Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 277
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ти, Ivied! Hug
Постарахме се пък да видим. Wink  вие сте уцелили много добре момента.
Мисля че зависи кой яйчник овулира и затова О се измества и не всеки месец е в един ден.
И аз това казвам - мистерията е пълна. Човешкото тяло е удивителна система Sunglasses

# 241
На мен днес ми дойде 😪 Не знам защо този месец июах усещането,че нещо е станало.Наистина се разочаровах.Добре,че е мъжа ми днес и да ми даде кураж.Не мога да разбера
.До момента съм имала две за съжаление неуспешни бременостти.Най-накрая уж открихме къде е проблема,а аз сега пък не мога да забременея...Преди имах проблеми с бремеността,но не и забременяването..Какво може да е станало..Много ме е страх,че двата пъти сме изкарали късмет и сега се побърквам..Уж нищо ми няма,а времето минава 😪😪😪

# 242
Малко да мрънна момичета може ли? Днес 15 ден исках да заложим семчовците точно преди О. Ема на без резултат. Постара се много милия, но определено беше уморен след тежък ден. И май усети, че е важен момент и от прекалено желание ли какво... В такъв случай залагам на онези твърдения за изпускане на капчици преди еякулация. Луда съм вече тотално, нали?? Thinking Stuck Out Tongue

# 243
Ането, пробвайте утре сутринта!  О може да настъпи до 24 часа!

# 244
Fifiana, честито! Много се радвам за теб! Големите ни деца ни са набори, третите също ще бъдат. Simple Smile
За другото не се впечатлявай. На някои потребителки им се иска темата да е лично тяхна и да диктуват правилата, но това е форум и няма как да стане. Всеки е свободен да пише, където пожелае.
Лека бременност ти желая! Simple Smile

Успех, момичета! Дано тази тема да е още по-бебеносна от предишната!
Благодаря! Много си мила!
Чакам ви всички в набор 2020! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 01:16 от Fifiana

# 245
Добро утро, момичета. Направох нов тест (престо) и е отрицателен. Вече поне няма какво да се залъгваме Simple Smile

# 246
  • Пловдив
Добро утро.Мога ли да се присъединя към вашето голямо семейство,опитваме от Юли месец да си имаме бебе.Последен мц 16.10,овулация 30.10 някъде ,тест 15.11 .Лек работен ден на всички.

# 247
Добро утро мили ми момичета! Пожелавам ви хубава седмица изпълнена с много усмивки !🤗
Малко извън темата , но аз се смях с глас 😁.

# 248
  • Варна
Добро утро, момичета! Успешна седмица пожелавам на всички ни!
Лилак, значи или тестовете не са качествени, или нещо в много ранен етап е спряло. Но за мен, чертичка си имаше.
Пеоней, дано сте уцелили момента! При вас някакъв фактор имаше ли?
Ането, имате още време да действате Simple Smile Успех!

# 249
Хубава седмица, момичета! Който чака тази седмица + тестове, нека да е на късмет, включително и аз. Имам до цикъла още 4 дена, симптоми нямам, освен, че ми е подут корема и имам леки подежи ниско долу. В края на седмицата ще стане ясно. Продължавам да ви чета и очаквам плюс тестчета.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 09:47 от lara_lara

# 250
Много е тихо днес в темата Grinning

Хубава и успешна седмица на  всички момичета в темата!

Аз нямам никакви очаквания за този месец, още към края на М почнаха много странни болки в яйчниците, все едно съм изстинала, днес е 14 ден и продължават да се обаждат от време на време. Предните месеци към 14 ден имах вече и позиви за О, с положителни тестове на 14 или 15 ден, а сега са си напълно отрицателни тестовете, едва виждам бледа сянка на втора черта Confused

За съжаление нямам никаква възможност да посетя АГто тази седмица, та ще продължа да наблюдавам симптомите и да правя тестове за О. Чудя се дали тази мизерия се държи на приема на утрогестан след трансфера предния месец?

# 251
И аз забелязвам , че ни е налегнала една тишина днес. И аз съм си на тема овулация и тестове.
Въпреки , че док ме отписа да имам овулация този месец , аз си направих тестовете за О, изкарах си положителния вчера , както обикновено ги хващам, имам си ЦС 4ти ден, а вчера и днеска яйчниците ми така се бунтуват, че даже като се засмея ме заболява Grinning Всичко както останалите месеци до тук.Мисля, че АГ-то и еднокриноложката ще продължат да бъдат в джаза с моя милост - нямат отговори на моите въпроси и проблеми от къде са Simple Smile
Скрит текст:
П.П : Последният тест , който е положителен е сниман веднага, че трябваше да излизам иначе още повече си потъмня.

# 252
Много хубав тест Локо! Айде да е на късмет!
Аз днес имах проникновение за себе си, дано и то ми е на късмет. Другият месец обаче, че този ми зацапа вече...

# 253
Момичета, зацапа ми малко розово-кафяво преди малко... това пък сега какво може да е?

И друго - опитвам да намеря къде бяхте писали за чайовете - бял равнец се пиеше през целия цикъл, а малина само до овулация?

# 254
Да, малина само до овулация.

Общи условия

Активация на акаунт