90 - дневна диета - тема 370

• 50 564
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • BG
march0703, и аз бих искала да стигна такива килограми до лятото, но съм решила да започна по някое време през април, да видим как ще ми се получи.  Simple Smile

Идеята да не се пие мляко с кафето или 3 в 1, или вино е поради смесването на съставките в различните дни, както и калорийната стойност. Реално няма да ви попречат да свалите килограми, само могат да ви забавят, като говорим за ограничен прием на непозволените продукти.

# 211
Какво е днешното ви меню, момичета?Изпитвате ли глад?
Аз запчонах в петък диетата, но вечерта я наруших малко  и за това протеиновият ден го повторих в събота, съботата си броя и като начало на диетата.
От събота до сега съм стриктна.Днес ми е първият плодов ден и едва сега огладнях зверски.През деня ядох следното:
З: парче печена тиква + кафе
О: парче печена тиква
и току що изядох 3 сурови ореха
В:Дали мога да си направя салата от зеле и моркови или не е за предпочитане като е плодов ден?
Може пък да си хапна ананас от консерва…:)Не знам, не съм решила все още:)
Но кантарът днес ми е приятел, защото отчете -500 гр.

# 212
  • BG
Какво е днешното ви меню, момичета?Изпитвате ли глад?
Аз запчонах в петък диетата, но вечерта я наруших малко  и за това протеиновият ден го повторих в събота, съботата си броя и като начало на диетата.
От събота до сега съм стриктна.Днес ми е първият плодов ден и едва сега огладнях зверски.През деня ядох следното:
З: парче печена тиква + кафе
О: парче печена тиква
и току що изядох 3 сурови ореха
В:Дали мога да си направя салата от зеле и моркови или не е за предпочитане като е плодов ден?
Може пък да си хапна ананас от консерва…:)Не знам, не съм решила все още:)
Но кантарът днес ми е приятел, защото отчете -500 гр.

Със сигурност е по-добре салата от моркови и зеле (ако можеш да не я подравяш със зехтин, а само с малко лимон, още по-добре), пред ананаса от консерва. Wink

# 213
Здравейте, момичета!
 Изчетох постовете ви и без да се обиждате, ама много сте оплели някои редиците... какво да значи сутрин кафето не мога без мляко или не мога без чаша вино сега...? Един-два пъти или три пъти за всичките 90-те дни да прегрешите нещо не е страшно. Ама всеки ден да смесвате, то вие вече няма да спазвате 90-дневната диета, а само някакъв свободен режим по ваш избор. Все пак въпроса е да сме стриктни за да постигнем резултатите, които искаме. Heart 

Блонди относно рулцата от раци, които си хапвала в белтъчен ден, то в тях няма почти нищо белтъчно. Те са с толкова много нишесте, че по-скоро сигурно биха станали за въглехидратен ден.  Казвам ти го без критика, просто следващия път по-добре да си хапнеш риба, или  месо, или нещо друго.

Момичето, което питаше дали са добре зелева салата с моркови в плодов ден или ананас от консерва, аз мисля, че в анананаса от консерва сигурно има и захар, докато зелевата салата с моркови подправена с лимон без сол и мазнина е идеален вариант за плодовия ден.

Всички критики са с най-добри чувства и пожелания за много минуси в килограмите. Бъдете здрави!

# 214
  • София
Ето ме след малка пауза да докладвам резултата си. Вчера официално приключи 90-дневния период, като пропуснах водните дни. Не видях мечтаната 5ица, но паднах днес до 60.7, с -6.4 което за мен (172 см и работеща на бюро и неспортуваща) е добре.
Днес се почерпих с баничка с айрян.
- - - -
По принцип знам че след диетата се прави почивка, но мисля от утре пак да се храня по нея, защото ме е страх че с работата от дома и изкушенията тук много бързо ще загубя ефекта. Ако имате опит и познания за това ще се радвам да ги прочета.

# 215
Аз днес съм -300 гр.след плодов.
Първия път като я пазих доста дълго запазих килограмите,но последната година мнооого се олях с хапването.При минимално пазене 3 години не качих нищо.И аз работя на бюро и не спортувам 🙂

# 216
Здравейте и от мен! Днес ми е вторият плодов ден и за 8 дни съм - 700 гр. Започнах диетата 65,700 кг Simple SmileА вие, Venyan и Whiteflower, с колко кг стартирахте диетата?

# 217
66 кг.Но защо сутринта бях - 300 гр ,а сега пак се мерих и съм + 100 гр🙁

# 218
  • София
Здравейте и от мен! Днес ми е вторият плодов ден и за 8 дни съм - 700 гр. Започнах диетата 65,700 кг Simple SmileА вие, Venyan и Whiteflower, с колко кг стартирахте диетата?
Аз бях малко над 67. Като някак си ги качих есента и в началото на зимата. Никога досега не бях стигала над 65. Но умишлено не се мерих и много се изпуснах.
66 кг.Но защо сутринта бях - 300 гр ,а сега пак се мерих и съм + 100 гр🙁
Аз винаги вечер съм с половин отгоре. В началото на диетата се мерих само след плодов ден. В посредните 2 седмици всеки ден. Но мисля че след плодов е най-разумно

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 09:35 от AnMary

# 219
Здравейте!
Измина 1 месец от диетата при мен. Слава Богу мина и първият воден ден. Е , със сигурност след него малко ще кача, защото след водния стомахът е напълно празен, а след това все някой грам ще има отгоре, но се надявам в дългосрочен аспект килограмите да намаляват.
Днес съм на варива.
З - ягоди
о - пълнени чушки с ориз
В- мисля да са картофи със салата.
Как са нещата при вас?

# 220
  • BG
Здравейте!
Измина 1 месец от диетата при мен. Слава Богу мина и първият воден ден. Е , със сигурност след него малко ще кача, защото след водния стомахът е напълно празен, а след това все някой грам ще има отгоре, но се надявам в дългосрочен аспект килограмите да намаляват.
Днес съм на варива.
З - ягоди
о - пълнени чушки с ориз
В- мисля да са картофи със салата.
Как са нещата при вас?

Привет и поздравления за волята, Кателинка! Колко успя да свалиш за това време?
Не ти се меся, а само да попитам защо не ядеш едно и също на обяд и вечеря?

# 221
Здравейте. Преди 3 години спазвах диетата  

Сега се връщам отново с едни 8кг за смъкване. От началото на месеца съм на режима.

Днес менюто ми се състои от
з: ябълки
о: Зелева салата + кюфтета
в: Шопска салата + таратор

Хубав ден Ви желая Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 14:34 от AnMary

# 222
При мен никакво движение с кг 🙁За 12 дена (3-ти плодов ми е днес) съм -400,500 гр.При вас как вървеше в началото?

# 223
  • BG
При мен никакво движение с кг 🙁За 12 дена (3-ти плодов ми е днес) съм -400,500 гр.При вас как вървеше в началото?

Много зависи от какви килограми си тръгнала и колко искаш да свалиш, както и какви количества ядеш. При мен в началото вървеше бързо. Имало случаи след плодов ден да съм свалила -500гр.

# 224
66 кг ,168 см съм.Искам да сваля 5-6 кг🙂

Общи условия

Активация на акаунт