Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 376
  • 783
  •   1
Отговори
# 180
Нов родител? Сигурно се е появил по-посходящ кандидат за осиновители на Диана. Семейство лесбийки от Норвегия, може би😁

# 181
От ясно по-ясно е, че Табаков е решил да си я гледа. Зорница се отказа, иска просто детето да е щастливо, но Поли като я гледам хич не е на същото мнение.

# 182
  • Берлин
Ако Поли се откаже от бебето, става излишна в сериала...а дано

# 183
  • София
Не мисля, че Поли ще е излишна в сериала. Започнаха с много хубава идея да разкажат за репродуктивните проблемите на много жени и преодоляването им. Не ми е много ясно защо решиха да задълбаят в грозната страна на желанието да имаш дете, но пък ето, видяхме как за два-три епизода Табаков преживя пълна трансформация, защо да не видим такава и у Поли и чрез нея да разкажат някоя позитивна история за осиновяването.

Малко измислени са ми проблемите на Алекс и Биляна, но предполагам са удобно оправдание той да се върне сам в България. Единствено ми е интересно каква причина ще измислят за оставането на Калин без Наталия.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 14:45 от rosi_ta

# 184
Може пак Грънчарова да я закачат за Захариев само ако Галя не се оправи но едва ли.

# 185
  • Разпиляна във въображението
Ралица май изобщо не снима. Сега е по немско.

# 186
  • Ню Йорк
Не мисля, че Поли ще е излишна в сериала. Започнаха с много хубава идея да разкажат за репродуктивните проблемите на много жени и преодоляването им. Не ми е много ясно защо решиха да задълбаят в грозната страна на желанието да имаш дете, но пък ето, видяхме как за два-три епизода Табаков преживя пълна трансформация, защо да не видим такава и у Поли и чрез нея да разкажат някоя позитивна история за осиновяването.

Какви репродуктивни проблеми?! И най-плодовитата жена едва ли ще може да забременее на 50. Аз останах с впечатлението, че мъжът и никога не е искал деца от нея /когато тя е била по-млада/, а с годините вече е станало и невъзможно.

# 187
  • София
вчера даваха по новините за една дето износила и родила инвитро бебе (седмаче) на 75 г.  Shocked

# 188
Казаха в началото, че Поли не може да има деца, но не стана ясно с подробности.
Мъжът й е бил ок с това. И мисля, че Поли е към 40 и нещо, още няма 50.

# 189
  • Разпиляна във въображението
Те забиха в глуха линия проекта на Галя за инвитро. Забравиха робота Да Винчи.

# 190
Е, как на 50? Не мисля, че играе 50-годишна. Не казаха обаче причината да не може да има деца...

# 191
Ох, много е тъпичка тая Хинова.
Жената се казвала Кунка. Ау, голям майтап.

Познавам една Кирка и тя е страшно мила и възпитана жена.

# 192
Ауууу искам блуза/риза като на Евгения.

# 193
Калин е глътка свеж въздух. Как може така естествено да пресъздава всичко, на негов фон останалите са като дъски. Говорихме си, колко добре би било да направят филма моноспектакъл на Калин...
А покрай Нора, Марио изглежда боботещ бастун.

# 194
Калин е божествен!
Поли ме дразни ужасяващо

Общи условия

Активация на акаунт