Какво става в българския футбол - расизъм на стадиона

• 17 431
  • 615
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Държавата не могла да се меси...
И за завода на Фолксваген пишеха така, то било частна фирма, обаче дадоха заден за Турция, поне засега

# 181
  • Най-красивата страна
Ами заради расистките обиди към нас в английските вестници ,няма ли да се намеси държавата?

# 182
Държавата не могла да се меси...
И за завода на Фолксваген пишеха така, то било частна фирма, обаче дадоха заден за Турция, поне засега

Частна, ама 15% от акциите са собственост на провинция Долна Саксония, чийто премиер е в УС на VW.

# 183
  • Варна
Ами заради расистките обиди към нас в английските вестници ,няма ли да се намеси държавата?
Да им обявим война? Медийна война? Laughing
Понеже ще загубим и двете- Стоичков предлага да си направим сепуко:

https://gong.bg/bg-football/multimedia/video/stoichkov-s-absurdn … edlozhenie-562531

# 184
Оф, Ицето вече копае дъното с тъпотиите си. Много го уважавам за това, което е постигнал и не може да му се отрече, но извън терена не спря да ръси глупости на килограм.

# 185
Да изгоним английските туристи - аз нямам хотел, така че този вариант ме устройва идеално Simple Smile

# 186
  • Чужбина
Аз друго предлагам.

Предлагам, да изхвърлят всяка държава при хулигански прояви на срещи от страна на феновете.

Какво ще кажете?

А някой се държи хулигански, изключват държава. Според мен е честно.

# 187
  • Варна
Да изгоним английските туристи - аз нямам хотел, така че този вариант ме устройва идеално Simple Smile
Те доста хора вече останаха без хотели заради фалита на Томас Кук. Така че пак ни надцакаха.  Crossing Arms

# 188
Да им обявим война? Медийна война? Laughing
Понеже ще загубим и двете- Стоичков предлага да си направим сепуко:

https://gong.bg/bg-football/multimedia/video/stoichkov-s-absurdn … edlozhenie-562531

Точно него визирах по - горе, рева пред камерите, макар и на децата да е ясно, че беше мръсна поръчка всичко случило се! От момента, в който изпусна нервите си и напусна терена по време на един мач преди много години, разбрах, че е голям футболист, но не е голям мъж и голям българин. Жалко, много жалко! В Англия се обединиха като по чудо срещу малка България, нашите големи спортни звезди им пригласят! Забравиха как всички бяха против нас и през 1994 г. и през 1998 г.

# 189
И без това е прекалено застроено. Дано се намери кой да ги събори, а не само да стоят празни...
Ели, но тези санкции май са налагани на други държави, не са нещо ново.
А видяхте ли колко видеа има по темата в Ю тюб (възмущения от расизма на българите, имам предвид)? Не съм им гледала тъпотиите, но са много.

# 190
  • София
Жалко, много жалко! В Англия се обединиха като по чудо срещу малка България, нашите големи спортни звезди им пригласят! Забравиха как всички бяха против нас и през 1994 г. и през 1998 г.
Като гледам - пригласят и съфорумки, особено живеещи в чужбина. Разбирам ги, но нека и те разбират нас, все пак оттук са тръгнали. Не сме свикнали да псуваме черните под сурдинка, защото ги нямаме, а за циганите никой не се възмущава....интересно

Англичаните си се дърлят помежду си, но я си представете България да бъде обидена от някоя миниатюрна държава от Африка, така ще се обединим, както сме разединени... За тях ние сме точно такива

# 191
Някои от хората, които пригласят, писаха в друга тема, че за тях патриотизмът е глупост. Така че какво учудващо има.

# 192
  • Чужбина

Ели, но тези санкции май са налагани на други държави, не са нещо ново.
А видяхте ли колко видеа има по темата в Ю тюб (възмущения от расизма на българите, имам предвид)? Не съм им гледала тъпотиите, но са много.

ОК, но ми е интересно, дали Англия е наказвана.

Хич да не ви пука за възмущенията. Знаете ли, че има милиони клипчета за американците, че трепят хора и правят войни; за британците, че крадат на колониите ресурсите; за немците ... знаете какво.

Харесвам принципа на Кралицата на ОК: "Never complain, never explain!". Няма какво да се обясняваме. Съветвам ви да не пишете по чуждите форуми и да им се обяснявате или извинявате. Никога. Ако се наложи да кажете нещо, то тогава трябва да е "Нарушилите на законите ще си понесат последствията.". Нищо повече от това.

И отсега нататък, трябва да се следи всяка проява на "расизъм" от страна на играчи на държавите, които ни плюят, и да се докладва, където трябва. Ако трябва, да се снима.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 19:30 от Eleonora_27

# 193
Жалко, много жалко! В Англия се обединиха като по чудо срещу малка България, нашите големи спортни звезди им пригласят! Забравиха как всички бяха против нас и през 1994 г. и през 1998 г.
Като гледам - пригласят и съфорумки, особено живеещи в чужбина.
Държа твърдо да бъда разграничена от това обобщение. Онзи ден на работа една ми размята някакъв  вестник, защото, УАУ сетила се, че съм българка. Казах й да си прибира вестника и да дойде да ми го размята отново, когато ме види на снимка, как правя расистки жестове на стадиона.

# 194
  • Чужбина
Онзи ден на работа една ми размята някакъв  вестник, защото, УАУ сетила се, че съм българка. Казах й да си прибира вестника и да дойде да ми го размята отново, когато ме види на снимка, как правя расистки жестове на стадиона.
Питай я, какво иска да каже с това.

Да видим, какво ще ти отговори. Не се поддавайте на тъпи опити за унижение от страна на същите простаци, каквито са били ония 30-ма на стадиона. Вдигнете главата и изобщо не позволявайте да ви правят на глупаци.

Общи условия

Активация на акаунт