Пътят на честта - Тема 4

• 34 907
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • София /Абсурдистан
И цветовете на дрехите не са нейните. Облича се в пясъчни цветове, които не и отиват и лицето и се губи.

# 541
Интересно ще е кой ли я вкарва в тази психиатрия

# 542
  • Русе
Само аз ли съм останала с впечатлението, че Димитър има пръст в смъртта на Оги?

И за мен той е основен заподозрян. Дават го голям изрод, а и винаги е завиждал на брат си. Само защо полицията не е открила нищо - не знам. Освен това мисля, че Лазарина е видяла убийството и е побягнала и изскочила на пътя на колата на сина на полицая. Може би накрая на сезона тя ще проговори и ще се разбере кой е убил Оги.

# 543
Димитър е психопат отвсякъде. И според мен той е по-големият изрод от Киро. Та залагам на него за убиец на брат си.

# 544
  • София /Абсурдистан
Интересно ще е кой ли я вкарва в тази психиатрия
Може да е дошла на свиждане на някого Simple Smile
И аз мисля, че Димитър е замесен в убийстеото на брат си, може да е без да иска нещо да е станало, също мисля, че Ина е видяла нещо ужасно.

# 545
Образа на МитЮ е много странен, нито е типичния домашен насилник, нито точно психопат, нито съвсем социопат, някакъв сборен образ от трите е, но някак незавършен и изкуствен. По странно е поведението на околните(домашните) спрямо него обаче.
Начо е един "пухльо", който започва да ме дразни все повече. Чадо, чеденце, меденце, ала бала. Ами застани малко като мъж, бе, като човек, сляп ли си, глух ли си. Той Митко вика май много бие Симона, трябва да направим нещо. Оох, мухльооо, до тази реплика изобщо не трябва да се стига. Ако се опъне на Бонка, ако и покаже, че е мъж на място оная ми ти скрипя ще подвие опашка, ама той не. И Симона и тя - да, майко, не, майко. Абе я заеми правилната позиция, опълчи се, покажи характер. Да, ама не. Баси психотрилъра. И оня насилник си вее байряка, гиди сопа, де. Честно, ако нещата се развиват правилно, най накрая подтиснатата Симона трябва да изтрещи и да им тегли сатъра на тия двамата докато спят. Ама не, най много да си тегли тя куршума, ама и това няма да е. Просто ще търпи. Егати.

# 546
Има такива мъже за съжаление. Завряни под чехъла на жена си и тотално без право на глас. Аз не мога да си представя как една уважаваща себе си жена би търпяла до себе си такава безгласна буква. Нали в двойката всичко трябва да е на равни начала. Не приемам нито домашното насилие над жени, нито потъпкването на мъжкото достойнство. Баланс трябва да има. После защо децата се изкривяват. Ами като не растат в спокойна семейна среда, приемат за нормално това, което ги заобикаля.

# 547
Корупционни схеми и нелегален трафик на бежанци в „Пътят на честта“ по NOVA
Тази седмица в „Пътят на честта“ от понеделник до сряда от 22:00 часа по NOVA зрителите ще станат свидетели на нелегален трафик на бежанци – често дискутирана тема в ежедневието ни, която придоби широката общественост през последните години. В него ще се забърка Димитър, който въпреки загубата на нероденото си дете и тежкия разговор с баща си, ще продължи да затъва в престъпни схеми. Тази седмица зрителите на „Пътят на честта“ ще видят и няколко инцидента, свързани с холдинга на семейство Станкови. Последният от тях ще бъде с почти фатален край, а Калоян ще трябва да се изправи пред наистина сериозен проблем, свързан с бъдещето на бизнеса му. Стела и Киро от своя страна ще продължат да се подкрепят един друг, преследвайки собствените си интереси и ще се възползват максимално от неизгодната ситуация, в която е поставен Калоян. За да предпазят бизнеса на Калоян, двете приятелки Люба и Кера ще предприемат смели действия, с които дори ще превишат правата си като служители на холдинга, водени от желанието си да помогнат. За съжаление Калоян няма да съзре добрите им намерения и ще тласне Кера към крайно решение.

# 548
Този анонс както е написан води към размисъл,че отново ще се нагледаме на протяжни и безсмислени диалози,а Керка ще разгадава миснерии.Много работа и се отваря[/b]

# 549
Този анонс както е написан води към размисъл,че отново ще се нагледаме на протяжни и безсмислени диалози,а Керка ще разгадава миснерии.Много работа и се отваря[/b]

И май ще я уволни Калоян

# 550
Тя ще напусне сама явно.

# 551
Тя ще напусне сама явно.

Да, обаче Кера е незаменима в натискането на копчето на кафемашината, Калоян ще осъзнае колко ценен кадър е загубил, ще се разкае и ще я помоли да се върне на работа, паднал на колене с печална физиономия.

# 552
Децата ще го молят да я върне на работа. Когато се прибере Лора ще има нужда от нея.
Интересно, че пуснаха Албърт Алърт , а на майка им канадката никой не каза за изчезването на Лора. Кой знае можеше да се трогне и да остави плешивия мечо и да се прибере.

# 553
  • София
Силвия Петкова е сложила в инстаграм сторита, където се намира в клиника по психиатрия

https://instagram.fhel5-1.fna.fbcdn.net/v/t72.14836-16/76480058_ … 14301ac1148d7ab62
https://instagram.fhel5-1.fna.fbcdn.net/v/t72.14836-16/76369567_ … b1b6486aaed6a1c2a

Извинявам се, че се намесвам, ама не се сдържах. Като цяло само ви чета. Та ще има нов сериал с нея, според мен не е част от ПЧ.
https://www.instagram.com/p/B3C6GZnDXy4/?igshid=1mo0ju69d2mbf
И в коментарите пишат. Wink

# 554
И аз помислих, че не е от пътят на честта, но гримьорката й е написало друго
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/75351223 … 2065cc5602852929e

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 19:46 от bubulina_baby

Общи условия

Активация на акаунт