Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 277
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Възможно е дори да има овулация, но да няма яйце във фоликула...така че няма гаранция, за съжаление Sad

# 211
  • София
BundleOfLove, аз досега с Престо изпарителна не съм имала. С първата бременност Престо показа положителен резултат два дена преди закъснение. И през последната година двата пъти когато успях да забременея също отчетох първо с тях. Знам, че повечето не ги харесвате и имате специално мнение за тях, затова ще преустановя предложенията ми за тестове.

# 212
С първата бременност е друго, тогава им бяха качествени. Сегашните партиди имат черти без значение дали си бременна или не. Ужасни са

# 213
Лилак,  аз на твое място бих изчакала още 2 дни и бих отишла на кръвен! Нали си 4-5 дни преди очакван Ц? При мен лелката дойде и замина за 2 дни! Много оскъдно почти като зацапване, но пък тестовете бяха - . Иначе добра я свършихме тази седмица. Вчера си пуснах всички хормони и всичко е в норма. ТСХ 1.3,  естрадиол, тестостерон,  FSH, LH, вит.Д, вит.В 12 в норма, сега чакам само в четвъртък АМХ . Утре ММ е на СГ, минах миналия месец на цветна снимка и мисля , че с това почти всичко се изчерпва. Цитонамазка и микробиология също направих и те са ок. Вече не зная защо не става!!!
С ММ сме от 5 години заедно. Запознахме се на масаж 😂😂😂, отидох при него да ми махне целулита. Мога да кажа, че целулита ни събра 😂😂😂😂😂. Аз съм му кака с 8 години.

# 214
Гери, ма то твоят ти е направил масаж с щастлив край 😁

Никога не знаеш къде ще срещнеш любовта.

# 215
Борнче,  отне 3 месеца до щастливия край , и то не в студиото 😂😂😂😂! Завлече ме на салса танци и от 5 години споделяме едно хоби! Само и семчовци те да излязат наред 😉!

# 216
  • Dope Reach
Хаха, разсмя ме, Гери! Grinning
Е, ще излязат добре, нали си хванала агънце, годинките са в негова полза. Ваша, де. Grinning
Той да не е из 2000-те набори? Open Mouth Grinning

# 217
Неее Ро, ние сме от най дъртичките тук, тоест аз съм сигурна че съм най голямата в темата.  Имам син студент на 19 !!!! ММ е 83 ти набор ама декември ,  тоест на 35 все още,  ще направи 36 след месец!!!!

# 218
Здравейте! И аз съм една от вас Simple Smile с радост се запивам в темата, дано ни носи малки точици на всички! Ние с моя мъж правим опити от две години, като от няколко месеца сме доста по-упорити, но за жалост,често ме спохожда цистит Sad та до сега съм пробвала само 2-3 пъти да лежа след бебе правене, първо не знаех,че трябва да лежа, втора започнах да го правя някъде между криЗите като си мислих,че съм се излекувала,но уви! Та вече се лекувам надявам се за последно с антибиотик и мисля следващия месец да започнем отново с опитите след като съм здрава. Въпроса ми е има ли някоя от вас в подобна ситуация и как се справя с това? Ще намалят ли шансовете ни,ако не лежа след кекс?! Между временно искам да кажа,че съм ходила на всякакви изследвания и мъжа ми също и няма причина да не става бебчето(според лекарите), последно направих цветна снимка преди седмица и тя е с добри резултати, лекарят ме посъветва да действаме още сега, но тъй като още не ми е минал цистита съм отписала този месец. Заредила съм се и с лубрикант за зачеване (тъй като мисля,че може и от сухотата да ми се появява цистита, а и четох доста теми за дами,които са забременяло след използването му).

# 219
  • Dope Reach
Еее, значи синът ти е 2000 набор, така ми излизат сметките.
Добре дошла, Мини!

# 220
С ММ ни събраха бесните ни кучета на лайняната кучешка поляна. В един адски януарски студ, виждахме си само очите обаче пък добре се опознахме и като поразхвърляхме ямурлуците на пролет, се взехме. Grinning
Още помня на горкото ми кученце как му дциндциркаше дупето от студ на втория час разходка хаха ама пуста любов, седим и мръзнем. Но после като откова студа пък кучията намазваха яко разходки.
Иначе при нас имаше драма де в началото с друга жена имаше той някакви отношения ама и двамата сме с характери “рече и отсече”, затова му казах да си преценява, и той прецени правилно. Grinning
Всичко се разви бързо оттам, защото аз бях на 31, а той на 32 и двамата искахме вече семейство. Януари 2016 се запознахме, март бяхме вече заедно, април заживяхме заедно и април 2017 забременях с нашето малко чудо.
И така, сега малко охлюва ни забави темпото за увеличаване на семейството ама...стига да стане, ще го дочакаме!
За съжаление този месец доста се постарахме и гел и О уж хванах ама имам издайнически лелински повей, уви...

Лилак, душа, сигурно за 3ти път ще кажа, че аз не бих си причинила, това което ти си, с тези супер ранни тествания, НО това не променя факта, че много се надявам да си Б! Знам че доста чакане вече ти се събра....
За всички момичета важи, стискам ви палците си!

# 221
Добре дошла Мини!  Лекувай се първо!!!! Преди година имах мисед в 10 та седмица и доктора откри не лекуван цистит! Каза ми че най вероятно цистит е причината! Но за да не те плаша ще ти кажа, че много бременни получават цистит по време на Б и всичко е благополучно с лечение разбира се, но аз си имам едно наум !

# 222
Gerryka, благодаря за отговора. Не съм спирала да ходя  по лекари и да се лекувам, след като се излекувам тогава продължавам с опитите, но цистита се връща с пълна сила, и си мисля,че може би  е заради опите ни. В урината в момента нямам никакви бактерии, имам само удебелена стена на пикочния мехур в следствие на предишни цистити, но до сега не са ми откривали бактерия. Според мен цистита ми се провокира след бебе правене, навсякъде съветват след полов акт да се измиеш веднага и да уринираш, а съответно това според мен намаля шансовете, след като за бебче съветват да лежиш!? За това се обърнах към вас с този въпрос? Не знам как да процедирам вече ... не знам дали не отклонявам малко темата? Не искам да създавам неудобство, просто е свързано с темата и , ако някоя от вас има подобни проблеми, ще се радвам да ми помогне със съвет..

# 223
Мини, то смисъл от лежане знам, че няма много от док. Това, което попадне в шийката на матката не се връща обратно, та няма как да "изпадне". Но може да пробваш да полежиш 10-15 мин и после към банята Wink
На мен нещо ми е много леко на душата последните дни. Възползваме се от хубавото време като за последно и прекарваме почивните дни вън. В края на седмицата наближават дните на О, та да видим каква ще я свършим 🤔
Поздрави на всички с това прекрасно есенно море 💙

# 224
Диди, това звучи доста успокоително😘 Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт