Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 194
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Тихично честито! Макар, че като гледам дебелите черти си е категорично честито Grinning Лека и безпроблемна и до финал!

# 61
Браво, Ом, честито Simple Smile

# 62
Честито Ом и Диди , желая ви лека бременност и пухкав финал ❤💙

Момичета , които мерите БТ , моята винаги се покачва в деня след О , а този месец чак 5-6 дни след нея . На какво може да се дължи ?

# 63
Рении, честито. „Оммм” наистина ти е пологнало 😁. Лека и успешна бременност ти желая. Много ти се радвам. Hug

# 64
Честито Omm, лека и безпроблемна, страхотна новина! Simple Smile

Марго, знам за витамин Д, но моят последно като го изследвах беше в референтните стойности, макар и на долната граница. Взимам все пак по малко като добавка. За жалост едва ли ще ми повиши АМХ-то, но пък напоследък чета за изследвания, че всъщност няма такава стойност този показател и извода е, че най-важни са годините за шансовете за забременяване.

# 65
Честито, Омче! Hug Хайде дано да повлечеш крак!

# 66
Да взема и аз да си сменя ника, да стане най-накрая Grinning Една по една си тръгвате от темата, а аз имам чувство, че ще си вися тук завинаги. Момичета, радвам се наистина за вас! Просто започнах пак да се самосъжалявам. Grinning Ей го, тоя месец се счупихме от щрак и накрая пак ще цъфне тъпата леля >Sad

# 67
Честитоо Омм! Успешна и безпроблемна бременност! Flowers Four Leaf Clover People Baby
Ето това е надежда! Вече си мислех, че проблема ни е в многото мислене! Мислиш не мислиш, когато си му дойде времето явно.
Омм а какви симптоми имаш: обичайните или различни?

# 68
Оми, една от най-милите си ти в темата. Винаги положителна и добричка. Поздравления-заслужаваш го. Бъди здрава и спокойна сега. И дай да видим другите тестове. С тиквичките тръгват и + тестчета🎃🎃

# 69
Omm честито! Бъди много здрава и щастлива! Hug
Локофенка лекаря какво каза? Случва се някой месец да няма овулация. Много е демотивиращо, ама какво да правим..
Аз като никога нямам търпение да ми дойде, да заминава и да се види ще имам ли О или ще правим стимулация другия цикъл.
Момичета най-много бебета ставали декември, около Коледа. Така, че дори ноември да не е нашия месец, декември ще е наш Heart EyesFlowers Four Leaf Clover

# 70
Ох, момичета, просълзихте ме! Толкова сте мили и усещам положителните мисли, които ми изпращате сякаш сте до мен и ме прегръщате! Може да ви се сторя лудичка, но казвам на моето сусамово семенце, да каже на другите, че има едни много мили майчета, които ги чакат и да идват, защото ще бъдат много обичани! Толкова много искам да се преместим всички задружно към отчетни! Крайно време е!!! HeartHeartHeart
Меги, Ом определно явно ми помогна... Немести ми чакрите Laughing

Джули, толкова си страхотна! Ако говорим кой какво заслужава, ти и много други момичета заслужавате поне тризнаци! Kissing Heart

Ането, странно е, но симптоми имах още няколко дни след О, но си казвах, че може би си втълпявам само. Имах едни много силни боцкания в яйчника, който ми снесе яйцето, след това на 9 и 10 ден имах много силни пощипвания в областта на матката и съвсеееееем леко бежово зацапване. А, обонянието ми стана като на хрътка няколко дни след О и май е това... Гърдите си се подуват като преди цикъл и имам ПМС.

# 71
Честито на момичетата с + тестчета , до финал с пухкави бебчета Heart
Попи минавам по розовкото Heart
За момичетата правещи темичката , Джули съгласна съм с твърдението ти, че всеки влага частица от себе си. Във всяка тема намирам нещо специално и запомнящо се и ми грабва душицата .
 Ро прекрасна тема , дано се напълни с много + тестчета , включително и вашите Heart
Аз чакам вещицата , имам още месец на ОК и ще влизаме пак в битката... нищо ново при мен Simple Smile
Понеже много ме кефят вашите тиквени темички Heart ще добавя една снимчица , надявам се догодина да ни изненадате с подобна фотосесия

# 72
Значи като дръпнеш чертата не е било УАУ откъм симптоми Grinning Това зацапване явно е било имплантационно Simple Smile)

# 73
Леле Рени, мноооого се радвам!!! Много, много Simple Smile Simple Smile
Flowers Tulip

Искам да се върна малко на статистистиката. Не че смятам, че човек сляпо трябва да я гледа.
Първо да опитам да успокоя keep_the_faith за AMH.
Ето статистиката по възраст:
https://letsgetchecked-blog.ghost.io/content/images/2018/12/amh- … explained-1-1.png
Както виждаш 2.5 е супер нормално за 34 години, средната стойност е. 8 от друга страна не е нормално за какватo и да е въраст и е било завишено от нещо.

Второ да напомня статистиката за забременяване:
Скрит текст:
30% е шанса на жените да успее да забременеят през първият месечен цикъл – около 1 месец
59% е шанса да зачеват в рамките на три менструални цикъла – около 3 месеца
80% е шансът да да стигнат до успешно забременяване в рамките на 6 цикъла – около 6 месеца
85% е шанса да заченат в период от 12 менструални цикъла – около 1 година
91% е шанса на жената да забременее в рамките на 36 менструални цикъла или това е приблизително 3 години
и от 92 до 96% е шансът една жена да зачене в рамките на 48 менструлани цикъла или тук се има в предвид около 4 години от първият опит за забременяване.
С което искам да кажа, че да много момичета ще излезат от темата преди да са влезли като хората и това е нормално Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 10:52 от Аudrei

# 74
Ом-че, като каза за обонянието - на мен това ми беше най-голямата мъка за краткото време, през което бях бременна, повече даже и от постоянното гадене. Бях като граничарско куче. Имам един колега тук, дето е скаран с личната хигиена, и дезодоранти не признава, щеше да ме удуши. Като минеше покрай мен само висях на отворен прозорец, и даже мислех да се пиша болничен заради него...

Общи условия

Активация на акаунт