Момиченце или момченце знае се вече, АПРИЛЧЕ- расте си малкото човече.

• 47 732
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Аз също съм с болки,лекър ми каза да пия но шпа. По-нататък казаха че може и магнезий.

# 106
И аз съм с леки болки от време на време и от няколко дни пия Алеракт,в който се съдържа магнезий . Момичета,знам,че е раничко май,но някоя от вас започна ли да усеща бебчето? Аз мисля,че го усещам от време на време,а и преди два дни както си лежах усетих леко опъване ниско в дясната част на корема и като си надигнах блузката видях издутина вдясно. Blush Малкото се беше настанило там.Беше доста сладко. ❤

# 107
  • Sofia
Дени, спокойно започни да пиеш магнезий. Със сигурност няма как да ти навреди. Аз също получавамнтакива болки, особено при по-голямо натоварване. Увелича ли дозата, веднага има подобрение. Той действа с натрупване. Предната бременност цялата си я изкарах с 3х2 Магнерот. Но-шпа пия само ако наистина много ме боли или при контракции.
Бъни, аз бих пътувала, но бих почнала магнезий. С предишната бременност в началото на 7-ми месец с ММ си направихме тур из френската Ривиера и доста си походихме. Пак така с магнезий изкарах, а си имах контракции и болки почти през цялата бременност.

# 108
Благодаря ви момичета 😊 ще се консултирам още веднъж с лекаря преди да тръгна , ще го питам и за магнезия. Надявам се да си изкараме една безпроблемна и приятна екскурзия 🙏🏻

# 109
Случвало ли ви се е да имате нещо като гастритни болки в слънчевия сплит?

# 110
NotAlice, в края на 3 месец имах предимно вечер,не можех да спя. Взех си гавискон за смучене,на мен ми помогна,имах и киселини.

# 111
Здравейте момичета,

Малко по страничен въпрос от мен. Вчера ми излязоха резултатите от ПКК и стана ясно, че съм кръвна група "А-". Чувала съм, че тук е малко по-специфично когато резус фактора е отрицателен. Първа бременост ми е и малко се притеснявам. Бащата е с кръвна група "0+". Има ли някой, който е в същата ситуация и знае повече?

# 112
Здравейте мамчета! Heart Нова съм във форума, това е първата ми бременност, днес бях на ФМ (в 13г.с.0д. съм) , доктора каза, че всичко е в норма и през април (живот и здраве) ще си имам още един мъж в семейството , освен таткото Grinning

Точно днес, докато шофирах към лекаря, колана доста започна да ми стяга на коремчето и преметнах долната му част зад кръста. И се чудих как е при останалите мамчета Simple Smile

Относно кафето, още от 7г.с. го намразих.. Една прекрасна сутрин на работа, направих си кафенце и в момента, в който го доближих до устните си и усетих аромата му, разбрах че вече не сме един за друг Grinning До ден днешен ми става лошо от миризмата на кафе Grinning

Аз също сутрин пия по малко кафенце.
Момичета да ви попитам Вие слагате ли колан когато шофирате или се возите?

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 13:07 от Анонимен

# 113
Здравейте мамиии, правих си изследвания и имам желязодеф. анемия... Също така липса на вит.Д и вит.Б12. Някоя сблъскала ли се е с нещо подобно, да сподели опит? В понеделник съм на док.

# 114
Здравейте мамиии, правих си изследвания и имам желязодеф. анемия... Също така липса на вит.Д и вит.Б12. Някоя сблъскала ли се е с нещо подобно, да сподели опит? В понеделник съм на док.

Дарсиела, с предишната бременност имах същите дефицити. По принцип съм склонна към анемия и в студентските години доста често бях с дефицит на желязо и Б12 , после свикнах да ги регулирам с храната.

По време на бременността направих един курс от Б12 мускулно, пих Малтофер капки (без особен резултат от тях) и после минах на ампули Тотема. Преди раждането успях да вдигна хемоглобина до 100.
Пиех и вит. Д на Джеймисън.

П.С. Храненето също е от голямо значение. Старай се да си набавяш всичко това и с храната - червени меса, ядки, сусамов тахан, спанак, червени чушки и т.н.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 13:43 от steffanie2204

# 115
Здравейте! С мъжа ми решихме да се местим да живеем в Бургас живот и здраве най-късно януари месец.Към тези,които живеят там,бихте ли ми препоръчали добър акушер-гинеколог,при който да продължа да си следя бременността и да родя ? И също така добра агенция за недвижими имоти? Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 116
Аз съм сега така. Ходих на хематолог. Изписа ми желязо - Малтофер фол за смукане или дъвкане. Няма нищо страшно. Само дето на мен явно не ми понася. До преди него нямах почти никакви неразположения, след него както се казва се почувствах бременна. Стомаха ми се разстрои (но за това бях предупредена, че може да стане), честитих се и със сериозен запек, а до сега нямах. За съжаление развих и  Синдром на неспокойните крака и трудно спя нощем, но се очаква да се подобри положението с приемането. Горе главата , пий си каквото са ти казали. Нещата ще се оправят

# 117
Здравейте момичета,

Малко по страничен въпрос от мен. Вчера ми излязоха резултатите от ПКК и стана ясно, че съм кръвна група "А-". Чувала съм, че тук е малко по-специфично когато резус фактора е отрицателен. Първа бременост ми е и малко се притеснявам. Бащата е с кръвна група "0+". Има ли някой, който е в същата ситуация и знае повече?

Здравей, аз съм с отрицателен резус фактор и при мен е първа бременност . Таткото още не си е пуснал изследване, но предполагам, че той ще е положителен. Това което знам е, че другия месец ще ми пуснат изследване за антитела и до 72 часа след раждане трябва да се постави инжекция, която да предотврати усложнения и аборт при следваща бременност.

Здравейте! С мъжа ми решихме да се местим да живеем в Бургас живот и здраве най-късно януари месец.Към тези,които живеят там,бихте ли ми препоръчали добър акушер-гинеколог,при който да продължа да си следя бременността и да родя ? И също така добра агенция за недвижими имоти? Благодаря ви предварително! Simple Smile

Здравей, аз съм от Бургас и ходя на ЖК при д-р Кироваков, посещавах го и преди да забраменея. Изключително лекар, поне според мен. Тук момичетата пишат, че чакането е голямо и е много натоварен, което наистина е така , но аз никога не съм влизала по-късно от 20 минути след часа ми. Отговаря ми изчерпателно на всички въпроси и е много възпитан и мил, което за мен е изключително важно.

# 118

Здравейте, аз съм при д-р Ганчев. Аз съм много доволна от гледна точка на това, че не се чака изобщо, много е усмихнат,позитивен,възпитан и много добър специалист. Има частен кабинет и такъв във 1-ва поликлиника. Звъняла съм му в Неделя  наобяд и си вдига телефона и отговаря на всички въпроси по всяко време. Техниката му не е от най-най-модерните,в сравнение с други при които съм ходила,но в крайна сметка важен е специалиста,който стои зад апарата. Той не изражда до колкото знам,но мисля живот и здраве той да ми следи бременността до края.  А за добра агенция за недвижими имоти, чувала съм положителни мнения за агенция АДРЕС . Успех!! И когато се преместите пишете и може да си отганизираме среща ако искате 😊

# 119
Здравей! Моята ЖК е при д-р Делян Йорданов.Много е мил, позитивен,обяснява всичко много изчерпателно. Преглежда и в Дева Мария (Ветрен), но ЖК ги води в Бургас в Света София. Апаратурата е на ниво! Запазва се час онлайн на сайта на болницата. Не се чака повече от 10мин.
😊

Общи условия

Активация на акаунт