Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 336
  • 783
  •   1
Отговори
# 315
Хелоу, мнооого отдавна не съм писала, но този сезон гледам и чета темичката редовно( седми го пропуснах почти целия, но чувам че няма смисъл да се гледа).
Този сезон са ми най- интересни за гледане Нора, Табаков, Алекс и Калин. Нора я разбирам напълно за това, което се случи межу нея и Боби, харесва ми посоката в която се променя Табаков, а към Алекс и Калин съм съпричастна.
Темата с Жени е много тежка. Имахме същия казус с баба ми. Установихме, че тя сама НЕ може да стои, защото е с деменция. Много тежко да гледаш обичан човек в това състояние. И ние пробвахме с жена в къщи- тотален провал- аз не искам чужда жена вкъщи.. и прочие подобни реплики, лошо отношение. Сега баба е в старчески дом- има си приятелки, водят ги по разходки, празнуват рожденни дни заедно, а баща ми всяка събота ходи да я вижда и я води на разходка и кафе. Тази събота имаше рожден ден, водихме я на вечеря. Знам, че най- вероятно на другия ден не си е спомняла, но както каза някой от героите, аз ще помня и за двете ни.

# 316
В болницата ще има конче, снимката е от Неда, може би е пак някаква изненада за Пепе:

# 317
  • Разпиляна във въображението
Имам чувството, че са изчерпали основните си линии, т.е. по-рано основно са се наредили нещата, и сега запълват времето. Не че и снощи не ми беше скучно де Simple Smile

# 318
Много тегаво върви сериалът този сезон

# 319
  • Ню Йорк
Много тегаво върви сериалът този сезон

Много  ooooh!

С това бебе се прекали, чак досадно стана.
Ако излекуват Евгения ще си е направо смешно, то хубаво експериментално лечение, но при нея болестта е много напреднала. И защо ще връщат дечурлигата на милошевица?
Като гледам колко малко се пише и по темата сериала май започна яко да дотяга на всички  #Cussing out

# 320
  • Берлин
Така е. Аз се подлъгах и го почнах. Миналият сезон ме отказа още в началото. В този ми харесаха някои сцени. Но е тегаво

# 321
  • София
Много задълбават в отделните сюжетни линии - бебето дойде на всички до гуша, сега с Евгения подозирам, че накрая ще я мразим от досада. Нещо не могат да нацелят баланса между историите.

# 322
И с тоя "зъл дух" Камбуров ми дойдоха в повече снощи. Той беше много добър и разбиращ човек, защо точно него са избрали да насъсква Жени? Голямото завръщане на Алекс и Калин, които се въртят 5 епизода като млади булки.

# 323
  • Пловдив
Аз не разбрах кога Калин се премести от Канада в Европа Hushed  нещо смоталевиха в единият епизод... че и директорите там много ларж, пускат ги да отстъстват дълго.

# 324
Ох, много ще ни измъчат с болестта на Евгения. Ще е много тегаво и тъжно на края. Не може Буковска да я изпратим със сълзи, а Евгения не

# 325
Аз не разбрах кога Калин се премести от Канада в Европа Hushed  нещо смоталевиха в единият епизод... че и директорите там много ларж, пускат ги да отстъстват дълго.
Калин отдавна няма нищо общо с Канада. В пети сезон той се върна от Канада, пострада и остана трайно в България. В края на сезона стана част от лекари без граници и отиде на обучение в Гърция, откъдето щяха да го преразпределят след това. Явно са го пратили в Ирландия.

# 326
  • Пловдив
М неее...нали заедно с Наталия заминаха  за Канада? Бъркам или...?

# 327
М неее...нали заедно с Наталия заминаха  за Канада? Бъркам или...?
Бъркаш, в Канада отидоха на специализация в началото на пети сезон.

# 328
  • Пловдив
Оливат се с болеста на Жени..

Ковачев свири..? Много скалъпено Simple Smile

# 329
Ковачев не свири за първи път. В пети сезон също свиреше. Даже тогава Тони разказа, че свири на китара от тийнейджър и е спрял след смъртта на родителите им.

Общи условия

Активация на акаунт