Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 373
  • 783
  •   1
Отговори
# 240
Имаше промо в което се виждаше целувка между Поли и Табаков? Това от кой епизод е, нещо съм пропуснала и се чудя Simple Smile

# 241
Имаше промо в което се виждаше целувка между Поли и Табаков? Това от кой епизод е, нещо съм пропуснала и се чудя Simple Smile
В миналия епизод имаше целувка. Те понякога слагат стари кадри в новите промота.

# 242
А защо я е целуна?

# 243
Предполагам от радост, от благодарност към нея, като израз на емоция, защото тя се отказа да осиновява бебе Диана, отиде при него и го изпрати да признае дъщеря си пред социалните. Той сякаш само това чакаше.

# 244
  • София

Поли отиде при Табаков и му каза да тръгва веднага при социалните, да попълни документи и да си направи ДНК тест за бащинство на Диана. Деян се зарадва, лепна една целувка на Поли по устата и тръгна. Спря се на вратата и я попита дали ще отиде с него при социалните, но тя отказа, защото искаше да прекара още малко време с бебето.

# 245
Чета на Роси поста и ми се наби в очите - Деян , Диана... Кой всъщност кръсти с това име бебето ? Още не се знаеше ,че той и е баща .

# 246
Майката, тя си каза, че на него ще я кръсти.

# 247
Карагьозов и Пепе се връщат след около месец.Anguished Няма лъжа, няма измама. Пепе отново ще има проблеми. Аман, казвам аз!

# 248
  • Разпиляна във въображението
Явно хлапето на Апостолова трябва да е във всеки сезон. Аман и от двамата - Пепе и Христо.

# 249
Еее, стига деее!

Ицето и да му връчат парцала нямам против, но защо пак проблеми с Пепе!?
Много ме кефи това детенце и не ме дразни, че го включват, но въобще не ми се гледат пак такива сцени с него 😕

# 250
Карагьозов и Пепе се връщат след около месец.Anguished Няма лъжа, няма измама. Пепе отново ще има проблеми. Аман, казвам аз!

После ще трябва да върнат и Банков , за да му пусне едно лековито подпръдване ...С кихавиците лекува рак Stuck Out Tongue Winking Eye и сега трябва нещо по-силно Joy

# 251

После ще трябва да върнат и Банков , за да му пусне едно лековито подпръдване ...С кихавиците лекува рак Stuck Out Tongue Winking Eye и сега трябва нещо по-силно Joy
ахаххааххсхахахахсаххс това беше Велико! Аааааа😂🤣😂🤣😂🤣

# 252
  • тук, на мястото си
Тези пък като закъсат със сценария и пускат на Милошевица дечурлигата.

# 253
  • Разпиляна във въображението
В "Св. Анастасия" са по-добри лекари от тези в Америка. Владо ми е симпатичен, но за мен той не направи никаква роля в сериала. Беше ми мъка да го гледам и като здрав лекар, и като такъв с болки. И не само заради сценария, мисля си, че изобщо не му "лепват" репликите. Нещо като Будинов, но в симпатично тяло.

# 254
На мен Будинов ми е много забавен, според мен поведението му е търсен ефект, а не че не може да играе. Но не съм го гледала в други продукции. Просто тука е толкова бутафорен, че ми изглежда абсурдно да не е нарочно Grinning

Владо ще постави рекорд. Излиза, връща се, излиза, връща се Joy

Общи условия

Активация на акаунт