Юлско слънце вън пече, февруарче весело расте

• 8 142
  • 219
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро мамчета  Hug

Номерата на Дидка и Скрийми (вече съм вързала панделка на лъжичката  Mr. Green ) за папкането на каши са много полезни,така,че ще се възползвам от тях като му дойде времето и благодаря за споделения опит  Heart Eyes
А при нас спането в този вариант - 30 мин между хранене си е от мнооооооооого време, някъде от края на 3 месец започна така да дремва само,но ако не дремне поне 20-30 мин става супер кисела и плаче. Вечер заспива сравнително лесно след баня или сама,или на цица (ако е много изморена докато се храни), но буденето по 2-3 пъти е гарантирано.
Днес се сдобих с два много готини панталона за Вили от една мама от форума, понякога има страхотни попадения и на цената на един получих два летни панталона. Даже имах късмета да ми ги донесе до вкъщи, защото имаше път насам.
Днес се очертава страхотен ден за разходки,пожелавам ви да са много приятни  Heart Eyes

# 31
А моето бебче го няма при февруарските бебоци  smile3518
Моля ви да ни добавите - бебе Дани 20.02 4200гр 52см. Предварително благодаря.
От другата седмица мисля да дам на малкия плодово пюре. Вашите мишоци какви пюрета обичат? Нашият татко като се е впуснал да вари едни компоти, всички квартални лелки могат да му завидят.  Mr. Green Гладни няма да останем.
И ние сме на сватба другата седмица извън София и ще трябва да оставя малкия за един дин. За първи път ще се разделям с него за толкова време и ми е малко странно.
Мамчета, някой от вас ще води ли бебче на море? Аз за първи път няма да ходя сигурно от 10 години и ми е много кофти. За утеха си взех лосион за изкуствен тен.  sun

# 32
  • София
Здравейте и от мен!
Момичета страхотни хитринки сте измислили  hahaha ще ги приложа пък дано има ефект.
Кали също малко спи през деня и иска само на ръце да я носим.Не стига това ами и се научи да скача и направо е като пружинка   surpriseuu С всеки изминат ден става все по-скоклива,вече ми се откачиха ръцете.Ще й купувам бънджи то се е видяло.Четох,че става за след 5 месеца,аз ще изчакам да стане поне на 5 и 1/2-6.
Дени музика слушаме всякаква от chillout до heavy metal.Знам какви са вашите предпочитания  Wink и имаме доста от нея.Айде ще ти пиша на лс за да не досаждаме  Grinning
magica ние живи и здрави мислим да отидем за около 1 седмица до моренцето,но началото на септември когато не е толкова топло и ще ходим на плаж след 16.00ч.  Peace
Мери,благодаря ти   bouquet

# 33
ааа,Ели,щом ще ходите на море-няма как да не минете и оттук,особено ако сте решили някъде по-на юг Wink ааа,Дидка,искам и аз такава книжкаа,точно това ми трябва,че все се чудя какво става за замръзяване и как се замразява.. ...дебела ли е много?Ще я потърся тук по книжарниците,дано да я намеря..абе само ние ли си имаме поспаланка?!Лора спи почти след всяко ядене и то по 1-2 часа без да се пробуди..а сутрин става не по-рано от 8:30...я да не се хваля много,че току виж започнала да будува повече...афтите изчезнаха от самосебе си поне за сега..дано не се появяват пак  Praynig айде целувки на всички бебенца..аа,като каза Ели за бънджито,много се чудя какво да взема-дали бънджи или проходилка..че и за двете няма място,живем в двустаен апартамент..

# 34
Здравейте и от нас с Филип! Чета ви, но все не ми остава време да пиша. Много време прекарвам в Библиотеката на Кърмаческия и чета за захранването. Филип е още само на кърма, ще захранвам на навършени 6 месеца. Чудя се с какво да започна - най- вероятно ще е оризова каша, обаче пак се чудя да си направя домашна от кафяв ориз или да купя готова.

Целия август ще прекараме в Родопите- имаме къща в с. Момчиловци. Първо ще сме с мъжа ми, след това с родителите ми. На мъжа ми му се ходеше на море, обаче аз не се наемам да ходя с бебе на море- мисля, че по--скоро ще се уморя, отколкото да си почина.

Слънчо и Еликс, много са ви хубави куклите!

Meria, видях,че сте само на кърма и по този повод най-горещо ти препоръчвам да отидете на море. Ние бяхме преди един месец и бях страшно доволна. Бебо си беше на сянка под чадъра, а го кърмех навсякъде. Спеше си кротко в количката и си починах наистина (а си бяхме и с баткото , който е на 6г.). Ако не кърмиш е трудно -да преваряваш вода и да забъркваш каши, но така си е кеф  smile3521. Пък догодина като са проходили - тогава няма да се почива със сигурност.

# 35
  • варна
мисля ,че за бебоците е по-добре да изчакаме септември(тук има един летен вирус температура ,разтройство и повръщане )да ги запознаем с морето[smilie=smile3548.gif]
 иначе баткото ни какъв тен е докарал Simple Smile

# 36
  • Габрово
Здравейте, мами!
   Най-сетне се добрах до компютъра. Ели, вие къде ще ходите на море или още не сте си намислили? И ние мислим да отидем септември, като сме се спрели на Китен.
   Вече не преварявам вода за Антония. Взела съм Девин с розов етикет.
   Отивам да лягам, че съм капнала от умора. Лека нощ!

# 37
Привет и от нас!

Еликс, много добре си се справила със списъка! Сигурно доста си си поиграла. Дано да е полезен на майчетата!     

Вчера ваксините минаха добре. Габи пак доста плака, но не както предния път. Днес се чувства добре, няма температура и е свежа като репичка, за разлика от майка й и баща й, които изглеждат като стари марулки... Явно заради ваксините, снощи Габи се буди доста често и много трудно заспиваше. Докато е на ръце – спи, оставиш ли я в креватчето – плаче. Хапнахме последно в 20:30, после първо се събути в 00:00, после 1:30, после в 3:30 и заспа чак в 5:00 и накрая станахме в 6:30. Добре, че таткото стана по някое време да я приспи, че вече нямах ръце от разхождане и носене. Сега ми е малко гузно, че аз легнах и поспах, а той не можа да си почине, а и сега е пак на работа....

Желая ви лек и приятен ден!!!

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 02:16 от Rumyana

# 38
Скъпата,ако знаеш колко лесни начини съм открила вече за правене на каши и т.н. и то на всякъде...даже навън съм правила..така че и ние ставаме за море моля моля  Grinning ама нещо не ми се иска да я излагам на слънце още...има време за моренце и пясък Simple Smile Руми,няма защо да се чувстваш гузна...татито ще си почине като се върне..когато е разбрал,че ще си имате бебче,той си е дал сметка,че ще трябва да се жертва отвреме навреме Simple Smile и нашето тати така е помагал,особено около коликите...ама няма как..аз се изнервях толкова много на моменти,че той се опитваше да ме пощади  Wink целувки и лека нощ

# 39
Скрийми,  как успяваш да се наспиш? Laughing  Гледай пак по кое време пишеш.  Ама пък ми заформи изненадка. Аз си променям тук разни неща, а ти през това време си драснала набързо и като се завърнах - що да видя, имам още четене  Laughing
Ех, че хубаво така - и аз да мога да пиша по няколко пъти....

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 02:36 от Rumyana

# 40
ааа,ми сега не те ли изненадвам  Laughing ми как успявам...мойта щерка спи до късно и аз с нея  Embarassed ми...нощна птица съм си от едно време още...сега в интерес на истината чопля из нета да си намеря лятна количка   Sunglasses ама май ми писна и ще си лягам...така че и на теб сладки сънища   bouquet

# 41
Ей, Скрийми, СТРАШНА СИ!!!!  bouquet
Аз пък след малко отивам да стъкна нещо за вечеря. Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 юли 2006, 08:20 от Rumyana

# 42
Здравейте мами  Joy
Не се хвалете, че бебоците ви спят много, че туко виж ви завидяли както на мен. Сега Гого се буди в 5.00 и през деня не спи почти  Sad. Преди лягаше в 21.00 и до 8.00 спи после на обяд по 2 часа и така.
ScreamingMamaa на бертони има много хубав лятен модел количка и то само за 75лв  Party. и става легнала, ние такава ще взимаме. www.didis-ltd.com това е сайта им разгледай ги, а в метро са на промоция  Wink.
За море и ние искаме, но май няма да смогнем с паричките, че се налага ремонт на стята, тече като вали от тъпите фуги  #Cussing out, а и количка ще взимаме на Гого. Ако знаете как ми се ходи  Crazy.
Приятен и спокоен ден от нас и лека вечер после на всички   bouquet

# 43
Добро утро мамета и бебчета wavey
Ние вече не искаме да спим в къщи и от сутрин до късно вечер сме по улиците. 1strollerВ къщи се приспиваме по един час но като ми заспи и се събужда към 8.Аз също вече съм се специализирала в правенето на каши по улиците.
Желая ви спокоен ден и приятни разходки с бебоците ние вече надаваме вой. smile3514

# 44
Здравейте,мамчета!Я кажете как ги съхранявате тези зеленчуци във фризера за зимата,че и аз да направя.Аз незнам как ги правите пюренцата на вънка,но аз си правя в къщи всеки ден.Ние ходим на плаж,но следобед по по хладното.На Чечито много му харесва във водата а и на пясъка също. Grinning Ако някоя от вас идва на сам към Варна на море да се обади зада се запознаем.Ще ми бъде много приятно.Ооооооооффф с това спане Cry моя син ако сме си вкъщи заспива след като е ял но ако сме на вънка голямо мрънкане,въртене,пищене има.Почва се едно силно люшкане на количката,държене на ръци и тем подобни.А за вечер си се събужда по сто пъти вече съм се отчаяла,че никога няма да заспи в 21ч и да се събуди чак на сутринта в 6ч.Дикси,и ние сме толкова килца ама моя син неще и да чува да намаля храненията.Те са 6 на брой.А аз правя всичко възможно да го отуча от още едно хранене ама той се инати.Като си види шишето с млякото и започва даже да трепери.Толкова много е лакум.

Общи условия

Активация на акаунт