Момиченце или момченце знае се вече, АПРИЛЧЕ- расте си малкото човече.

• 47 756
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
[video][/video] Най-накрая и аз да скокна в новата тема, и при мен премина БХС + ФМ преди 10-тина дни,уж всичко е нормално, но ме съветват да направя и късен кръвен БХС (за всеки случай заради възрастта). Предположението за сега е момиче, но още не смея да се зарадвам докато не се потвърди Wink Успех на всички с предстоящи прегледи. А тези с болките, нормално е матката се разтяга,  организма се подготвя, аз вече пия магнезиев диаспорал и но-шпа. Това е от мен. Разболях се с кашлица и хрема, мъча се да овладявам, ама трудна работа.

# 121
Здравейте! С мъжа ми решихме да се местим да живеем в Бургас живот и здраве най-късно януари месец.Към тези,които живеят там,бихте ли ми препоръчали добър акушер-гинеколог,при който да продължа да си следя бременността и да родя ? И също така добра агенция за недвижими имоти? Благодаря ви предварително! Simple Smile
Аз се следя при Ангел Недялков на частно(25г.с.) много подробно си гледа на ехографа около 20 мин.Сряда преглежда там час си запазваш чрез сайта му

# 122
Добро утро момичета,как сте днес? Ползвате ли вече нещо против стрии?

# 123
Аз си взех продукти на Палмърс и се мажа вече, но дали съм доволна предполагам ще разбера към април Grinning

# 124
Аз взех на Мустела едно олио. След него ще пробвам нещо друго.
Момичета, някоя ходила ли е при Стоилов в Добрич на ФМ скоро ?

# 125
Аз взех на Мустела едно олио. След него ще пробвам нещо друго.
Момичета, някоя ходила ли е при Стоилов в Добрич на ФМ скоро ?

Днес съм на преглед, ще пиша след това.

# 126
Здравейте момичта! Simple Smile
Аз не съм за вашата тема, но реших да питам тук, защото вече сте по-напред с бременноста.
От коя седмица започнаха да ви гледат с коремен ехограф?
Мислете ли, че в 7гс-8гс вече могат да се спрат прегледите с вагиналния?

# 127
Мен ме гледат от 10 седмица коремно.
Тъкмо излязох от прегледа при Стоилов, доволна съм както винаги. Всичко обяснява и измерва, доста по-спокойно се чувствам вече.

# 128
Аз не съм за вашата тема, но реших да питам тук, защото вече сте по-напред с бременноста.
Рокетче мен спряха да ме гледат вагинално в 13 седмица, на морфологията. Доктора опита и вагинално, но реши, че е по-добре на коремния. До преди това на коремния нищо не се виждаше, ама оотпред имам три ката юрганче хахахахаха

Момичета, някой да е настивал. Настинах и жестоко ми тече носа. Вчера се престраших и сложих Ксилометазолин(такова имах вкъщи) , та успокои , но временно. Препоръчаха ми Виброцил . И него купих , но в листовката пише, че не е за бременни  и че не бива да се използва при хипертония и проблеми с щитовидната.... и двете ги имам . Доста бременни са го ползвали, но аз не смея и така седи неотворен.
От аптеката ми дадоха и Бейбикап - спрей морска вода, ама нищо от него. Някакви идеи с какво мога да успокоя този нос, че Ниагара вече е като някакво мижаво водопадче пред ннеего

# 129
  • София
Понеже и аз още  боря настинка,хремата я прекъснах с инхалации с лайка и сол.Но трябва няколко пъти да се прави,еднократно няма полза,при мен помогна и за запушения нос.

# 130
Мен ме гледат от 10 седмица коремно.
Тъкмо излязох от прегледа при Стоилов, доволна съм както винаги. Всичко обяснява и измерва, доста по-спокойно се чувствам вече.

Каза ли ти пол ?

# 131
При мен от 12г.с. ме гледат с коремен. Иначе за настинката Инфлуцид,Осцилококцинум и др. хомеопатични и добрите стари мед,лимон и джинджифил. Аз само с тях се оправям.Но ти говоря ударни дози. По цял ден ръфаш лимони с мед.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 13:20 от vivi100

# 132
При мен от 12г.с. ме гледат с коремен. Иначе за настинката Инфлуцид,Осцилококцинум и др. хомеопатични и добрите стари мед,лимон и джимджифил. Аз само с тях се оправям.Но ти говоря ударно дози. По цял ден ръфаш лимони с мед.

Аз също профилактично ям мед,лимон и джинджифил.Когато попитах лекарката,тя ми каза,че мед и лимон може в малки количества,но джинджифил да избягвам.Засилването на имунитета по време на бременност било противопоказно.

# 133
[quote author=bat_mam link=topic=1149536.msg39518628#msg39518628 date=1571737091]
Рокетче мен спряха да ме гледат вагинално в 13 седмица, на морфологията. Доктора опита и вагинално, но реши, че е по-добре на коремния. До преди това на коремния нищо не се виждаше, ама оотпред имам три ката юрганче хахахахаха

Момичета, някой да е настивал. Настинах и жестоко ми тече носа. Вчера се престраших и сложих Ксилометазолин(такова имах вкъщи) , та успокои , но временно. Препоръчаха ми Виброцил . И него купих , но в листовката пише, че не е за бременни  и че не бива да се използва при хипертония и проблеми с щитовидната.... и двете ги имам . Доста бременни са го ползвали, но аз не смея и така седи неотворен.
От аптеката ми дадоха и Бейбикап - спрей морска вода, ама нищо от него. Някакви идеи с какво мога да успокоя този нос, че Ниагара вече е като някакво мижаво водопадче пред ннеего

[/quote]
Аз бях така миналата седмица, и аз бях със спрей със морска вода Стеримар няма ефект от тях.
Отделно вземах Осцилококсинум 2*2 за 3 дни и вечер по един парацетамол. А Капки си капех по 1 капка, на една лекция за бременни доктора каза, че може, тъй като действали локално. Само да не се прекалява. Много ми помогна мед и лимон .

# 134
Мен започнаха да ме гледат с коремен в 12г.с., но преди това бях при друг гинеколог, който винаги ме е преглеждал с вагинален.

Общи условия

Активация на акаунт