164 ГПИЕ "Мигел де Сервантес" - 2

• 88 838
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Май точно през първата половина на август е Саламанка. Поне през 2019-та със сигурност беше така /1-15 август/.

# 616
Благодаря!

# 617
  • София
2019- та за последно се състоя, началото на август, но мисля е различно като дати всяка година +/-. Иначе в началото на втория срок има повече яснота обикновено.

# 618
A може ли да ми кажете някаква ориентировъчна цена за тези курсове? Знам, че от 2019 доста е поскъпнал живота, но все пак ще ви бъда благодарна ако споделите финансови подробности Simple Smile

# 619
  • София
Ако си спомням правилно, 1000 беше общо през 2019-та.

# 620
  • София
Да, около 1000 евро беше.

# 621
Имате ли отзиви за Димитър Янакиев (учител по география)?

# 622
  • София
Той е нов, мисля че от тази година. Ралчев и Никифорова са мнооого харесвани от децата.

# 623
  • София
Преподаваше на дъщеря ми миналата година. Тя не беше очарована.

# 624
Може ли малко повече инфо (може и на лични, ако прецените). Племенницата ми ще се мести в Испанската, а е силна в географията и се надяваме да попадне на добър учител. Разбрахме, че той предава география в класът, в който ще бъде тя. Но нямаме никакви отзиви.

# 625
  • София
се надяваме да попадне на добър учител.

Шом не е Ралчев, значи сте оцелили на учител. За Никифорова и Янакиев съм чувала само позитиви.

# 626
  • София
И от моят син положителни отзиви за Янакиев. Преподаваше му в десети клас.

# 627
  • София
Скрит текст:

Шом не е Ралчев, значи сте оцелили на учител. За Никифорова и Янакиев съм чувала само позитиви.
На Ралчев пък какво му е? Flushed Децата го обожават. Никога нищо лошо не съм чувала за него, дори масово избират профил география точно заради него. Тези, които са/са били при него, считат, че са Уцелили с учител.

# 628
  • София

Тук за Ралчев не съм съгласна  Децата го харесват и смятам, че си върши добре работата. Да, понякога пише слаби оценки, но не знам за някоя слаба оценка, която да не е била заслужена. След това има възможност за поправка и подобрение...

# 629
  • София

Тук за Ралчев не съм съгласна  Децата го харесват и смятам, че си върши добре работата. Да, понякога пише слаби оценки, но не знам за някоя слаба оценка, която да не е била заслужена. След това има възможност за поправка и подобрение...

Аз мога да кажа за поне няколко оценки, които не са били заслужени.... и не, не е дал шанс за поправка. Може би просто си има симпатии, както не веднъж е казвал пред класа на сина ми. Понеже и аз разбирам от испански, мога да кажа, че тестовете му са постоянно пълни с грешки. Даже самият той си е признавал, че ударенията за нищо ги няма. Също така, докато децата си представят презентациите, той си "цъка" на телефона. Като цяло и от другите на родители съм чувала само негативи. За щастие Ралчев е вече затворена тема за нас. Човекът може да е прекрасен преподавател, но миналата година с нищо не го показа.

ПП: Да попитам за Мария Иванова.... правят ли някакви изпитвания или нещо подобно, понеже по някои предмети вече редят по няколко оценки, а при нея си стои само тази от входното. И отзиви не пише.... Сега им казала, че по разширителната подготовка щяла да изпитва на презентации(което лично аз за първи път чувам някои да изпитва на презентация )

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 22:21 от Sladkish4e 87

Общи условия

Активация на акаунт