Пътят на честта - Тема 4

• 34 911
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
И Маруся сигурно ще я "благославя" като разбере,че синчето и е запленено от чарът и способностите на Мъченица Кера Sunglasses

# 526
  • София
Аз съм сигурна, че това е в миналото.
Аз друго се сетих. Твърде амбициозно се хвърлят със сценария. В един сериал нещата се повтарят. А те се опитват да измислят 10 линии с по 3-4 човека по 10 начина. И вадят и нови хора. Ами не става!

# 527
Колко му е да видим Керка в психиатрията.Сигурно и там ще я харесат и току виж оправила и здравните пътеки.То както е тръгнала ще изгрее навсякъде тази жена уверено тръгнала по пътя на честта.

# 528
И Маруся сигурно ще я "благославя" като разбере,че синчето и е запленено от чарът и способностите на Мъченица Кера Sunglasses

Мария едва ли ще я хареса. тя я изгледа доста странно, веднага като чу, че е от село се беше намръщила и си помисли сигурно ква е тази селянка, но за бавачка няма значение толкова. Ако разбере, че ще става нещо между нея и сина й, няма да е изобщо доволна и сигурно ще се опитва да не позволява и тя това

# 529
Не мисля, че ще видим Кери в психо, Силвия е с официален грим и прическа.
А и това въобще не се вписва в образа на суперКера.

По-вероятно ми се струва да отива на посещение на Стела, тя изглежда да е на абонамент към някоя клиника.

# 530
Не мисля, че ще видим Кери в психо, Силвия е с официален грим и прическа.
А и това въобще не се вписва в образа на суперКера.

По-вероятно ми се струва да отива на посещение на Стела, тя изглежда да е на абонамент към някоя клиника.

Може да касае друга роля в игрален филм

# 531
  • София /Абсурдистан
Накрая Керана ще управлява холнига, ще видите вие.

# 532
Накрая Керана ще управлява холнига, ще видите вие.
А Кало мусака ще прави.

# 533
Счува ли ми се,но май гласа на Кера е и на рекламата на активия...не останаха ли други....направо ми се отяде...

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 21:52 от reninel

# 534
Кера е навсякъде. Скоро и от хладилник ще изкача 😹😹 Като Блатечки едно време.

# 535
  • Берлин
Или ..когато се омъжиш за правилния човек, режисьор де

# 536
Психиатрията е точноп сцени от сериала.
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/75351223 … 2065cc5602852929e

# 537
Тази гримьорка е страхотна, познавам я. Heart Eyes

# 538
Силвето Петкова е чаровна жена, това което според мен я прави невзрачна е начинът по който се облича. На нейния тип лице би отивал малко по-женствен грим, а дрехите да не са торби и чували.

# 539
Няма вкус за стил , вярно е

Общи условия

Активация на акаунт