Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 095
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
iana28, успокой се, отпусни се. Напрежението не помага, прекалено рано е да се притесняваш. Инцидентно е било, всичко ще е наред.

Много ти благодаря! Имах нужда от такива думи.
При нас засечки са ставали точно в моменти , в които се гласим много за секс и знаем , че трябва да гоним О. Когато се получават спонтанно нещата , със закачки и игрички преди това няма проблем. Всичко е в главата, трябва спокойствие , за да се получат нещата.
Тази тема и на мен ми е най на сърце, нищо че участвам и в проблемно. Да се похваля - вчера ми пристигна заповедта по фонда и на 28.11 имаме час птри док за старт. Днес пуснах витамини Д+Б+ фолиева. Уж всичко е в норма, ама сега ще търся да гледам реално с какви стойности трябв да са и как ще коригираме нещата. Освен това днес ми е 3 ден закъснение , ама намалява болката в гърдите и предполагам до утре ще ми дойде.

# 571
Съжалявам, но няма да позволя тази нападка към Ив, Кайлин, сега ще се опитам елементарно да обясня, какво е имала предвид твоята "неприятна" и "злобееща" съфорумка - Никой не се е родил научен, 1-во , 2-ро всеки приема по различен начин дадени неща, ако ще от 1 ден да пробваш за бебе, си е емоционално! Позволих си да погледна първите ти постове във форума - съдете ме, ако искате! Мила, питаш дали е възможно да си бременна 2 дни след О. и да имаш симптоми! Ако ти, в сегашната си позиция прочетеш това, ще напишеш, че е смешно и странно, нали?? Та мисълта ми е НЕ СЪДИ ХОРАТА, защото звучиш като едни дами, в една тема, наречена " Забавни въпроси за..... ", а същото нещо си преживяла и ти преди няколко месеца!
Не се самозабравяйте!
А този, който написа, че коментарът на Кайлин бил загрижен  Sweat SmileJoyJoyJoyJoy айде бе Smile

Бъдете по- мили! И не забравяйте, че имаше период, в който Ив беше единствения потребител, който се бореше за малко положителен дух в тази тема, която беше станала мрачна и дълбоко потискаща!!!!!

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 12:21 от Лиилоо

# 572
Аз казах каквото имам да казвам и нямам намерение да коментирам повече, а който иска да ми търси коментари и от преди 5 години. Мисля, че отделихме достатъчно време на мен и на Ив,така че смятам този въпрос за приключен.

# 573
Лилоо, съгласна съм с теб! И аз мисля, че Ив много пъти ни е вкарвала в добрия тон и оценявам високо приноса й за хубавия тон в темата. Всички сме били плахи в началото и сме задавали какви ли не безумни въпроси породени от наивитет, че започвайки всико ще е по мед и масло, но уви при 95% от тук пишещите не стана така. Симпатизирам на новите момичета, които се "осмеляват" да се включат в "нашата" темичка - казвам го и с малко ирония, форума е обществен и всеки е добре дошъл и е много кофти след първия ти пост да следва ироничен коментар или пълен игнор. Момичета, дерзайте, щтракайте, бъдете оптимисти и добри с околните и всичко ще се нареди!

# 574
А на мен пък ми е тъпо, защото и Кайчето, и Ивчето много ги харесвам. Що така все става, не знам. Все се дърлят любими хора.
Скрит текст:
Иначе по темата за абортите, аз също съм против, и съм го казвала. Но това е от моята гледна точка, на жена, която не го е правила по желание и не мога да бъда обективна. Ако съм забременяла малка, може би ще съм направила под натиск, но знам ли?!.
Все пак се надявам никой да не ми се е разсърдил за мнението ми.

# 575
Както казах и по-рано, противоречивите мнения, нападки, обидени, защитаващи и пр. започнаха от изказването на Ив, а не от това на Кайлин. Правете си изводите Wink

Време е да приключим поредния спор. И Ив, искрено се надявам да не изгониш любимите ни бременни момичета с редовните си "деликатни" намеци, че не им е мястото тук. Тези момичета са водили същите битки, и освен, че някои се вълнуваме за това да стигнат до успешен финал, защото мечтата за бебе не се реализира с двете чертички, са и много полезни с опита и успеха си на тези, които още чакат положителния тест.

# 576
Както казах и по-рано, противоречивите мнения, нападки, обидени, защитаващи и пр. започнаха от изказването на Ив, а не от това на Кайлин. Правете си изводите Wink

Време е да приключим поредния спор. И Ив, искрено се надявам да не изгониш любимите ни бременни момичета с редовните си "деликатни" намеци, че не им е мястото тук. Тези момичета са водили същите битки, и освен, че някои се вълнуваме за това да стигнат до успешен финал, защото мечтата за бебе не се реализира с двете чертички, са и много полезни с опита и успеха си на тези, които още чакат положителния тест.
Чакай малко, само защото нещо е започнало от мой коментар не значи, че коментарът ми не е бил на място. Що за логика. Просто си измисляш, за да си излееш някаква неприязън към мен.
Защо не приемеш, че на теб може да не съм ти приятна, но има хора, които са съгласни с мен.
В случаят, аз нямах нищо лично срещу Кайлин, просто се поставих на мястото на нов потребител, на който изведнъж две момичета(вече бременни) му казват да се стегне и по сериозно, еми гадно е. Ама явно това не е трогнало чуствителността ти. Просто помолих да подминават, както съм правила много пъти.
Няколко пъти казах, че не гоня нито Кайлин, нито друг. Аз бях приключила темата, тя също. Ти обаче не. Коментарите ти нямат никаква добавена стойност освен тенденциозно лошо отношение към мен.
Ро съжалявам, че ти оспамихме темата, по моя вина е, признавам си.

# 577
Рочи, дано си готова с новата тема. Мисля, че този път ударихме рекорда по бързо изписване.

Уфф, не исках да се включвам, защото като се намеся в такива разправии, или като ги предизвикам(за което бях обвинена от 2 потребителки- злопаметна съм), става по-зле. Но този път не мога да заема страна, колкото и странно да звучи.
Подкрепям и Кей и Ив. Кей е права, че някои изказвания са малко пресилени и не на място, но съм съгласна и с мнението на Ив, че трябва да сме толерантни и сенситивни в писанията си. Проблемът дойде от това, че и двете сте прями и споделяте мненията си, без да овъртате и без да шлайфате- row, дет се вика. А и има бакграунд стори между вас, за която бях забравила, и се е натрупало някакво напрежение, което сега ескалира.
Имало е много разправии преди, дори сега се сещам за тази между Викйето и Рокет. Но накрая си "стиснаха ръцете", извиниха се и продължиха да бъдат част от темата. Вики е още тук, но Рокет реши да не пише, поради други причини. Нито Ив ще започне да мисли по различен начин, нито Кей ще претърпи катарзис. Без сплитни няма как да мине. Много сме, дърти сме(някои), хормонални сме, имаме изградени характери с различни възприятия, едва ли ще се променим, заради някъв спор в БГ мама. Но приветствам факта, че има момичета, като вас, които не се боят да изказват мненията си, въпреки последствията. Защото тези "битки" са тежки и натоварващи, въпреки че са в онлайн пространството, и носят екстра стрес. Но са конструктивни и трябва да се случват от време на време- само, когато се налага, естествено. Ако всичко е розово и прекрасно, няма да е реално. Като нещо не ви кефи и не сте съгласни- ми споделяйте, нали затова сме тук.Темата трябва да е пъстра, тя е отражение на живота ни. Не може да е все положителна или все отрицателна. От всичко по малко.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 13:13 от Анонимен

# 578
Джули, евала! Написа всичко, което мисля! Иначе аз нямам нищо против Рокет-а , дори сега отговарям под нейни постове в други теми, когато мога да й помогна.
Аз на Рокета още тогава, тук, й се извиних! За мен това е много важно - да можеш да се извиниш! Както сега и на Яна поясних какво съм имала предвид. Изобщо , да съм груба е последното нещо, което искам - все пак никак не отива на една бъдеща мама да е невъзпитана и груба! Simple Smile

Иначе това, което научих за времето , прекарано в бегемама е - да не обръщам ЧАК толкова много внимание на това кой анонимен ме харесва и кой не 😂
Какво значение има? Това са непознати никове , днес съм тук, утре си трия акаунта и ме няма. Важен е “живият живот”. Откакто съм бременна много отсявам взаимоотношенията си - не искам разни токсични личности да влияят на моите емоции и респективно моето момченце Simple Smile
Съветвам да не обръщате толкова внимание на това кой има негативно отношение към вас и кой не - голям праз!
Живейте си живота, щракайте си, щото другия месец може да сте бременни и да повръщате!😂
Peace!✌

# 579
Момичета, извинявайте за въпроса...но при нас става нещо странно...преди в секса нямахме никакви проблеми...а от както онзи ден започнахме опити за бебче явно сме за това мислим и двамата и снощи нещо не ни се получи...нищо не свършихме...дали и при вас е било така в началото...представям си акоопитите ни продължат дълго...сигурно ще се побъркаме.Опитвам се да не мисля...а да се наслаждавам...но...не успявам съвсем.

Яна, предвид темата, която пусна преди време може би просто доста стрес се е събрал напоследък при вас . Радвам се, че нещата са се развили положително . Опитай се да си спокойна, от там вярвам твоят приятел ще бъде спокоен също. Не обръщай изобщо внимание на хапливи изказвания ( не само във форума ) , но и в живота, като цяло. Направило ми е впечатление, че темите задържали се във времето тук, се превръщат едва ли не в частен клуб и ти трябва " специална покана " Момичета се стараят много за темата и е прекрасна ! Не се съмнявам, че влагат от себе си, но и никъде не е упомената като " частен клуб ". Късмет !

# 580
Сиси, изменяш темата. Недей. Няма частни клубове и специални покани. Стига с тези заучени фрази. Има 765849330 жени, които имат 99078389303030 различни мнения и все ще има недоволни и обидени. Има и лични съобщения, които се ползват, за да си говориш с потребителките, които са ти приятни(и за неприятните стават)! Без да се обременява темата. Ноооо, понякога има нужда от това, пак да кажа.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 13:27 от Анонимен

# 581
Чакай малко, само защото нещо е започнало от мой коментар не значи, че коментарът ми не е бил на място. Що за логика. Просто си измисляш, за да си излееш някаква неприязън към мен.
Защо не приемеш, че на теб може да не съм ти приятна, но има хора, които са съгласни с мен.
В случаят, аз нямах нищо лично срещу Кайлин, просто се поставих на мястото на нов потребител, на който изведнъж две момичета(вече бременни) му казват да се стегне и по сериозно, еми гадно е. Ама явно това не е трогнало чуствителността ти. Просто помолих да подминават, както съм правила много пъти.
Няколко пъти казах, че не гоня нито Кайлин, нито друг. Аз бях приключила темата, тя също. Ти обаче не. Коментарите ти нямат никаква добавена стойност освен тенденциозно лошо отношение към мен.
Ро съжалявам, че ти оспамихме темата, по моя вина е, признавам си.
за теб може да няма добавена стойност, но за други да има Blush. Форум е и всеки е свободен да коментира, на който не му харесва, да подминава, нали така Grinning
Грешиш, че изливам някаква неприязън към теб. Даже напротив и редовно те лайквам, ако не си забелязала. Нямам нищо натрупано, дори съм намирала за полезни и интересни постовете ти, с изключение на тези, нападателните. Но всички имаме и добри и лоши страни. Hands Plus1 И аз, също като теб, изказвам мнение. Нямам нито лошо, нито тенденционно мнение към теб. Коментарът ти на мен ми прозвуча злобно и също както ти коментира кофти, според теб, изказване, това направих и аз. И двете сме в правото си.
А за това как двете момичета изведнъж нападат новата потребителка ... ами да, малко е смехотворен въпроса, особено ако си проследила, че от два дни! правят опити за трето /нейно/ и четвърто /общо/ дете, със сигурност поне малко е наясно с тези неща Yum

Искам да напомня, че много често, дори когато общуваме с реални близки и обичани от нас хора, писмената комуникация изкривява мислите и чувствата ни. Това, което написано за някой може да изглежда грубо и нападателно, може да е писано със съвсем други емоции. Аз лично нито съм ядосана, нито обидена, нито тая лоши чувства и хъс за "отмъщение". Напротив, позитивно ми е и усмихнато Simple Smile

Весел петък на всички!

# 582
Сиси, изменяш темата. Недей. Няма частни клубове и специални покани. Стига с тези заучени фрази. Има 765849330 жени, които имат 99078389303030 различни мнения и все ще има недоволни и обидени.

Никак не я измествам ! Яна е от новите, от неин пост тръгна всичко. Аз съм от новите, ако съм имала коментар е било също, някой да ме " лае ". Рядко се включвам, не защото нямам желание, а защото никой няма желание да отговаря. Не ми пречи. Чета си. Смятам, че темата е изключително полезна, както всички вие с опита, който имате. Факт е , че от както чета , тези захапки се случват само около нови попълнения, което е безмислено.  Темата е прекрасна и полезна , както всички вие !

# 583
  • София
jullliana, удари в десетката Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet...

Има ли нещо ново, аз лично тръпна в очакване за новини от теб !

# 584
Айде и аз като пълно камикадзе да се изкажа Simple Smile

Първо да кажа, че всички нови са добре дошли.
Нооооо аз имам проблем със ... скуката. Ама не че вие сте скучни, моля да бъда разбрана правилно, проблема е мой. Скучно ми е да се обсъжда една и също по 10 пъти. Такъв човек съм, имам го за по-скоро недосатък.
Темата е  отворена и така да се каже верижна, така че е нормално да се обсъжда едно и също през няколко месеца. Всичко е в реда на нещата, ама като видя - правите ли тестове? кой е гела? Мииииииииии скучно ми е Simple Smile
А съм сигурна, че ако отворя окт 2015 и там ще го има. Такава е темата, нормално е.
Отделно че ако видя пост с история почти 1 към 1 с по-рано споделена от някой или излишен драмтизъм в първи пост, почвам да се ослушвам за вие знаето кой.
Моля да ме извините, ако ви игнорирам. Не сте вие винивни!

п.п.
И аз като Джули разбирам и двете страни.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 13:40 от Одри

Общи условия

Активация на акаунт