Момиченце или момченце знае се вече, АПРИЛЧЕ- расте си малкото човече.

• 47 807
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Така ли? Това не го знаех 🤔

# 136
Здравейте, аз също настинах, че и доста се поболях с една кашлица и хрема, ето този спрей ме спаси  3х2впръсквания, изписан от ЛЛ

# 137
Мен ме гледат от 10 седмица коремно.
Тъкмо излязох от прегледа при Стоилов, доволна съм както винаги. Всичко обяснява и измерва, доста по-спокойно се чувствам вече.

Каза ли ти пол ?

Предложи момиче, но не е съвсем сигурен. Не беше застанало както трябва. 13+4 съм.

# 138
За хремата използваме сребърна вода в нашето семейство Simple Smile

# 139
Фитоназал е позволен при бременност и много промивки с физ разтвор.
При мен детето е болно и съм изтръпнала дано не ме хване. Аз да се оплача много съм конфликтна на последък . Особено по детските площадки скоро май ще се сдърпваме с някой жестоко. Днес една майка буха кашлица с детето си и го пуска при нас и вика айде маме иди си играй с на момичето играчките :@ :@ :@ направо не издържам прости хора.
Утре съм на ФМ и на БХС ( в пакета са двете) иначе петък,ако всичко е наред пускам и пренатален и другата седмица 100% ще знаем пола, много се вълнуваме  🥰

# 140
Здравейте,момичета !
Тъкмо се връщам от ФМ. Всичко с бебчо изглежда засега наред Simple Smile Ще си имаме момченце ❤ Терминът ми се измести за 29.04 тъй като бебокът върви с 5 дни напред ( ще помоля, да го промените в списъчето). Утре съм на БХС. Казаха ми да спирам фолиевата киселина. 13+ г.с.

# 141
Аз да питам нещо, че ми стана интересно.
Като ви казват, че бебето върви с 1 седмица напред, променят ли ви термина или си остава този който са вписали първоначално?

# 142
При мен го промениха издърпаха го напред.

Аз да питам нещо, че ми стана интересно.
Като ви казват, че бебето върви с 1 седмица напред, променят ли ви термина или си остава този който са вписали първоначално?

# 143
И на мен ми го издърпаха по-рано.

# 144
Здравейте!
Записвам се и аз в темичката - първа бременност с близнаци Simple Smile Вече съм в 14+1 г.с., а терминът ми е за 21.04.2020г. Минах вече ФМ + БХМ - всичко е наред с бебоците Simple Smile Към момента приемам витамини за бременни - Прегнакеър, магнезиев диаспорал и аспирин протект (тъй като от време на време вдигам кръвно). Ходих и на кардиолог, който ми изписа по 1/2 Небилет от 5 мг при нужда.
Има ли някоя от вас с ниско TSH? Миналата седмица си пуснах доста изследвания и TSH излезе със стойност 0,06 uIU/ml при долна граница 0,27. Предишното ми изследване на TSH беше на 14.09. и тогава стойността беше 0,495 mIU/l и докторът ми каза, че е ок. Досега не съм имала проблем със щитовидната жлеза.
п.с. бебета са заченати чрез ИКСИ и по време на процедурата THS беше в норма.

Пожелавам на всички лека бременност!

# 145
Много ми е странно това с промяната на термина. И на мен ми казаха, че бебето върви големичко, но засега ще оставим същия термин и евентуално скоро ще го променим. Но аз не мога и не мога да го разбера. Така няма ли цяла бременност да се сменя термина? А и това ми звучи сякаш всяко бебе като стигне определени килограми и ръст и се ражда. Ако някой знае логично обяснение, моля обяснете ми. Наистина ми е много чудно.

# 146
Дъщеря ми вървеше със седмица и нещо по-напред от първоначално определения термин. Нищо не ми промениха. Към крайните месеци започнах вече да не го чувам това, че върви по-напред. Секциото ми бе 7 дена преди термина, който ми беше сметнат още първия път. И както все чувах, че явно ще е голямо бебе, огромно, си се роди 3.200 кг., т.е. нормално. Сега отново върви със седмица и половина по-голямо, но върху картона си стои термина ми изчислен първоначално.

# 147
При мен също върви с 1 седмица напред, но доктора ми каза, че не се променя първоначалния термин който ти е определен. Обясни ми нещо от сорта, че ако всеки път се променя има вероятност да предизвикат раждане 2-3 седмици по-рано, а то реално да е нямало нужда. А както всички знаем, всеки един ден е от значение за бебето.

# 148
  • Sofia
На мен не са ми променяли термин с първата бременност и не съм чувала изобщо да се прави такова нещо. Тепърва ще видите как всеки месец датте ще варират и в крайна сметка пак бебето ще се роди -\+ няколкостотин грама от това, което казват, живот и здраве. 🙂

# 149
Здравейте,
Искам да попитам тези, които работят - уведомихте ли вече в работата си за своята бременност? Също така необходим ли е някакъв документ, удостоверяващ бременност, който да представите пред работодателя? Намерих малко стара информация в интернет и ми е интересно как се случват нещата. Аз още не съм казала в работата си, първо съм суеверна, вторпо събирам смелост Simple Smile А вече съм в края на 16 седмица...

Общи условия

Активация на акаунт