Откраднат живот:Кръвни връзки 🎬 тема 90

• 33 281
  • 783
  •   1
Отговори
# 510
Аз пък не разбирам в конкретния случай с Марио - Нора защо някой от двамата трябва да е виновен? При Марио стана ясно, че не е преодолял емоционално Зорница, още я обича и няма изгледи да спре да я обича. Аз даже се учудих, че въобще е започнал нова връзка сравнително скоро след драмата със сватбата. Така или иначе, първите връзки след тежка раздяла не просъществуват, човек още си носи травматичния товар и не е способен много да дава емоционално. Та аз Марио го разбирам. Колкото и да се опитва, сърцето си поисква своето.
И Нора разбирам. Тази връзка не я удовлетворява, не получава това, което иска, той не е човека за нея. Усеща, че с Тасев има това, което й липсва с Марио и я влече към него.
Нормално е да има известно време, преди човек да прекрати връзка. В живота не става така. Винаги има период на колебание, на осъзнаване, на чудене, докато се окопитиш какво ти се случва,  ама правилно ли е, да не е нещо моментно, струва ли си и т.н. и т.н.

И не разбирам какво толкова го нищите този въпрос. При тях работата е ясна. За мен няма виновни. Чак толкова строго осъждане, айде няма нужда. Та те дори не представиха връзката им като някаква сериозна. Аз поне нямах чувството, че са заедно.

# 511
Цитат
София за трети ли път зарязва Врабчев?
И още как. А освен че е подлярка (Фотев, детето на Ина) София е и неблагодарна (Врабчев буквално й спаси живота).
А "Врабчо" ми е изключително симпатичен персонаж и ми се иска да го съберат с някоя умна и готина мадама, която да държи контра и да му отговаря на острия език Simple Smile
Предчувствам гениални диалози Simple Smile
Ех, мечти...

П.П. Имам и едно алтернативно предложение - Поли Врабчева и няколко врабченца Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 12:29 от KilliBilli

# 512
Цитат
София за трети ли път зарязва Врабчев?
Зарязва го и още как. А "Врабчо" ми е изключително симпатичен персонаж и ми се иска да го съберат с някоя умна и готина мадама, която да държи контра и да му отговаря на острия език Simple Smile
Предчувствам гениални диалози Simple Smile
Ех, мечти...
Кво ще кажеш за Кунка 😁

# 513
  • София
Аз не виждам изневяра в действията на Марио. Бил е една година с Нора, опитвайки се да забрави Зорница. Върна се, разбра че чувствата ги има и реши да постъпи честно с Нора. Даже не мисля, че се надява да се събере със Зорница, просто осъзна, че не е готов за истинска връзка.

Едно към едно с моето виждане по въпроса.
Припомнете кои са тези няколко пъти, когато Марио е забравял за Нора. Веднъж се случи, когата Зорница хукна да се прибира в болницата. После призна, че е сгрешил, извинява се 100 пъти, не му приеха извиненията и точка.

# 514
Кво ще кажеш за Кунка 😁
Ей.. Кунка! Имам чувството, че ни я пазят основно за мазалото с Мазови Grinning
Ама защо пък не?

# 515
Нора приключва работа, Марио е в болницата да я изчака няколко минути. точно за това остана- да я изчака. Тя го търси под дърво и камък, той си приказва сладко с Огнянова, забравил, че Нора може да е свършила всеки момент и да го търси. След явно поне час, тръгна да си търси телефона, намери Нора, но единствено попита за телефона си.
Както и да е, няма смисъл.
За мен Марио е перфектен образ, няма нещо, което не харесвам в неговия характер. Но  буквално седи пред Огнянова и я чака евентуално да го заобича.

# 516

Аз съм омъжена. Stuck Out Tongue
Така че, изневяра не оправдавам.  Смятам, обаче, че когато човек не е обвързан пред Бог и държавата, е свободен да си прави каквото си иска. И има пълното законно основание за това.
Kакво общо имат моралните принципи със закона? Cтранна логика.

# 517
Бурно и несвързано начало. Голяма простотия ще е да направят двойка между Кайчето и Петмезо-питека, който като цяло е  симпатяга, но се усеща като подобрено копие на Пенев и нищо повече. Русата сестричка става за други работи, но не и за сестра/жена.

Най-накрая за толкова сезони един пациент да изпита ужас в каква лудница е попаднал. Добре че Кунка не е пълна блондинка и започва да вдява. Калин е много дразнещ от появяването си с ревността/завистта към Сашето, който добре започна, но с какъвто се събереш, такъв ставаш ...

Най-накрая и Жени шизото да има един силен момент.

Ковачев хвърли бомбата, но все някога ще разбере, че Норчето първа го е сиктирнала и пак ще страда.

С тези имена на епизодите май окончателно отпадна сюжетната линия и намериха начин да продължават да снимат до безкрай

# 518
Нора и Марио приключват работа, той отива да я вземе, викат я по спешност. Той я пита да я чака ли, тя му отговаря да, не, не знам,ще ти се обадя.
И той излиза да се разходи. Още преди да види Огнянова си беше забравил телефона и това няма нищо общо с нея. А Нора го търсеше в качеството му на лекар, но когато си на работа и имаш спешен случай, викаш по спешност дежурния, който е на разположение, а не гаджето, което не е на работа и със същия успех можеше да се е прибрал вкъщи, щото той това се чудеше, да се прибира ли, да я чака ли.
Аз пък въпреки че харесвам Марио дълбоко не одобрявам, че се е захванал с Нора без да е способен да й даде нищо. Но в конкретния случай беше просто тъпа случайност.

# 519
от емоционална изневяра боли не по- малко. Марио буквално няколко пъти забравяше, че Нора съществува докато тича по/с Огнянова.
А иначе често, изобщо не ми пука кой с кой ще бъде. Само страшно ме дразни, че Апостолова един герой не остави дето не е изневерявал, освен Пенев по технически причини 😀

Боли само, когато човек е влюбен и не му отговарят на чувствата.  А чувства се доказват с ДЕЙСТВИЯ.
Или както е казал народа: "Ако се обичат младите, да се взимат и толкова."

Почне ли да се върти единия, да не иска да мине под венчило, нещата са ясни. А това с живота заедно години без да са се бракували, го намирам за отворена връзка. Няма ли обвързване чрез брак, изневярата не е изневяра, а си е просто смяна на партньора - сменят се гаджетата един вид. Не е ли минал под брачно венчило човек, от мен, жена с опит в живота да знаете, че щом се появи някой, който да е по-така от партньора, последният ще бъде мигновено заменен. Това, знаете, не е любов, а чиста проба удобно съвместно съществуване, без отговорности. Следователно Марио и Нора не си изневеряват. Просто пробват да открият нещо по-добро за себе си.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 12:59 от DeltaAzimut

# 520
Защо да не й е давал нищо- тя каза, че връзката им е била различна преди да дойдат в "св. Анастасия". Със сигурност се е чуствала обичана, уважавана.  Просто в новата ситуация тя разбра, че е поставена на второ място. За мен лично второ място в любовта не съществува. За това не мисля, че Огнянова обича Марио- тя си имаше принц, който си избра, но той не я поиска. Сега ще се утешава с класирания на второ място?

# 521

Аз съм омъжена. Stuck Out Tongue
Така че, изневяра не оправдавам.  Смятам, обаче, че когато човек не е обвързан пред Бог и държавата, е свободен да си прави каквото си иска. И има пълното законно основание за това.
Kакво общо имат моралните принципи със закона? Cтранна логика.

Много просто - законът се основава на морални принципи. Wink

В този смисъл не си ли женен/омъжена, значи си свободен.

# 522
  • София
Фчеличке, Марио съвсем не е перфектен, носи си една кошница със слабости. Това, което ми харесва на мен е, че е пълнокръвен образ. Не знам дали е от сценаристите, които пишат за него или е заради Велислав Павлов, който успява да му вдъхне живот. Така че, Ковачев допуска грешки и е далеч от свръхчовек.
Случая с телефона беше глупаво стечение на обстоятелствата, такива неща се случват непрекъснато. Когато влезе при Нора, той видя, че с Петмезов още работят и не искаше да ги прекъсва. Това е.

Аз не обвинявам Марио, че се е хванал с Нора, мислел е, че така ще забрави. Когато осъзна, че няма да забрави, отиде и каза честно на Нора.
Фчеличке, Зорница в монолога си каза две неща - обичта, не е нито зависимост, нито дълг. За кого се отнасяше това за зависимостта, според теб? Любовта не е нещо статично. В живота няма обичам първия и така до края на света. Това са чувства, които се променят, развиват. Понякога осъзнаваш, че това, което си мислил, че е истинска любов всъщност не е било, обратното също важи.

# 523
За това не мисля, че Огнянова обича Марио- тя си имаше принц, който си избра, но той не я поиска. Сега ще се утешава с класирания на второ място?
Чакай, чакай, предполагам, че снощи не само аз чух, че тя определи любовта си към Банков като зависимост.
В тоя ред на мисли аз съм силно притеснена. Нали трябваше да пазят образа на Банков, за да четкат егото на Вергов, Милошев как е допуснал такова своеволие от страна на жена си Joy

# 524
Делта, то по твоята логика женени не изневеряват. А това изобщо не е така. Един подпис нищо не подсигурява.

Общи условия

Активация на акаунт