Пътят на честта - Тема 4

• 35 115
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Дрехите на Кера всъщност са униформа. В началото като започна работа в лафката, ходеше с нейните си дрипи, “докато й стане готова униформата”

Сега загрях за униформата и защо е все с тия дрехи Flushed Имаше една сцена, дето с Антон чакаха Марти пред училището, там беше с нещо по-разчупено, рокличка ли беше, поличка ли, малко инфантилно изглеждаше, ама все пак беше различно.

Актирсата, която играе Симона, наистина добре го прави, вярвам на героинята й, достоверна ми е, мъчно ми е за нея и си мисля, че Дичо е добър човек и би й било добре с него, не заслужава такава мъка.

Реакцията на възрастните около бягството на децата беше наистина неадекватна Rolling Eyes

# 421
  • София
Четох някъде "защо децата не отишли на хотел".
ХАХАХХА как две 14 годишни деца ще се регистрират в хотел бе душко?
Днес ще има бой в гората, дано да не е като оня бой на Симона.
Тъкмо се зарадвах, че няма да видя Кера и се появи с цялата си прелест, та даже и видна счетоводителка се оказа. Кера президент. Толкова са пресолили манджата Фуча и Ко, че направо са се оляли.  Супермен пасти да яде в сравнение с нея. До 52 епизод очаквам да я направят заместник на Калоян и да върти Холдинга.
Отврат драги зрители, голям отврат, но аз вече твърдо го гледам като псевдо комедия, черна комедия или нещо подобно. До 10 серии очаквам Кера да си купи ако не къща то поне апартамент - с 3 работи в София така стават нещата. За месец-два и си милионер Grinning

Повече Тачо и по-малко Киро ако може.
Там поне има присъствие на екрана и има с какво да те грабне.

Какъв секс ще правят тия дечутлига, те още не са се и целували?
Важното е да са подготвени, не се знае в гората като стане студено през нощта какви мисли ще ги налегнат Wink

# 422
Ви'ь сЪ смеете, ама в анонса Кери работи нощем над счетоводните папки и ще спаси холдинга в другата серия.

Че кой друг! До 52ра серия ще уволнят всички от холдинга, защото е нерентабилно при наличието на супергероинята да плащат на толкоз народ!

И така набързо ще възстановят сумата за 10-те апартамента, която Каменчо присвои 😂

# 423
  • София
Тоя велик холдинг и той пенкилер като Кера - недвижими имоти, къмпинги, моделки...
Аз очаквам най-накрая в това Царево да се размърдат - и Начо, и Симона, че то байгън, както би казала баба ви Бонка.

# 424
  • София
Тоя велик холдинг и той пенкилер като Кера - недвижими имоти, къмпинги, моделки...
Аз очаквам най-накрая в това Царево да се размърдат - и Начо, и Симона, че то байгън, както би казала баба ви Бонка.
Както е тръгнало Кера ще влезе в Холдинга с гръм и трясък, ще инвестират на морето и тя ще се върне като шефка управляваща голям хотел в Царево, а хотелчето на Бонка ще фалира.

# 425
Както е тръгнало Кера ще влезе в Холдинга с гръм и трясък, ще инвестират на морето и тя ще се върне като шефка управляваща голям хотел в Царево, а хотелчето на Бонка ще фалира.
Точно. Накрая Бонка ще опре до Кера, помнете ми думата!!! Отдавна го говоря това.

# 426
  • София
Точно. Накрая Бонка ще опре до Кера, помнете ми думата!!! Отдавна го говоря това.
И Кера ще я назначи на работа в хотела като чистачка или ще я сложи на тоалетната да чисти и да събира стотинки Grinning

# 427
А какво показаха в анонса за понеделник?

# 428
  • София
А какво показаха в анонса за понеделник?

Ето линк - https://www.facebook.com/watch/?v=3227287710678009

# 429
Да, благодаря.

Изглежда интересна частта Кера с фенера .
Не можах да разбера дали тя се крие някъде  , защото Камен в това време търси папките в офиса на Мира ?

# 430
От анонса, който видях, си мисля, че Кера ще го играе таен агент по поръчка на Любчето. Понеже Люлю подозира Камен, че нещо не му е чиста работата, ще накара Кера да разрови папките.
На мен друго ми е интересно - как Стела дочу разговора на Камен и Мира от толкова далеко. Сигурно имаше 10 м(поне от кадъра така изглеждаше) и при положение, че си шепнеха, не са крещяли.
Дано на Симона й дойде акъла и смелостта и да начука канчето на онзи харбалет Димитър.
А Бонка как набързо оправи Начо... “Нищо не става от тебе” му вика Simple Smile Начо направо надига чехъла да се търси
Аз се обърках кой Начо, кой Тачо, кой Мечо....

е те си говореха не толкова високо, с  Мира ама обърни внимание,че няма никакъв джам, между Стела и офиса на Мира ...Стела сигур е от тайните служби.с пеленгатори.И сега ще играе за двата отбора.Ще видим в понеделник.Който е жив да дочака тая серия Simple Smile И тогава почва екшъна в стил Джеймс Бонд Simple Smile А Начо е добрия дядо,а Тачо Мечо е лошата мутра ,бащата на Алекс. Щот жена му го нарича Мечо,а той си е Тачо- сиреч Стоян.Нямам нищо против това бг народно име, при все че аз съм Георги. Ма Сирил и то Смит.Джон Смит все едно в България  Иван Стоянов. А Сирил Смит е Кирил Стоянов.Навремето имаше една анимация, май френска ако не се лъжа
И имаше един Сирил Риктюз с много голям нос... Това беше спам, но може  и така да си е мислила сценаристката, все пак е гледала  доста анимации през океана

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 11:28 от Georgey King

# 431
Керка уж много държеше на детенцето си това слънчице,а се юрна да гледа деца,счетоводство да води и трапоса слънчицето на гледачка.Много всеотдайна майка.Това е пътят на честта.Голяма логика.Нищо чудно и на планината при децата да я видим.

# 432
Значи последната серия ми беше леко абсурдна, че ми замяза на комедия или пародия /гротеска?/. Та така става за гледане.

# 433
  • София
Керка уж много държеше на детенцето си това слънчице,а се юрна да гледа деца,счетоводство да води и трапоса слънчицето на гледачка.Много всеотдайна майка.Това е пътят на честта.Голяма логика.Нищо чудно и на планината при децата да я видим.

Аз и аз имам чувството, че това заглавие просто й е хрумнало на Фучеджиева или на някого друг и са го плеснали, без много-много да мислят. Какъв път, каква чест, какви пет лева? Набожната мутра убиец ли е по пътя на честта, Кера, която само пелтечи, ама в същото време може всичко от гледане на деца до ядрена физика...
Поне в повечето моменти е смешно.

# 434
След Киро Блендера,аз  предлагам Кера Кукъра / от многото и функции/ Joy
Та Кера Кукъра, шета с начелник из счетводството на холдинга. Сигурно е заляла някоя папка с кафе, та забърсва.
Кера сигурно ще вземе леля Гошка за помощник newsm78

Общи условия

Активация на акаунт