Pampers ви предизвиква! Тествайте новите пелени Pampers Active Baby

• 15 509
  • 550
  •   1
Отговори
# 420
Допитвах се до мнения на приятелки и познати, но след много коментари и отзиви избрах най-качественото на нашия пазар и може би най-скъпото, а именно пелените на Памперс. До момента не са ни разочаровали, а и Малчо свикна с тях и съм си и помисляла да търся други.

# 421
Да не дразнят кожата на детето и да са на приемлива цена. Да не миришат на химия.

# 422
Да абсорбират добре, да не запарват, да са мекички и не дразнещи кожата на малкото човече.

# 423
Търся качеството и купувам Памперс. Трябва да не пропускат,  да не дразнят кожата,  да не запарват и да са меки.

# 424
  • София
Да не са ароматизирани, да не дразнят кожата и да не пропускат.

# 425
За мен най-важно е да не предизвикват алергии на детето. Винаги избирам меки, дишащи и неароматизирани пелени.

# 426
Споредн мен, човек никога няма да е напълно готов, поне при мен беше така и двата пъти Grinning , но когато се случи, разбираш че притесненията са били излишни и децата са най-голямото богатство! Simple Smile

# 427
  • Горна Оряховица
да не протичат през нощта.

# 428
Най-най-най важното е да ги слагам лесно , защото дребната не стои и миг спокойна! Разбира се да са нежни към кожата и да са надеждни!

# 429
Да са нежни към кожата ,не много дебели и да не са ароматизирани

# 430
Пелените трябва да са от качествени материали, да не дразнят кожата и да не предизвикват обриви.

# 431
Да имат добра абсорбация ,да са меки и нежни към бебешката кожата.Много съм доволна от Памперс!

# 432
  • Враца
Да не пропускат, да не запарват, да не са ароматизирани, да не са дебели и плитки.

# 433
За имат индикатор, да попиват добре и да не запарват.

# 434
Избирам памперси и гащички за моето дете по следните критерии:да са хипоалергични, да са тънки и меки, да не пропускат , да имат индикатор за смяна на пелената, да нямат натрапчива миризма.Много сме доволни от Pampers!

Общи условия

Активация на акаунт