Пътят на честта - Тема 4

• 35 090
  • 754
  •   1
Отговори
# 450

Ама в коментарите хората се гордеят с таланта им....сигурно ние нещо не сме видели или друг филм гледаме направо. За мен Силвия е най- неталантливата бг актриса

# 451
Гоше , стига флууди! Има опция за редактиране.

НачЕ не знам Кера дали Кукър, ама за Кукер може и да стане, да ходи да плаши злите демони, дето са обладали баба ви Бонка.
Тя пък не я разбрах от къде взема парите, като ту връща на оня лихвар от който е взела 50к , ту ходи на Исмаил да носи.
Впрочем ходжата в Айтос мисля, че наистина така се казваше. Лоша слава ще му тръгне на човека след тоя филм.

# 452
Бонкините схеми и аз не ги схванах (то да беше само това 😂)

Изтегли всичките пари, взе заем и заложи хотела, плати на ходжата и след няколко дни върна 10 бона вноска за заема? 🙄

Силвия преди този сериал ми беше симпатична, въпреки че не блести с особен талант, но сега взе да ме дразни.

# 453
Току-що прочетох рецензия от 2015 г. за една от книгите на Фучеджиева. Ще пусна само края, защото след сравнително положителния отзив пишеше това:

"Р.S.

С риск да бъда досаден напомням на редакторите на „ИЗДАТЕЛСТВО“, че е било добре да обърнат внимание на авторката да не бърка Семейния кодекс с Конституцията, че Указ, а не Член № 56 излиза на 9 януари 1989 г. и че Берлинската стена се срутва не през лятото , а на 9 ноември 1989 година…"

# 454
  • София
Ама в коментарите хората се гордеят с таланта им....сигурно ние нещо не сме видели или друг филм гледаме направо. За мен Силвия е най- неталантливата бг актриса
"Имам същите обеци" Това май е най-свежият коментар под снимката Grinning Grinning

А за питащите има ли уиски от 10,000лв:
72-годишно уникално уиски бе продадено за 120 000 лв. на търг в София, вчера. Алкохолната напитка на  The Macallan беше представена пред ценители. Това е най-старото от тази марка, пускано на пазара. Уискито е бутилирано само в 600 за целия свят кристални рънчогравирани декантери на майсторите на кристала Lalique. Луксозната напитка е дестилирана през 40-те години на миналия век в първите години след Втората световна война.

# 455
Толкова е малоумен сценария, че артистите дават най-лошото от себе си.
Калоян не ме дразнеше в Под прикритие, Кера ставаше в Революция z.
 Не смея да мисля, какви идиотии ни чакат, сценаристката е във вихъра си - убийство, село , бежанци, сираци, набожен психо, магии, тийнейджърски драми, Канада , къща с проклятие, дрога, холдинг, манекенки, побой, бебе, говорещ банкомат...

# 456
Отдавна никой сериал не ме е забавлявал толкова. Чакам си го с нетърпение да ме разтоварва, жалко че е само три пъти.

Пускам снимка на милионерското тържество. Опаковането на подаръка е култово.

Прозорчето на мазата също, а картината - така добре подбрана от битака и разположена точно на място...  Crazy

# 457
Аз искам втори сезон. Тоя уникат не може да отиде в забвение така безславно. Joy

# 458
Дано направят. Отдавна и такава позитивно-смешна тема не е имало - със сто процента единомислие.

# 459
Че сценарият е малоумен спор няма. Но и другите в екипа са за бой. Продуценти, режисьори/че и 7 моля Ви се/, актьори и един куп още хора, които се мотаят покрай тях.

Нямаше ли кой да каже: ама Милено, виж сега, не може да пишеш такива тъпотии. Как ще обясним, че убиват човек/че и двама в един ден/ и полицията нищо не прави по въпроса. Ама и защо ли да прави, като любящите  му  роднините  веднага го забравиха. Полицейски син удря момиче, което от стреса спира да говори/ това пък с онемяването защо беше, ама айде../и бащата, вместо да го набие и предаде в полицията, си пие ракията с баща му. Не може Кера да казва: Ако Бонка ни намери, ще ми вземе детето. Как за Бога се взима дете от майка. Те на циганките и наркоманките не взимат децата, та на главната счетоводителка на холдинг ли?

Пълно е с такива недомислици. И като сценариста не е наясно с някой неща, да наемат консултанти, а не да се излагат като халваджии. Защото бг сериалите не се гледат само от 80 годишни бабички , а и от много млади и разбиращи хора.

# 460
Вие още ли търсите смисъл. Joy
Да влиза Турбото, малко свеж полъх. Досега не го харесвах, предвид скечовете му от преди, но пред тая нищо неможеща пасмина от т. нар. актьори, ми се издигна в очите- направо лауреат за звезда на славата.

# 461
Само не мога да разбера тази Фуджеджиева като пише защо не си следи написаното.Няколко серии ни занимава как Керка тича да си търси работа,а не казва,че е видна счетоводителка.Някакво хаотично наслагване на безумни идеи.Халваджиян ущ разумен човек с бизнес нюх,а се доверява на сценаристи аматьори.Да му се чуди човек.Толкова ли няма други артисти та точно Силвето и Ивайло ще сричат до безумие.

# 462
Сериалът е толкова тъп, че привлича точно със смешките и недомислиците си. Ще ми липсва тази вечер определено. А темата е просто върха. като видя, че има писани 25-30 плюс коментара и си правя кафе. После се смея с вашите прекарсни писания. Благодаря ви! Heart Eyes bouquet

# 463
Бе кой нормален ще вземе Кера за счетоводител сами с един курс? НалЕ в началото Симоната искаше и тя като Кера да изкара тоя курс и да се занимава със счетоводството на хотела.
Те затова и никой не ѝ предложи такава работа. Освен за домакинка в ДГ не знам къде другаде биха я взели с тоя курс, че и там не е много сигурно, ако е елитна градината..

# 464
  • София
Оф, и аз ги изгледах накуп.

Стела и Киро - психарите на сериала. Joy

Св. Кера продължава да е все така нелепа и като образ, и като игра. Ама тя била счетоводител! Защо тогава не си търсеше работа по специалността в София? Много издиша сценария...голяма пародия. Тя Кера има всевъзможни квалификации и умения, които тепърва ще ни се разкриват, ако преди това не я спре проклятието на Бонка. Усещам, че ще е драматично. Joy Joy

Симона трябва да се отърси от ролята си на жертва и да се маха от тоя тормоз. Все ще е по-добре от сега. Нищо не знаем за нея, все трябва някакви роднини или приятели да има и да и подадат ръка да се махне от тоя боклук. Като загледа ножа, дали не си помисли, че може да го наръга тоя психар, дето и уби детето?

Стана ми интересна историята между Люба и Антон, както и между Жаки и Киро. И аз се опитах да им сметна годините, но се отказах, няма смисъл.

Трябва да има втори сезон, разбира се. Тогава ще видите вие на какво са способни сценаристите. Темата тук е много забавна! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт