Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 111
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
МамаНаПринцеса, при подобни резултати съм почти сигурна, че няма да му назначат лечение.

Аз може би не трябва да се включвам с подобни изказвания, но, Ани, превърнали сте секса в задължение. Бих ти препоръчала в не-О-ден да се премениш с някое ново бельо и да се щракнете както трябва за кеф. После в О-ден облечи същото и не подчертавай, че вече му е част от длъжностната характеристика да се представи по същия начин. Все мисля, че ще се сети какъв е желаният ефект Stuck Out Tongue

Rave, аз преди време бях говорила с ММ, че ако не се получат нещата с децата, ще си хвана дрънките и ще го оставя, за да може поне той да мине по лек път. До някъде разбирам мъжа ти, кофти е усещането, но с подкрепа отминава.Ако имате възможност отидете някъде за 2-3 дни, да ударите един рестарт и да се махне сдух- настроението.

# 526
Да видим какво ще каже Кацаров, каква е причината. Ние сме с 1.8% и 20 милиона,от които 36% бързи. Не зная дали може да се дължи на това, чепреди 4 месеца ММ изкара морбили . Крепи ме мисълта, че преди година забременях спонтанно, тоест тогава сигурно спермограмата е била по-ОК??? Иначе поръчах вълшебния гел......... дали пък няма да помогне на някой семчо. За първи път ще го тестваме. ММ и той се сдуха, че му повтарях за спермограма от 1 година, а той все ми казваше, че щом един път е станало значи няма проблем. Сега се е сдухал и сигурно се обвинява, че не ме е послушал. Преди да разбера, че всичко при мен е ОК той все ме успокояваше, че за него не е на всяка цена и че ще си се обичаме с или без дете... сега аз това му говоря!!!

# 527
  • София
HeartБлагодаря ви за подкрепата
и съветите... Добре че сте вие ! Heart

Завиждам ви, че така се справяте с проблемите и с половинките си. Евала.
Явно само ние не можем.
Имам чувството, че се въртим в омагьосан кръг и няма светлина в тунела...

Все още имам някаква надежда за естествено забременяване, но честно да ви кажа, ако трябва да търпя това още месеци, само и само да стане естествено... Ами мерси, директно отивам на инвитро.
Съсипа ни се психиката, съсипахме се като двойка, и вместо да ни сплоти този проблем, то става по-зле.

Относно СГ - склонна съм да вярвам, че все пак подвижността и количеството са по-важни, отколкото морфологията. Логически като си помисля, така ми се струва. Случаят на Kaylinnn също го доказва...

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 18:10 от rave

# 528
Някоя от вас имала ли е две овулация за един месец? Как се случва така? "Чакам" цикъл след 5 дни, а тестът за овулация е положителен 😯???

# 529
rave Heart, при нас трябваха години, докато се изгладят отношенията по тази тема, дай си време, не бързай да правиш заключения. А периодът преди и по време на инвитрото беше ужасен, от всичките хормони, с които бях натъпкана направо не знам как остана да живее с мен! Естественото бебеправене не е лесно, но за инвитрото трябват още повече нерви, аз за съжаление имам примери с близки приятели, които не издържаха на напрежението и разочаованията и се разделиха след процедурите.

# 530
Няма една спермограма да ви развали отношенията я Flowers Palm Tree

Момичета: чели ли сте тази статия с любопитното име "Защо сперматозоидите на мишките са по-големи от тези на слона?" https://dariknews.bg/novini/liubopitno/zashto-spermatozoidite-na … -na-slona-1529856

Та с две думи, за който не му се чете:
"Тъй като при едрите бозайници репродуктивната система на женската е с големи размери, сперматозоидите рискуват да се "загубят" в нея", поясниха Люполд и Фицпатрик. „В този случай увеличаването броя на сперматозоидите е най-добрата стратегия. Така мъжкарят увеличава шансовете си да оплоди женската".

Но става дума за шансове, да не отписваме и бавните и никой. Все пак сме под знака на охлюва и констенурката някои тук Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 18:09 от Одри

# 531
Rave,според мен е напълно нормално да има и напрежение между партньорите,в такъв момент,не си го слагаи на сърсе. А според мен има и един друг момент,че за мъжете темата е доста деликатна и приемат много тежко ако нещо при тях не е наред.
Аз няма да забравя шокът,който изживях когато излезе първата СГ на ММ,тогава с 1% морфология,и при нас летяха онези изказвания,но в краина сметка и двамата знаехме,че е моментна фрустрация.После го ударихме на шега,понеже при него броя на милилитър е релативно голям обаче все с дефекти се,шегувахме,че е китаиска фабрика.После се зачетох по темата и се оказа,че нито едно условие не сме спазили преди тази СГ,и го пратих на друга.Ииии да подвижността и концентрацията са по—важния параметър.Имаи вяра...за оплождане е нужен само един единствен читав юнак.
А за липсата на О ...да случва се за съжаление,но не е всеки месец,а дори и да е може хормонално да се предизвика.
Чета ви всеки ден момичета,и стискам палци на всяка от вас.Сега съм се върнала обаче да чета старите теми😊😊😊

# 532
  • София
Току що ми правиха снимка на зъб и трябваше да попълня декларация...че не съм бременна...хаха

# 533
  • София/Севлиево
И аз,когато ми правиха зъбите и трябваше да ги снимам попълвах същата,но им казах че съм в инвитро процедура и ми сложиха някаква специална наметка,която предпазвала от вредните лъчения...

# 534
Iana28, обикновена секторна снимка е с изключително малко лъчево натоварване,(0,005до 0,003 милисервет) и 5 пъти по—ниско от лъчево натоварване при самолетен полет.Не го мисли изобщо:hugs:

# 535
По принцип ниския % морфология се асоциира повече със спонтанни аборти/мисед аборти отколкото с невъзможността за забременяване. Това е много важно уточнение, което ни направиха от две репродуктивни клиники. Затова правихме и ДНК фрагментация, за да се види реално какъв е шанса за аборт Simple Smile Това просто информативно - не си набивайте филми в главата.

Писана, аз съм имала две О. в един месец и пак не забременях тогава. Ходих него месец на фоликулометрия, моят док беше 😮😮
“Лелее, двоен шанс тоя месец, айде, давай.. стискам палци!!” -  той завалията все така обнадеждено ме изпращаше 🤣 Един път даже ми беше писал в Whatsapp да пита дали ми е дошло 🤣🤣🤣🤣

Тинти, май ти беше питала.. уреа и другите видове плазми+ хламидии при мъжете е най-добре да се изследват в еякулат.

# 536
rave, и аз го минах този период, в който е сега ТМ. Плачех , чувствах се недъгава и молех ММ да ме остави и да си намери жена, която ще успее да му роди здраво дете. Бях след спонтанен аборт и току що бях открила, че имам Хашимото. Обвинявах се за загубата. ММ успя да ме накара да се чувствам значима и обичана, убеди ме, че не това да имаме дете е най-важното, а това, че сме заедно.
Бъди до мъжа си, покажи му разбиране и търпение. Обичайте се и ще преодолеете всички препятствия.

# 537
Стават бебета и с кофти спермограми момичета. Нашето стана само с 21% подвижност, от които едва 8% с бърза подвижност и 12% бавни и зальоляни.

# 538
  • София
Кайлиин, сигурна съм, че написах поздравителен пост.... но явно не се е качил.  Честитооо.....много стиснати палци!
Аз съм с вирус някакъв и чета от телефона, затова и не пиша.
За хрема инхалация с клетва тинктура и физиологичен разтвор, за гърло спрей с акрополис и невен,  още инфлуцит, хомеожен и исла казус.

# 539

Тинти, май ти беше питала.. уреа и другите видове плазми+ хламидии при мъжете е най-добре да се изследват в еякулат.
Благодаря , Слънчо . Разпитвах,  звънях в лабораторията , другата седмица съм там с материала 😁

Общи условия

Активация на акаунт