Пътят на честта - Тема 4

• 34 831
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Силвето ако скача от един сериал в друг то направо Керка 2.Пак ще падне рецитация.Сигурно и мъжа и ще бъде режисьор.

# 556
  • София
КОЛАБОРАЦИЯ за феновете между двама актьори от два сериала ОТКРАДНАТ живот+ пътят на ЧЕСТТА= Открадната чест Simple Smile

# 557
С една дума - Изнасилване.

# 558
  • София
Точно 😂

# 559
!
Точно 😂
[/quote/]
 Да му мисли зрителя!

# 560
Това си беше шега с Рашев, Силвия вече участва в ОЖ преди време.

Тя обаче снимаше филм преди няколко месеца, нещо за слънцето се казваше, и там ставаше дума за доктори и болници. Обаче наскоро нищо не съм чула за него, някой знае ли нещо?

# 561
  • София
От километри си личи, че е шега Grinning
Интересно ми е какво ще се случи днес в гората с децата - гледам Алекс яде бой, а с Лора какво ще стане. Какво ще открият Люлю и Кера Супергърл, а Каменчо е пътник и не знам дали ще оститска до 52 епизод Grinning

# 562
Аз пък се зачудих още нещо- за какво му е на Киро да съсипва ресторанта и са подхвърля наркотици, като иска дял от целия бизнес? Изобшо има ли смисъл от цялата тази работа? И защо толкова ще  настоява Калоянчо да му строи хотела по морето? Това в крайна сметка обиграна мутра ли е или лукова глава Simple Smile

# 563
Сигурно ще ги намерят

# 564
  • София
Аз пък се зачудих още нещо- за какво му е на Киро да съсипва ресторанта и са подхвърля наркотици, като иска дял от целия бизнес? Изобшо има ли смисъл от цялата тази работа? И защо толкова ще  настоява Калоянчо да му строи хотела по морето? Това в крайна сметка обиграна мутра ли е или лукова глава Simple Smile
Така се взема готов бизнес и има смисъл и то много, защото той не иска дял, а иска целия бизнес.
Подобни примери в родната ни държавица бол. Калоянчо ще му го построи и той няма да си плати или ще плати малко за хотел, в който след това Калоян няма да има дял или ще е малък.

# 565
Тръпнете ли какво ще е менюто днес?

# 566
Кавърма в омлет?
И великия актьор Плачков Блендера.

# 567
Кавърма в омлет?
JoyJoyJoy

# 568
Кавърма в омлет?