какви ли не начини пробвах.Запаметена ми е,но е с огромни MB.С Фотошопа,пак не можеше да се намали т.е.можеше но се намаляваше и качеството,затова избрах този вариант 
за кашичката-и Лора беше така в началото-не искаше да яде по много...и при нас проблемът беше в гъстотата на кашата-когато сложих мааалко повечко кашичка във водата и започна да си я яде без проблем...а причините може да са различни-да му е тежка все още храната на бебо,да му е топло за каша(не е 'свежа' като плодовете и зеленчуците и др.) така че спокойно,ще си заместите храненето без проблем...а и я ги огледайте хубавичко за афтички,че май много им дразнят храните...те вече всичко лапат и няма как да не попадне някоя бактерийка в устата...Лора преди с кашата ми правеше такъв номер-яде яде с наслада до половината кашичката и после реев,да се чудиш какво му става...в такива моменти давам малко водичка,чъпреки че не е хубаво по време на ядене,ама тя си е сладка,пък и гъста...пробвайте с водичка,изчакайте 1-2 минутки и опитайте пак с кашичката...пък може и лъжичките да опитате да смените-направо с обикновена кафена лъжичка-измита добре...може пък да се получи..успех 
уф,пак забравих още нещо щях да питам...някой смята ли да дава кисел скоро?или нишестенце?че за кисела педи каза че е хубаво...айде като се сетя ще питам пак
или поне не си спомням някой друг да е писал,а вземането е от фризера, използвам есенните запаси,че имаше много сладки и хубави тикви и съм замразила изчистена и на парчета. 
Но не се ядосвам,защото така се уморява през деня,че в 20.00 едва успява да си изяде млякото и е заспал в ръцете ми и спи до 7.00-7.30 сутринта
Препоръчани теми