Pampers ви предизвиква! Тествайте новите пелени Pampers Active Baby

• 15 513
  • 550
  •   1
Отговори
# 390
  • В градината...
Възможно най-евтини и да не пропускат.

# 391
  • София
В началото нямах критерии и бях решила да експериментирам с различни марки. Гледам хубаво да пасва на коремчето, лепенките да се залепват плътно, за да няма изтичане. Да са дълбоки и меки. Също така ми харесва да имат линия, която показва че памперса е пълен (не, че не се вижда като е много напишкан). Най-доволна съм от Pampers premium care. Simple Smile Но купувам и Active baby.

# 392
В самото начало ме знаех какви да избера, но по препоръки на приятелки, избрах естествено Памперс. Никога не бих сменила Памперс с друга марка. Много съм доволна!

# 393
  • Пазарджик
-да не пропускат
-да са  хипоалергични
-да пазят кожата суха
-да не дразнят и запарват бебешката  кожа

# 394
Най-важното за мен при избора на пелени е да попиват добре, да са мекички и да не дразнят кожата

# 395
  • Бургас
1. Килограмите
2. Да не запарват
3. Да не пропускат
4. Препоръка от приятели

# 396
Основните критерии при избор на пелени за мен са да са тънки, непропускащи, удобни на бебето и меки.

# 397
Да абсорбират добре и да не запарват

# 398
Водешите фактори за мен винаги са били материята от която са изработени,да не пропускат,да са хипоалергични, да пазят кожата суха,да не дразнят и запарват бебешката кожа. Папмерс напълно покриват всичките ми критерии.

# 399
Гледам материала, да са меки, да прилягат добре, да не пропускат.

# 400
Държа да са меки и тънки, да не висват след напълване. Естествено, с добра попивност.

# 401
За мен е много важно да са леки , да не пропускат, да не се разместват и разбира се да не се зачервява кожата на бебето ми.

# 402
- Да не предизвикват зачервяване, алергии, обриви;
- да са с подходяща за детето ми кройка (някои пропускат точно заради самата изработка);
- да са с удобни, ластични ленти;
- да са на подходяща цена дори и промоционална.
Общо взето съм ползвала основно две марки пелениза децата ми, едната от които Памперс.

# 403
Да попиват добре и да не пропускат
Да не запарват
Да са меки и удобни
Да не предизвикват алергии и зачервявания
Да са с добра кройка и забавни картинки
Ако са с лепки-да хващат добре, да не се разлепват

# 404
Марка и качество

Общи условия

Активация на акаунт