Фермата сезон 5 тема 3

• 29 787
  • 981
  •   1
Отговори
# 210
Честно казано Митко започва все повече да ме дразни на фона на Ивайло... Супер детинско държание, цупене, инатене и т.н... Смятам, че Ивайло се опитва да намери общ език с Митко или поне взаймно да се понасят, но явно Митко не желае..

# 211
Ивайло в момента демонстрира колко жалка и безпардонна натура е. нали уж искаше да се яви с Митко IT на дуел??? Миналата седмица прояви наглост отстранявайки някой който е очевидно слаб, сега иска да отстрани един от хората, дето могат да го премажат на дуел.  Бахти и сметкаджията е тоя............

# 212
  • Sunshine state
Аз реших за себе си, че искам Красимира или Сами да победи в този формат. Ни Ивайловци, ни Митковци и Паулини ме кефят напоследък. Може пък и да си променя мнението, но ей сега ме осени.

# 213
  • София
Момичета избра ли дуелист, че изпуснах началото

# 214
Митко ИТ е не по-малко дрисльо от Ивайло. И не по-малко злобен. Започват и на него да му излизат кирливите ризи.

# 215
Според мен Ивайло сам ще реши да си свали имунитета и ще предложи на Митко да е 2 дуелист.

# 216
  • Sunshine state
Ееее, ужасен е и Ивайло просто..

# 217
  • ново
Ей самоизяде се от злоба. Умирам си от смях Smile

# 218
  • Sunshine state
Нарочно сега раздухва, защото го е яд и няма какво да направи!

# 219
Еееех голям началник се извъди този Ивайло.. толкова джънгър за това, че не са поискали разрешение... Ивайло най -кадърни, най-умния , най-можещия..

# 220
Такова тичане насам натам, такова приказване, долно клюкарстване... бетер кака Сийка. Тоя е лице на патриотизма,а ? Клета майка България ...Ох, той за другите го правил ... хем е гаден,хем смешен.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 21:42 от Tary

# 221
  • Sunshine state
Таман вземе, та се кротне, и после направи ей такава патартия..

# 222
Леле тоя откачи. Откачи че не може да командори Митака. И така като гледам не го издържа никой там.
Ще се пръсне от яд и злоба. Мислеше си че сега ще стъпи на шията на Митко, ама не не можа. И това го побърква
Евала Митак. На зла круша, зъл прът

# 223
?!?!
Ивайло наистина ли е на 36?? Изглежда с едно 10 години по-голям.

# 224
  • ново
Евала на Дана, наби му канчето дипломатично. Толкова е жалък тоя човечец, че вече чак се разрева от яд мухахаха
Съжалявам хората, които са принудени да го търпят ежедневно.

Общи условия

Активация на акаунт