Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 76

• 47 711
  • 778
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia, Bulgaria
Аз чаках 9 месеца за час при др.Стаменов,когато започнахме опити за второ дете.

Направо ме шашна 😮
Аз чаках 2 седмици

# 391
  • Sofia
Явно си била късметлийка☺.Въпреки че съм пациентка на клиниката от 10 г. ми дадоха час за след 9 месеца.

# 392
  • Sofia, Bulgaria
Явно си била късметлийка☺.Въпреки че съм пациентка на клиниката от 10 г. ми дадоха час за след 9 месеца.

Явно наистина е било късмет, макар , че и аз не съм от вчера в клиниката. За сметка на това за коментар съм чакала 4 месеца

# 393
  • Sofia
Здравейте момичета. Имам въпрос към момичетата, които вече са започнали опити за второ бебе. Колко време след като ви записаха в списъка ви се обадиха за час? Пациентка съм на др. Стаменов
В момента чакат 300 жени за коментар при доктора за неуспешен опит от края на лятото, така че може би март-април да ни огрее най-рано.

Последна редакция: вт, 26 ное 2019, 18:14 от Magdalina Petrova 645169

# 394
  • Sofia
Става въпрос не за коментар след неуспешен опит,а за опит за второ дете.Но явно чакането е едно и също

# 395
  • Sofia
Става въпрос не за коментар след неуспешен опит,а за опит за второ дете.Но явно чакането е едно и също

Разбрах много добре. Да чакането е едно и също, като му е претрупан графика дали е коментар или нов опит за второ дете,щом не сте почнали стимулация си чакаме заедно. Нали тоя коментар все пак е точно за това,за да започнем опитите Simple Smile

# 396
  • София
За всичко освен започване на процедури пишат в един списък. И май на никой не се обаждат.

# 397
Момичета, да се включа и аз в темата, макар да не съм пациентката на клиниката. Чаках за записване на час около година, звънях няколко пъти да не би да са ме забравили. Вече бях пациентката на друга клиника, когато ми звъннах да ми запишат час. Аз съм след първо неуспешно ин витро, веднага бях приета за коментар на резултата и какво предстои да се прави. Не мога да си представя да чакам месеци за коментар, а беше важно да се направи и преглед след процедурата.

# 398
Аз чаках 9 месеца за час при др.Стаменов,когато започнахме опити за второ дете.
Мале, май трябваше да си запазя час още като разбрах, че съм бременна. Аз имам замразени ембриони, дано не се чака толкова много.

# 399
Това важи само за пациентките на д-р Стаменов; другите (поне при д-р Цветков) изобщо не чакаме. Отиваме на следващия цикъл и обсъждаме как продължаваме.

Момичета, да се включа и аз в темата, макар да не съм пациентката на клиниката. Чаках за записване на час около година, звънях няколко пъти да не би да са ме забравили. Вече бях пациентката на друга клиника, когато ми звъннах да ми запишат час. Аз съм след първо неуспешно ин витро, веднага бях приета за коментар на резултата и какво предстои да се прави. Не мога да си представя да чакам месеци за коментар, а беше важно да се направи и преглед след процедурата.

# 400
Момичета при ин витро на ЕЦ в колко часа поставяте Цитротид. Последните 2 пъти я постаеям към 16-16:30ч и фоликулите се пукат преди пункция. Гледам си записките при предходните пункции когато не сме имали такъв проблем съм си поставяла цитротид към 17:30-18ч и се чудя до колко това има значение та затова ми е интересно да разбера вие пи кое време я слагате тази инжекция. Днес ми дойде МЦ и ще запиша час и естествено ще задам този въпрос и на лекаря, но искам да знам и от опит при вас какво се случва...Благодаря!

# 401
Момичета, а ако сме направили повечето от изследванията, които са включени в платформата при записване на час в сайта, дали има вероятност да се обадят по-рано за консултация с репродуктивен специалист. И това чакане само за д-р Стаменов ли важи Simple Smile

# 402
Ако вече имате час, едва ли ще ви се обадят, за да ви предложат по-ранен. Аз съм при Персенска и никога не съм чакала освен за първичния. Чакането май е единствено при Стаменов или поне не съм чувала при другите да се случва.

# 403
Цитротид са ми казвали да слагам м-у 16 и 18...Аз съм слагала по всяко от това време и някога са се пукали,а някога -не.Това май от ЛХ и големината на фоликула зависи,защото един път док.даже не ми даде и не беше пукнат..

# 404
Здравейте, предстои ми замразен трансфер. Обадиха ми се ембриолозите за деня и часа на трансфера, като ми дадоха указания по телефона да взема предишната вечер два естрофем, а на сутринта 4 дуфастона. В аптеката обаче ми казаха, че естрофем има и от 1 мг и от 2 мг, а по телефона не ми уточниха нищо. Какъв естрофем се предписва преди трансфер? На кого да звъня за уточнение?

Общи условия

Активация на акаунт