Пътят на честта - Тема 4

• 35 078
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Значи според груби мои сметки ( предвид , че съм много зле с Математиката). Жаки е около 89 набор, защото в някой от предните епизоди се говореше, че е станала на 30 пък още не мисли за брак.
Калоянът е 80-81 набор. Кера е 87, щото говореха , че е на 32, Анелия е 85-6 , щото едва ли не от училищната скамейка я е взел за жена и била девствена на всичко отгоре.
Мара и Симеон са около 65-70  набор. Киро и той ще да е 72-3 набор най-много 76, да кажем ако на 20 е бил голямо мафиотско лайно.

# 466
Че сценарият е малоумен спор няма. Но и другите в екипа са за бой. Продуценти, режисьори/че и 7 моля Ви се/, актьори и един куп още хора, които се мотаят покрай тях.

Има такава турска поговорка-Нерде чоклук, орда боклук
 в превод:Където има много/в случая режисьори/ там има боклук Simple Smile Отговарям на горния пост,че да не ме обвинят в многопостие.София Маринкова е 91 набор. Познавам нейна съученичка от Т-ще,са учили в един клас

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 19:26 от Georgey King

# 467
  • Варна
Аз да си сверя слуха : струва ми се че гласът на  Силвия Петкова стои зад тв рекламите на Маги миксовете и Лореал? Някой с подобно мнение?

# 468
Точно така е.

# 469
  • Sofia
Тя е,че кой друг?!
Също и за котешка храна Purina 🐈

# 470
Тя е,че кой друг?!
Също и за котешка храна Purina 🐈
Очаквайте реклама на счетоводни курсове!

# 471
Едно време не беше ли тя в рекламата на интимихелп?

# 472
Че сценарият е малоумен спор няма. Но и другите в екипа са за бой. Продуценти, режисьори/че и 7 моля Ви се/, актьори и един куп още хора, които се мотаят покрай тях.

Нямаше ли кой да каже: ама Милено, виж сега, не може да пишеш такива тъпотии. Как ще обясним, че убиват човек/че и двама в един ден/ и полицията нищо не прави по въпроса. Ама и защо ли да прави, като любящите  му  роднините  веднага го забравиха. Полицейски син удря момиче, което от стреса спира да говори/ това пък с онемяването защо беше, ама айде../и бащата, вместо да го набие и предаде в полицията, си пие ракията с баща му. Не може Кера да казва: Ако Бонка ни намери, ще ми вземе детето. Как за Бога се взима дете от майка. Те на циганките и наркоманките не взимат децата, та на главната счетоводителка на холдинг ли?

Пълно е с такива недомислици. И като сценариста не е наясно с някой неща, да наемат консултанти, а не да се излагат като халваджии. Защото бг сериалите не се гледат само от 80 годишни бабички , а и от много млади и разбиращи хора.

Понеже така добре си описала всичко, което мен ме мързел да пиша, само да вметна: В България все още има един крематориум и той обслужва цялата страна! И едва ли полицаят от Царево е толкоз силен, че да издейства кремация от днес за утре! Ма за най-блестящата "сценаристка" на "територията", както самата тя нарича България, тия неща не са от значение, както и факта, че при криминални случаи евентуално кремацията разрешава наблюдаващия прокурор! Тези неща ги пише и в гуглето, не е нужно кой знае какво проучване!

# 473
  • София
Предполагам защо се свиха до сряда. По БТВ започва реалити от вида на Съдби на кръстопът - Помощ 112, определено като криминално екшън реалити.Та може да са се притеснили за рейтинга и по-добре Манчо да вика като хамалин цяла вечер в стари епизоди, а те да си запазят рейтинга с тайната надежда за сезон 2. Кера все пак трябва да натрие носовете на Бонка и Димитър и да се върне на село на бял мерцедес Grinning

# 474
Е добре де, как според Фучеджиева Кера да търси работа в София като счетоводител, като и самата сценаристка не е знаела, че Кера е счетоводител. 😃Тя по- късно го разбра😃. Имам чувството, че сценарият се пише от тази вечер за утре сутрин.

# 475
Само се чудя как ли спонсорите на филма се чувстват като гледат тези безсмислици на сценария.[/b]

# 476
Е добре де, как според Фучеджиева Кера да търси работа в София като счетоводител, като и самата сценаристка не е знаела, че Кера е счетоводител. 😃Тя по- късно го разбра😃. Имам чувството, че сценарият се пише от тази вечер за утре сутрин.
То всички имаме не чувство, ами и сигурност , че е така! И е като домашно в последния момент!

# 477
Само аз ли съм останала с впечатлението, че Димитър има пръст в смъртта на Оги? Даже сред тези маскираните, които го подгониха в гората, имаше един кльощав дългуч като него. А и се държеше странно на следващия ден като бяха в кръчмата и хората го питаха дали полицията е открила вече нещо, и той и приятелят му граничен полицай ли, какъв е не знам, се спогледаха многозначително. Та аз съм в този филм май.

А някой питаше какво е станало с обеците от Бонка. Кера ги беше оставила в кутийката в апартамента й, и когато Бонка отиде да я издирва, ги намери.

Интересно ми е с кой си ляга Мария, а и за връзката на Анелия мисля е крайно време да покажат повече.

# 478

Интересно ми е с кой си ляга Мария, а и за връзката на Анелия мисля е крайно време да покажат повече.
Не бързай! За това - във втория сезон. 😃

# 479
  • Viena
На тая Фучеджиева яко й говорят звездите, по-добре едно око тук да хвърля. 😂

Общи условия

Активация на акаунт