Пътят на честта - Тема 4

• 34 908
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Абе, кой му пука. Ние тука го гледаме за майтап.
Абсолютно, забавляваме се здраво.

# 511
В България има 3-4 крематориуми, мисля два в София и по един в Пловдив и Варна, в момента строят и в Бургас.
Да вметна пък аз Wink
Кремацията в момента става от 7 до 10 дни , според зависи колко хора има записани. Понякога може и по-скоро.
Така, че реално е възможно да бъде кремиран толкова скоро Оги.
Бургас ползват услугите на крематориума във Варна, т.к. тяхният все още не е готов.
Права си, вече са три, считано от това лято! Но при криминален случай мисля, че все още трябва да има прокурорско разрешение, защото се налагат и ексхумация понякога.
Но както и да е! То само това да беше в сериала, да го преглътнеш!

# 512
Честно казано на мен ми липсват сериите и да си ги коментираме тук та чак и спрях да обръщам внимание на леките изцепки и несъвместими неща.

Толкова са ми омръзнали тези предавания за псевдо таланти , национални лотарии и еднообразни игри за един Кви си суми, че предпочитам филма пред тях.
Вечер е време за релакс сред тежък работен ден и изобщо не ми се слушат врещящи кокошки , които се борят за имунитет или някакви квакащи жабчета , които си показват талантите .

И с удоволствие ще продължа да правя нови теми, много смешно е тук! Kissing Heart

# 513
Честно казано на мен ми липсват сериите и да си ги коментираме тук та чак и спрях да обръщам внимание на леките изцепки и несъвместими неща.

Толкова са ми омръзнали тези предавания за псевдо таланти , национални лотарии и еднообразни игри за един Кви си суми, че предпочитам филма пред тях.
Вечер е време за релакс сред тежък работен ден и изобщо не ми се слушат врещящи кокошки , които се борят за имунитет или някакви квакащи жабчета , които си показват талантите .

И с удоволствие ще продължа да правя нови теми, много смешно е тук! Kissing Heart
аз пък вечер гледам инвестигейшън дискавъри.Там по действителни случаи,вярно че вкарват и доза драматизъм,ама поне си го казват хората,ма много реклами пускат,за един час ефирно време сигур 20 мин са реклама.А ПЧ е абсЕлютна прАстАтия.

# 514
Я, пуснали Кошмари в кухнята и вече по 3 епизода. Сега остава да редуцират и ОЖ, че той май е по-малко серии. Искаме си шоуто, че протестите и контрапротестите станаха банални и досадни.

Бегълците ми напомнят за Слав и Мая във фургона.

Симона и Дичо Манолов за хубава двойка и се надявам да я поразвият. Той Дичо уж имаше цялото време, пък не дочака Начо.

амбър алърт - https://www.google.bg/search?ei=xRSyXcC8NMKJjLsP4Mmt-AY&q=%D … dUDCAs&uact=5

https://trud.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b8%d1%81%d0%b0%d1%80-%d1%8 … %82%d0%b0-%d0%b0/ - вярно сме 15-тата държава. Браво, че веднъж казаха нещо достоверно и полезно. Друг въпрос е задкомпютърното устройство на снимката какви професионални постижения има със системата, че с НАП, а преди това и с други кибер атаки не му се получи и имам усещането, че само е на държавна хранилна по нищо правене освен организирани медийни изяви повече за лична изгода отколкото за отдела.

От личен опит: НАП прави проверка за 5 години назад, но не и за текущата година, освен ако някой "доброжелател" не си е платил щедро, за да ползва всички екстри на тази институционална бухалка.

Както и очаквах, Кирето ще се заеме с Кънчо Каменов, но преди да го изповяда терминално ще го ползва за влияние и шантаж върху другия шмекер. Керчето ще се уреди с трета работа, този път вече по специалността.

Стела май има по-сериозни отклонения от Евгения Генадиева, но няма връзки в Света Анастасия и ако започне да се превръща в зеленчук, добрият пастир Кирето ще я евтанизира като не му е вече полезна за бизнеса
НАП прави различни проверки и ревизии. За 5 години назад без текущата се ревизира корпоративния данък. Ревизията по ДДС най-често обхваща периода от месеца следващ последния ревизиран такъв до последният за който е подадена декларация към момента на пускане на заповедта, като и тук има давност 5 години.
Проверката се прави за отделен казус или определен вид сделки и пак е за приключен период, който може да е месечен, тримесечен и годишен.

# 515
  • Sofia
След малко по нова тв ще гостува Люлю,в "Говори с Ива".

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 09:34 от Doli

# 516
В България има 3-4 крематориуми, мисля два в София и по един в Пловдив и Варна, в момента строят и в Бургас.
Да вметна пък аз Wink
Кремацията в момента става от 7 до 10 дни , според зависи колко хора има записани. Понякога може и по-скоро.
Бургас ползват услугите на крематориума във Варна, т.к. тяхният все още не е готов.
Права си, вече са три, считано от това лято! Но при криминален случай мисля, че все още трябва да има прокурорско разрешение, защото се налагат и ексхумация понякога.
Следствен труп не може да се кремиране, докато не приключи следствието и делото.
Аз това за скорошната кремация на Оги го писах , че е възможно да бъде кремиран скоро при естествена смърт. В неговия си е направо незаконно, ама Фучи от де да знае.

# 517
  • София
Ако в ПЧ има избори, то Кера ще стане минимум кмет на Царево, а защо не и новата Фандъкова, Калоян може да е министър-председател с лека зависимост от подземния бос Киро. Колко познато а 🤣😂

# 518
Да вметна пък аз Wink

Следствен труп не може да се кремиране, докато не приключи следствието и делото.
Аз това за скорошната кремация на Оги го писах , че е възможно да бъде кремиран скоро при естествена смърт. В неговия си е направо незаконно, ама Фучи от де да знае.
Ама тоя добър и услужлив чичко Гугъл го знае!

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 13:05 от Ivelina Angelova 644681

# 519
Ако в ПЧ има избори, то Кера ще стане минимум кмет на Царево, а защо не и новата Фандъкова, Калоян може да е министър-председател с лека зависимост от подземния бос Киро. Колко познато а 🤣😂
Ако беше в реалността, един човек щеше вече да се намесил, да е видял Кера зад бара да се усмихва и да я е направил министър на финансите!

# 520
Силвия Петкова е сложила в инстаграм сторита, където се намира в клиника по психиатрия

https://instagram.fhel5-1.fna.fbcdn.net/v/t72.14836-16/76480058_ … 14301ac1148d7ab62
https://instagram.fhel5-1.fna.fbcdn.net/v/t72.14836-16/76369567_ … b1b6486aaed6a1c2a

# 521
Значи със сигурност още снимат. Забелязах по едно време, че има промени в движение. Нещо и на мен ми липсва сериала, не го приемам сериозно и ме разтоварва.

# 522
  • Viena
Силвия Петкова е сложила в инстаграм сторита, където се намира в клиника по психиатрия

https://instagram.fhel5-1.fna.fbcdn.net/v/t72.14836-16/76480058_ … 14301ac1148d7ab62
https://instagram.fhel5-1.fna.fbcdn.net/v/t72.14836-16/76369567_ … b1b6486aaed6a1c2a
На Кера й е изпушила главата от сметки и са я прибрали бързо. 😂 😂 😂

# 523
И в инстаграм й е същия тъп кравешки поглед 🤦🏻♀ Няма грам живец в тая жена .

# 524
На Бонка магиите са я хванали 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт