Какво става в българския футбол - расизъм на стадиона

• 17 324
  • 615
  •   1
Отговори
# 510
Според мен, в момента протича кампания против България, не знам какво са се хванали с нас...

# 511
Елеонора, колко да съм вътрешна - гледам и слушам, когато полицаите обясняват на медиите. Всеки, който си е пуснал телевизора на правилния канал в този момент и знае английски, е толкова вътрешен, колкото и аз. Това беше първата версия, по която се работеше като се разбра, че е с българска регистрация.

Петя, абсолютно. Всичко е нагласено. И расизма на стадиона, и този ТИР. Заради Брекзит ще да е.

# 512
Тук по новините само се набива БЪлгария, България, България и съвсем в тъча "Ирландия". Реално само регистрацията е в България, защото е по близо до "мястото на товарене на стоката", така ли?

Камионът е регистриран в България на 19 юни 2017 г. от ирландка. На следващия ден - 20 юни 2017 г., превозното средство е напуснало България и не се е върнало в страната ни от тогава до сега“, каза Бойко Борисов. Този камион след регистрацията си в България не е влизал или излизал повторно от България през последните две години.

Английската полиция каза само, че камионът е с българска регистрация, а шофьорът също е ирландец.

Авторката на темата веднага яхна вълната и си доукраси версията, като заяви че "с много голяма вероятност" клетите мигранти са били натоварени от България. След като истината излезе наяве дори през монитора се усещаше нейното разочарование, че България не е замесена в случая.

# 513
Авторката не знам, но инфантилна даже като инфантилна не се държи. Аз много рядко съм чувала деца да  дрънкат такива зловредни измишльотини.

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 22:38 от Анонимен

# 514
# 515
  • София
Хаха, колко сте бързи  Laughing
Айде сега гордите британци да коментират собствените си расисти.  bowuu

# 516
Те не са спирали да ги коментират.

# 517
Според мен, в момента протича кампания против България, не знам какво са се хванали с нас...
 Видно е, че  сънародници , съвсем по български се радват , че някъде са писали лошо за нас. И са разочаровани, че не се срамуваме в ъгъла. Лошите новини, необяснимо защо не се отнасят за тях. Смешно е такива хора като говорят "те българите" , изключвайки себе си от обобщението. Киряк Стефчов е жив и в наши дни.

# 518
изглежда британците с разбиране подхождат към случая с Ориги и с Йоувил. сдържано, както си му е реда. с благце Laughing

# 519
За моя радост хората от близкия ми кръг тук не гледат и вярват на официалните медии, търсят алтернативни източници. Пожелавам им да се отделят, както те искат.

# 520
  • Най-красивата страна
Расизъм видяхме ,че има не само по стадионите,ами и в английската преса.
За камиона- вече се изясни,че мигрантите не са натоварени у нас.

Още нещо за България?

# 521
Бием негрите Grinning

# 522
  • София
Излиза, че съм виден борец против расизма Joy - тези дни една мома в ГТ без билет и уж без кеш, държеше реч как контрольорите пускали циганите. След повтарянето на едни и същи общи приказки, я уведомих, че не ми се слушат речи и да слиза мълчаливо.
Не на расизма, да на мултикулти  smile3513

# 523
Всички без билет трябва да се гонят - независимо от раса и култура Simple Smile

# 524
  • София
Ееее, ти пък сега, на циганите това им е културата - да се возят на тумби (но съм виждала единични техни представители да си дупчат билет) и безплатно. Ксенофобка такава

Общи условия

Активация на акаунт