Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 268
  • 783
  •   1
Отговори
# 495
Папурче, ти нали нямаше да гледаш, пак ли размисли? Wink

Нора имаше шанс да се раздели с Марио, а не го направи и вместо това отиде при Тасев.

# 496
  • Берлин
Майче, пак. Обичам я тая тема. Как ще съм видна активистка,ако не съм видяла какво става? Simple Smile

# 497
Папурче, имам чувството, че немалко хора вече гледат заради темата Grinning

# 498
  • София
Да уточним - тук за изневяра ще се счита само наличие на секс? Иначе да си във връзка, в която си обичан от един, т.е. възползваш се, а обичаш друг - не е. И двете са изневяра за мен.

Всяка генерализация е безсмислена.
Марио каза, че Зорница му е била важна и не може да я зачеркне и в разговора му със Зорница нямаше нищо интимно, дори и в заспиването на дивана. Отиде при нея, като при приятел, с когото да сподели. Единствено в бара му падна гарда, но бързо се поправи.
Това, че Марио не е забравил Огнянова, не значи, че е готов или се надява на нещо повече. Според мен се опитва да затвори тази страница, ама пусто сърце, не се предава лесно 😂😂

А, Папурче, никъде не те пускам. На мен ми е важна и интересна и гледната точка различна от моята ✌

# 499
Е, Зорница не е била с женен Банков.
Той си се представи за вдовец.

То всъщност си беше такъв според мен, в последствие решиха да съживят Ева.

А първата й връзка с женения е необяснима за мен.
Да, тя няма ангажимент към съпругата и все пак - съвсем съзнателно да си трети човек в едно семейство не говори добре, както и да го погледнем.

# 500
Цялата работа е, че Нора и Марио нямат брак. Докато човек не е бракуван, си се води свободен и толкова. Съжалявам, но отказът от обвързване пред Бог и държавата показва точно това. От там нататък, човек, който си живее без брак с някого, си е чиста проба свободен и може да си прави каквото си ще. Дори и деца да има, а в случая на Нора и Марио няма дори деца, които да ги свързват.
Ти сериозно ли? Така ли си оправдаваш изневерите? Joy Добре, разсмя ме сутрешно

Аз съм омъжена. Stuck Out Tongue
Така че, изневяра не оправдавам.  Смятам, обаче, че когато човек не е обвързан пред Бог и държавата, е свободен да си прави каквото си иска. И има пълното законно основание за това.

Делта, по твоята логика единствените изневеряващи в последните няколко сезона са Галя и Захариев, Мазови и Ина, защото са/били женени.

Да. Останалите си живеят живота. Аз затова смятам, че Зорница не знае какво иска. Не желае обвързване,  Иска да си хвърчи от цвят на цвят свободна и да си разиграва драмите. Съжалявам, но в очите ми е доста повърхностна, да не кажа по-тежка дума. А вече е на години все пак.

# 501
  • София
Аз не виждам изневяра в действията на Марио. Бил е една година с Нора, опитвайки се да забрави Зорница. Върна се, разбра че чувствата ги има и реши да постъпи честно с Нора. Даже не мисля, че се надява да се събере със Зорница, просто осъзна, че не е готов за истинска връзка.

# 502
Ехх язък, че се омъжих, минала съм се 😂

# 503
Сваляш халката и все едно не си и действаш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 504

Да. Sweat Smile
Виж хората как си живеят и си пеят. Пък ние, омъжените, страдаме от изневери разни и трябва да се развеждаме после, пари да харчим. Пък и за сватби пари се харчат, мани мани, глупавички сме и туй то.

Сваляш халката и все едно не си и действаш Stuck Out Tongue Winking Eye

Ти остави тая работа, не я подучвай, че хванат ли я, ще й вземат всичко, щото изневярата не е леко "брачно престъпление". Току виж и децата й взели, ако я изкарат парясница...

# 505
  • Разпиляна във въображението
Т.е. според някои Марио не обича Зорница? Въх. Аз пък мисля, че я обича и винаги я е обичал. Леко се е залъгвал, но леко. Това е най-хубавото в него - верността и отдаването изцяло. Аз проблеми с него и поведението му нямам. Имам много големи със Зорница и всичко, което излиза  от устата й и се оформя в главата й.

Марио е честен с Нора, да. Предполагам, че й е казал че не я обича и че му е било добре да е бил важен за някой, без обаче той да се обвързва емоционално.

# 506
Банков си бе вдовец докато сценаристите не решиха да вдигнат жена му от гроба. До последно тогава не вярвах, че ще сътворят подобна тъпотия и ще го изкарат такъв лъжец.

Мириел, кой е написал, че Марио не обича Зорница? До колкото виждам всички са на едно мнение по въпроса. Grinning

# 507
от емоционална изневяра боли не по- малко. Марио буквално няколко пъти забравяше, че Нора съществува докато тича по/с Огнянова.
А иначе често, изобщо не ми пука кой с кой ще бъде. Само страшно ме дразни, че Апостолова един герой не остави дето не е изневерявал, освен Пенев по технически причини 😀

# 508
Е и Врабчев - но той няма възможност, Стаменова все къса с него Joy

# 509
Е и Врабчев - но той няма възможност, Стаменова все къса с него Joy
София за трети ли път зарязва Врабчев?

Общи условия

Активация на акаунт