Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 116
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Яна, разбира се, че се случва, и на нас ни се случва. Grinning Не сме машини, всеки има добри и лоши дни. Не се тревожи, подминавай тези моменти без да наблягаш на тях, за да не си вкара мъжът ти някоя муха и съвсем да започне да се притеснявя Stuck Out Tongue Winking Eye
Прегрърдки за всички момичета, които преминават през трудности с мъжете си, вие сте силни жени и връзките ви са силни и отдадени, за което шапка ви свалям. Не всяка връзка устоява на трудностите, важното е да се обичаме и да сме заедно, всичко останало ще се нареди.  Разбира се, че всички тук ще получат най-хубавия дар, вярвам го Heart Eyes

Аз се записвам днес с М, явно сме нацелили О право в десетката, но яйцето е решило да се прави на недостъпно. Joy Продължваме нататък!

# 556
Ив, аз пък мисля, че точно изказвания като твоите създават конфликтите. Яна е поискала мнение, Кайлин дава своето на конкретно поставения въпрос, без изобщо да натрапва или споменава, че тя вече е бременна. И да, определено прозвуча злобно Hands Minus1

# 557
  • София
iana28, успокой се, отпусни се. Напрежението не помага, прекалено рано е да се притесняваш. Инцидентно е било, всичко ще е наред.

Много ти благодаря! Имах нужда от такива думи.

# 558
На всички ни се е случвало кекса да не става .
Аз съм имала дни в които аз съм полузаспала , мъжа ми върши работата . Той е много ентусиазиран на тема "бебе" , и се старае горкия , гледа да докара нещата винаги докрай.
По темата за караниците , ние също сме се карали по тази тема , дори в нервите съм му казвала да си намери друга , при която става лесно бебето , че аз съм бъгната , че за нищо не ставам , и т.н.
Той си мълчи , чака да ми мине , прегръща ме и ми казва ,че всичко ще бъде наред (това е любимата ми част). Любовта на съпруга ми ми дава сили да преживея несполучливите ни опити. Е понякога не мога да го търпя,  искам да го удуша, но след 1 час осъзнавам ,че го обичам и ,че искам да прекарам остатъка от живота си с него . Дано Бог да ни изпрати детенце, и най-накрая да бъдем истинско семейство .
Момичета, моля ви не се карайте и не спорете нека темата остане позитивна . Аз съм на мнение ,че ако ги няма бременните момичета , няма от кого да си даваме надежда , че макар и трудно бебето идва . Радвам се , за всяка една от вас в която расте живот . Нека намалим стреса , и си живеем дъъъълго и щастливо с половинките си , Дай Боже скоро и с дечицата си .

# 559
  • София
Яна, разбира се, че се случва, и на нас ни се случва. Grinning Не сме машини, всеки има добри и лоши дни. Не се тревожи, подминавай тези моменти без да наблягаш на тях, за да не си вкара мъжът ти някоя муха и съвсем да започне да се притеснявя Stuck Out Tongue Winking Eye
Прегрърдки за всички момичета, които преминават през трудности с мъжете си, вие сте силни жени и връзките ви са силни и отдадени, за което шапка ви свалям. Не всяка връзка устоява на трудностите, важното е да се обичаме и да сме заедно, всичко останало ще се нареди.  Разбира се, че всички тук ще получат най-хубавия дар, вярвам го Heart Eyes

Аз се записвам днес с М, явно сме нацелили О право в десетката, но яйцето е решило да се прави на недостъпно. Joy Продължваме нататък!
Благодаря!

# 560
Тикълс, коментарът на Кайлин беше злобен и подигравателен. Не ми обяснявай как от подкрепа го е написала, моля те. Тук такива мнения не даваме. И аз рядко ще си замълча като видя грубо отношение. Аз груба никога не съм. Не мисля, че съм и злобна, ама ок щом смяташ така, имаш право.

# 561
iana28 спокойно , ние също имахме такъв проблем в началото Simple Smile мъжете може да са силния пол , но вярвай ми много по-слаби са психически. Дай му време да свикне с мисълта ,на ММ му бяха нужни 3месеца и сега се притеснява в дните около О сам си е казвал , че винаги се притеснява дали ще свърши нещата до край. От твоя страна не го критикувай , напротив насърчавай го Simple Smile ти си най-близкият му човек и би трябвало да знаеш какъв подход да имаш към него.

Ivied Heart понеже имаме горчив опит мълча като пън Heart вече не смея да влизам в спорове. Аз лично много се радвам на нашите бременелкии когато споделят в темата с кеф чета развитието на бебоците, пулс, размери , а и с какви гащи ще се обличат...
Не мисля , че момичето е Теди , друг речник има тя Simple Smile но ще се проличи Simple Smile

# 562
Ето, повечето сте около датата на М („вие”  защото на мен ми е рано още ).
Да му се не види и тъпия цикъл 😁.

Нали ви казвах, че все положителни тестове за О. имам. Направих вчера един и се зарадвах, че тестовата е бледичка, почти незабележима. Явно ЛХ се е понижил, което ме успокоява. Не мога да повярвам, че се радвам на отрицателен тест 😁, какъвто и да е той. Сега, дори и да е имало ЗФ, май се е махнал, или се маха. Супееееер. В 3 съм на преглед, стискайте палци.
И не се карайте, за да не ви напляскам.

# 563
Арвенче, лесно го понесох, имах кървене само 3-4 дена. Питаха ме колко болничен искам от максимално 15 и аз реших да взема целия. Починах добре си покрай което. Цикъла ми дойде на 28 ден точно, на контролния казаха че всичко е ОК. То и аз го виждах полипа на ултразвука преди да го махнат.
Само това зацапване ме притеснява преди цикъла, защото го имах вече 3ти месец. Пак ми е предписан дуфастон ако се случи и с него ще ходя за 2ри и 3то мнение.

Опити вече правим Simple Smile
Ако не стане този месец, другия ще правим инвитро на естествен цикъл.
Баш съм си да пиша в проблемно, ама там не се чувствам сред близки. Но не искам да ви занимавам много.
Иве почвам все повече да разбирам за преди няколко месеца за разприте Simple Smile

Момичета сега ме подсещате че в първите месеци като правихме бебе имаше един, в който нищо не ставаше или пък ставаше, ама без да може ММ да финишира. Една събота отне към 5 часа(с прекъсване), не се оплаквам!! ама не всеки ден е събота. Тогава спрях да следя о и т.н. за един месец и се оправиха нещата. Нещо много му беше дошло напрежението на ММ, но всичко си влезе в релси.

п.п. имам лека форма на дислексия и размествам букви като пиша, моля да ме извините, чета си го после по 5 пъти и поправям, което видя.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 14:05 от Одри

# 564
Иви каквото и да са ти казали преди - не са те излъгали да знаеш. Това ли е темата? Споделяме си всичко, после 1 положителен тест - честито и на другия ден нямаш право да даваш мнение, бременна си, махай се. Е да не с тези думи, но смисълът е ясен. Само не мога да се сетя ти коя беше, че да даваш наклон кой къде и какво да пише? Помня още като бях споменала, че имам аборт, който мисля, че от поста ми беше ясно, че не е бил по "желание" как веднага изпраска някакъв злобен коментар, но тогава го подминах. Ще остана в темата, защото много момичета са ми симпатични (ти не си една от тях) и ще гледам да съм полезна с каквото мога и нямам намерение на никой да натрапвам, че съм бременна.

# 565
Кайлин Simple Smile много хора мълчат или пък са лицемерни, аз казвам какво мисля, и изглеждам злобна. Така да бъде. Сега по същество, пиши си в темата, много бременни пишат, когато е с приятни бременни новини всички се радваме. Но в случая се подигра на момичето и да бременността ти няма общо всъщност.
Знам със сигурност, че не си подминала коментара ми за абортите, повече не ми лайкна нищо, а преди ми лайкваше всеки коментар. Grinning но истината е че още тогава ти казах, против абортите съм, но не визирах теб, просто твоя пост ме подсети тогава. Обаче ти явно си имаш някакви твои си конфликти вътрешни, защото си го приела доста на вътре.
Форумът и темата са достатъчно широки за всички ни. Аз просто искам да не сме груби и подигравателни като едни други каки в едни други теми. Това е всичко.

# 566
Момичета, не са карайте, моля ви. Всяка тук е ценна със своите виждания, усещания и преживявания. Всяка е различна, за всяка различни неща са трудни и други лесни. В началото на бебеправенето едни неща ни тормозят, после започва да ни става странно защо сме се тревожели за това. Кръговрат.
Да не забравяме че и месечния цикъл влияе понякога на настроенията ни. Ето аз вече съм кълбо от нерви и днес със ставането заявих на ММ че ми е страшно криво.
Прегръдки за всички! Знам че на всяка тук е трудно по един или друг начин Heart

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 12:01 от Peoney

# 567
Аз също съм от бременните, които пишат.
Яна, не съм искала да те засегна, в писмен вид явно не ми е силата на изразяване. С две думи исках да кажа: не се кахъри от сега! Гледай в началото да си максимално наслаждаваща се! Ми, може след две седмици да си вече бременна! Кой знае? Simple Smile
Ако не стане, ще имаш достатъчно време за притеснения, повярвай ми!

Скрит текст:
Относно това, че пиша в темата - пиша поради няколко конкретни причини:

1. Смятам, че мога да съм полезна на някого с опита ми(който не е малък за съжаление).
2. Често има въпроси от момичета, на които никой не отговаря (както вчера въпроса на Тинти за еякулата) и когато знам отговора - не виждам защо трябва да мълча.
3. Пиша в темата от почти година. Темата ми е мила, следя с интерес и има момичета, за които искрено се надявам да забременеят.
4. Не коментирам “бременни” проблеми в темата, нито пиша колко см и колко грама е бебето. Спрях да ръся и с прашец - за мен това е малко лигаво 🤭
5. Както има момичета, които не бебеправят, а пишат, така има и такива, които са вече бременни и пишат.

Ако за някой присъствието ми е повод за душевен дискомфорт, може да ми каже, няма да се разсърдя. Съдейки по “лайковете” на коментарите обаче, смятам, че повечето ме приемат в обществото.
Далеч не съм най-благия характер и съм конфликтна личност, но ако аз създавам поводи за конфлики в бебеправеща тема - предпочитам да я напусна отколкото да разваля рахата на останалите.

# 568
Не искам да се карам с никой. Просто винаги ме жегва като видя по грубо и подигравателно отношение. Всички са добре дошли в темата когато е с цел да си помагаме и да мислим за другите.
Винаги се замесвам в някоя разпра, аз съм си човек, който трудно брои до 10, възхищавам се на тези, които могат. Но не съм някаква злобарка момичета. От сърце се радвам, че ще ставате мами, защото знам какво е.

# 569
Момичета❤Аз в тази тема намерих разбиране,топлина и винаги ми е била най-уютна,без значение в какво положение съм сега.Не мисля,че някой се е изказал злобно или е искал да нагруби или засегне някоя от момичетата,тук сме за да изразяваме мнение и да даваме съвети.Пиша рядко,но ви чета редовно,понякога се опитвам,да внеса положителна емоция,за да бъдете още по-позитивни,че на всяка една ще се случи чудото❤Не се карайте,не спорете и не забравяйте,че всяка една тук от нас е с една и съща цел и мечта-да чуе думичката МАМА❤Спирам,че много дълго стана❤
Пожелавам ви хубав ден🤗❣

Общи условия

Активация на акаунт