Копнеж за бебе тук събра ни, споделяме си радости и драми. - Бебеправене - Тема 362

• 25 098
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Добър вечер, мили мои. Минавам да ви навестя. Animal Beetle Flowers Four Leaf CloverFlowers Maple Leaf
Ние имахме и снощи положителен тест, но за жалост бяхме уморени и не докарахме нещата до край. Ще разчитам на едно единствено пълноценно щракане този месец в дните около О. Не и да не опитахме, ама нъц:D
Така че, Ането, в твоя отбор съм. Знам как се чувстваш, просто сме длъжни да вдигнем глава и да продължим.
Дават ми надежда истории като на Кайлийн. Момичета, и с едно щракане се забременява.
Отношенията са по-важни. Отношението на мъжа е важно. Цялостната картинка. И аз се афектирам често, но някак като се наспя и успявам да се събера.
Според мен, Рейв, не се справяме по-добре. Просто в различни моменти  има проблеми всяка от нас, сега ескалира при вас , друг път при нас и така.
На всички ни е трудно. Добре че сме си тук да се подкрепяме. Вслушай се в мъдрите съвети на момичетата, повечето от тях са изстрадани от собствения им опит.
Свалих си Glow - въйй много зарибяващо.

Айде, лека и спокойна да ви е.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 23:42 от keep_the_faith

# 541
Точно така Кийп и с два и с един става. И аз се вдъхновявам от истории като на Кайлин. А като се замисля и моята е такава. Първото ми дете е с два опита и без никакви очаквания. И толкова се вдъхновявам, че след като днес бълвах змии и гущери и едвам се сдържах да коментирам че чак да не Ви досадя вече си мисля че толкова съм си втълпила че О ми е на 18ден че си фантазирам симптомите й точно той ден, а тя е била на 11тия. Simple Smile Пуста надежда!!! А си мислех че ще изкарам спокойно дните до датата... Thinking

# 542
И аз се включвам по темата с гърдите, при първата ми бременност много ме боляха, дори заради тях си направих тест... Много бях болезнени, дори сама не можех да ги докосвам. С втората (неуспешна) нямах грам болка, дискомфорт и дори не започвах да наедряват.

# 543
Кейлин, много хубаво си направила, че си казала на Семерджиева. Айде дано нещо и трепне и да започне да се усеща и да бъде по-наблюдателна с другите жени.
Одри, да в САЩ сме. Малко момичета ли пишем, че всичко да се помни Simple Smile
Рейв, много е неприятно когато се получава разделение и фрустрация, когато сте изправени пред толкова важна задача. Наистина е необходима зрялост и желание за комуникация. На думи звучи лесно, но на практика е трудно. Мъжете са си горделиви и наистина, когато опира до оплодителната им сила, мъжеството им, стават доста уязвими и трудни. Аз така като съм чела почти всяка от нас е преживявала подобна ситуация с половинката си по темата за бебе. Опитай се ти самата да се успокоиш. Ние им предаваме емоциите си. И когато видят, че сме тревожни и притеснени, загубили контрол над ситуацията, те самите не могат да поемат отговрността да са по-силните емоциолно в ситуацията и това ги фрустрира. Затова прехвърлят топката към жените и до някъде така ги карат да се чувстват виновни. А жените от своя страна поемат вината, объркват се, фрустрират се също....абе въобще завърта се един затворен цикъл, от който няма излизане докато един от двамата не прояви зрялост и самоконтрол. Поне единият трябва да се държи по-зряло, за да "обере" и овладее емоциите на другия и да се балансират нещата. Ноооо....понякога с мъжете е толкова трудно да се говори....като поставят бариерата и край! Бъди разумна и се опитай мъдростта да надделее. Колкото и да е трудно. Ти имаш силата да овладееш ситуацията всъщност и за себе си и за него. Имаш ресурса, просто го вкарай в действие. Приеми, че така ще прекъснеш порочния крък и така ще помогнеш и на себе си и на мъжа си. Така или иначе нищо не губиш...а от сегашната ситуация само губиш. А намека за прекъсване на отношенията ви в тази връзка, аз лично тълкувам като опит да тества реакцията ти. Може би се чувства се застрашен. Ти най-добре знаеш. Пожелавам ти сили и позитивизъм!
За гърдите наистина е странна историята. Учудвам се как някои жени грам не ги болят при бременност. Мене и след О си ме болят и преди да разбера, че съм бременна си ме боляха. Явно не са мерило. За себе си поне съм спокойна, че при мене са сигурен знак за добър прогестерон.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 02:49 от Calinista

# 544
Ето ме и мен. Тук съм и си ви чета редовно. Не пиша, тъй като няма АБСОЛЮТНО нищо интересно при мен.

Този месец съм си дала 100%ва почивка. Не пия нищо и не следя нищо. Даже не мога да кажа колко и кога сме се обичали. Търпеливо си очаквам новият цикъл, за да отида на преглед.
Стискам палци на всички чакащи зарезултат след О или някакви изследвания.
Извинявайте, че не съм по-конкретна, но на работа ми е много натоварено и уж чета и ви следя, но май не запомням точно кой какво.
Хайде приятен и усмихнат ден ви пожелавам. Изчезвам, че компютъра ме зове Joy

# 545
  • Варна
Добро утрооо, момичета!
Петък е! Усмихнете се Simple Smile
Марианка, пиши като ти се пише, дори да не е по темата, ти си една от нас, мислим те Simple Smile И при мен няма развитие за сега, но си чета, пиша си, приятно ми е тук и ако мога с нещо да помогна, още по-добре.
Рейв, много добре разбирам и теб и ТМ... Преди 9 г. аз бях тази, която беше изпълнена със съмнения, дали изобщо някога ще има деца. Какви ли не ги бях наговорила на ММ, как ме изтърпя, не знам. Карах е се много, обвинява себе си, обвинява и него, но трудностите ни направиха страшно добри партньори във всичко. Знаем, че на 1000% можем да разчитаме един на друг и ще се справим с всичко, само здраве да има. Труден е пътя - много, не веднъж съм мислила за раздяла през годините, ноо после бързо съм се съвземала. Най-важна е подкрепата между партньорите, всичко може да се преодолее, ако той е твоят човек. Седнете, поговорете спокойно, дай му да разбере, че си готова да минете заедно през това. Все пак сега е много силно наранено егото му, а мъжете са по-чувствителни на тази тема. Не, че за жените е лесно, но ние успяваме да се справим по-добре с негативните, психически сме по-силни.
Одри, как се чувстваш след хистерото? Кога ще започвате нови опити?
Буболеска нещо ми се губи.
Сънче, направо ме втрещи с това за Сигридов. Ясно, че всеки може да допусне грешка, амааа това са бъбреци, как не виждаш, че ги няма???

# 546
Добро утро, момичета ! Сега си тръгвам от ендокриноложката на която ходих да покажа изследванията за инсулина и пролактина. Каза, че всичко е наред и да си пия еутирокса 40 дена и да отида на контрола. Питах я за липсата на овулация според АГто и й показах снимката на Я. Каза, че имам кисти на единия, но това само по себе си нищо не означава. Обясних й , че нямам проблеми с цикъла, имам симптоми на ову и положителни тестове и тя каза, че най-вероятно десния яйчник компенсира напълно левия. Каза, че не е нужно да се редуват всеки месец. Като цяло каза че нямам и ИР, което още повече значело, че не би трябвало да имам проблем с овулацията.Попитах и дали тези кисти изчезват и дали да има овулация там. Тя каза "всичко е възможно". Каза и че много жени с ПКЯ и двата яйчника си имат овулация редовна.
Може да греши жената, но да ви кажа толкова успокояващо ми подейства да чуя най-накрая нещо хубаво.

Ще търся второ мнение при друг гинеколог, то е ясно Simple Smile

# 547
  • София
Момичета, извинявайте за въпроса...но при нас става нещо странно...преди в секса нямахме никакви проблеми...а от както онзи ден започнахме опити за бебче явно сме за това мислим и двамата и снощи нещо не ни се получи...нищо не свършихме...дали и при вас е било така в началото...представям си акоопитите ни продължат дълго...сигурно ще се побъркаме.Опитвам се да не мисля...а да се наслаждавам...но...не успявам съвсем.

# 548
Момичета, извинявайте за въпроса...но при нас става нещо странно...преди в секса нямахме никакви проблеми...а от както онзи ден започнахме опити за бебче явно сме за това мислим и двамата и снощи нещо не ни се получи...нищо не свършихме...дали и при вас е било така в началото...представям си акоопитите ни продължат дълго...сигурно ще се побъркаме.Опитвам се да не мисля...а да се наслаждавам...но...не успявам съвсем.
Пробвате от 2 дена и вече драматизираш. Хайде малко по-сериозно.

# 549
Оня ден почнали 🤣
Извинявяй, Яна, не , че нещо , обаче аз едно време в далечната 2017, когато тепърва започвах с опитите - приемах това за най-якото нещо на света!
Изоообщо не сме го мислили, нито сме отбелязвали някъде по колко пъти правим секс, нито сме засичали О., единствено спрях веднага цигарите + отидох на АГ да ме види профилактино. Дори ФК не съм пила, а на бегемама гледах с насмешка 😂

Вие ако отсега така се втелясвате (любима дума 🤣 ) ..: верно айде малко по-сериозно освен ако не си някое Теди и ти 😮🤭😂

# 550
Момичета, темата е за бебеправене, може да е досадно за вас като сте вече бременни, то и за нас е досадно дето не сме, ама дайте по полека. Я е Теди някой, я не е, нека си запазим добрия тон. Някои от нас може още доста дълго да сме тук, на доста разпри бях свидетел, някои и аз започнах, не искам пак, просто игнорирайте каквото ви дразни. Мерси. Simple Smile

# 551
Тук въпросът не е коя е бременна и коя не, това пък откъде дойде? Аз мисля, че е смешно да правиш опити от 2 дена и да драматизираш, че 1 път не е станал кекса като хората и си казвам мнението по въпроса, защо пък да подминавам?

# 552
Защото стават конфликти. И после е гадно в темата. А бременни и небременни, защото в очите на това момиче, колкото и да ти е превзета и досадна, ти си бременна. А тя не е.
По принцип аз съм си на мнение, че някой като забременее не му е работа да пише в темата, но отдавна си мълча по въпроса, защото повечето мацки не споделят моето мнение. Демокрация. Има и няколко момичета, които се включват бременни, но много деликатно.
Сега повече няма да коментирам, защото пак ще кажат, че съм злобна с бременните, а не съм. Grinning
Просто искам да има мир и толерантност в темата, аз полагам усилия за това поне.

# 553
  • София
Не знам защо е такъв проблем...нали съм в темата за бебеправене и да когато човек има голямо желание...когато има и страхове...се чувства объркан още от самото начало. Да странно ми е...че имахме проблем...при положение..че досега никога такова нещо не се е случвало. И не съм първа младост...мъжът ми също...мисля..че е нормално да се притеснявам ако продължат така опитите ни...че времето си върви....но както и да е...дано да е било инцидентно. Успех на всички вас бременни и небременни все още!!!

# 554
iana28, успокой се, отпусни се. Напрежението не помага, прекалено рано е да се притесняваш. Инцидентно е било, всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт