Pampers ви предизвиква! Тествайте новите пелени Pampers Active Baby

• 15 512
  • 550
  •   1
Отговори
# 405
Да са ръкни, меки и да не пропускат.

# 406
Ползвах Памперс с баткото,а сега и с малката.Важно е да са тънички и мекички,да не се издуват и миришат на урина и да са с дълги ушички.

# 407
  • София
Избирам - според размера. След това - след проба ако не "изливат" купувам отново. Също така да са лесни за залепяне лепенките.
Лятото да не прозират под дрехите предпочитам бели, а не такива с картинки. Само на Памперс съм намира един вид.

# 408
Да са меки и удобни, да не пропускат, да абсорбират добре, да не дразнят бебешката кожа, а ако това е съчетано и с добър дизайн и добро-съотношение цена-качество -това е идеалният вариант. На принципа проба-грешка съм попадала и на ужасно ароматизирани пелени, които не ни понесоха.

# 409
Още докато бях бременна бях взела решение ,че бебето ми ще ползва Pampers. Тънички, миришат прекрасно и попиват страхотно. Аз съм доволна на 100%.

# 410
Критерия по който ги избрах е да са меки, тънки, с ластик за по голямо удобство, да не пропускат. И не на последно място да щадят бебешката кожа точно в тази област и да не предизвикват раздразнения и обриви.

# 411
Марка
Качество
Цена
Дизайн

# 412
Най вече марка ,защото се доверявам на най добрите.

# 413
  • София
За мен най-важно е да не пропускат и да са нежни към кожа.

# 414
От първия ден ползвам памперс, доверих се на тях благодарение на името което си е създало през годините. За миг не съм съжалила и до днес ползваме само тях.

# 415
  • София
И с двете деца ползвах и ползвам.
Добро съотношение цена и качество.

# 416
Да абсорбират добре, но същевременно да са възможно най-тънки. Съотношението цена-качество също е важен фактор.

# 417
И за двете ми деца купувах Pampers, като ми е важно да абсорбират добре

# 418
В началото, като се приготвях за родилното, купих пакет Pampers за новородено. Не съм имала кой знае какви критерии май, такива имаше в магазина. После ми казаха, че не е добре да се сменя марката, ако не прави проблеми, така че си продължихме с памперс Premium care. Инцидентно сме купували и Pure protection, но поръчваме онлайн обикновено и предпочитам по-големи разфасовки от около 100-200 броя, и premium care се намират по-лесно и са по-евтини

# 419
При нас беше желано бебе, но все си казвахме че не сме готови...докато не се случи, а сега се учим в движение с всичко ново

Общи условия

Активация на акаунт