Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 76

• 47 548
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
Начев преглежда само в Майчин дом, Надежда и Панацея. Мисля, че имаше и някакъв друг Начев, който си пада малко измамник.

# 646
Благодаря, а как му е цялото име? Имате ли някакви координати, нещо се обърках записах си час преди месец и половина дано да не съм се объркала нещо. Аз си мисля че е този от Майчин Дом, дадоха ми телефона. Благодаря. Моля ако някой има някакви координати.

# 647
  • София
Емил Начев се казва.
Ще преглежда в Надежда на 18януари
Сега погледнах, и другия е Емил Начев, обаче е нефролог.
За много години момичета,дано през 2020 всяка от вас сбъдне мечтата си ! Аз искам да попитам мамите които са били зарзио, до кога горе долу се бие? Аз съм 10+5гс и все още го бия,но в комбинация с фраксипарин почва да става доста болезнено. Успех на всички!
Аз слагах само 1 спринцовка

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 21:17 от Nandin

# 648
Др Начев е много добър лекар, но е малко по-чепат като характер, но  съм много доволна от него.
Да ви попитам за това чакане при др Стаменов. Знаете ли дали важи за тези пациентки, които са на ЕЦ и са самофинансирани, или си го има при всички?

# 649
  • София
За всички е еднакво чакането

# 650
В Банишора е друг Начев. Ходила съм при него преди години. Също е добър, но си пада малко перушан. Да не се изненадаш Blush И ще се опита да те прати при гинеколог, с който той работи.

# 651
Здравейте момичета ,може ли коментари за кръвен резултат 7.5 на 14 ден при Зет на един 3дневен ,ще правя втори опит с биопсия благодаря и пожелавам хиляди успехи тази година,😉

# 652
Тоест да се подготвя за чакане 4 месеца? Толкова ли е в момента?

# 653
  • Sofia
Тоест да се подготвя за чакане 4 месеца? Толкова ли е в момента?

Нещо такова като 4 месеца. Аз чакам от 11.10.19, за да си направиш сметка колко е.  Има жени и от края на лятото чакат.

# 654
Момичета, извинявам се за въпроса, но някой има ли представа какво се случва с малките по размер фоликулите, които се виждат на УЗ преди пункцията? Миналият месец правих ин витро на спонтанен цикъл с една яйцеклетка-неуспешен. Виждаха се още два, но на прегледа ми казаха няма да се развият много са малки.

# 655
Здравейте дами, удължавали ли сте си болничен след лапароскопия в болницата? Искам да си остана още 1 месец, взех необходимия документ от личния лекар, но не знам в Надежда могат ли да го удължат. При предно лапаро ходих на ЛКК в 20та поликлиника.

# 656
Здравейте дами, удължавали ли сте си болничен след лапароскопия в болницата? Искам да си остана още 1 месец, взех необходимия документ от личния лекар, но не знам в Надежда могат ли да го удължат. При предно лапаро ходих на ЛКК в 20та поликлиника.

Трябва да се явите на ЛКК. Аз бях с отворена операция и от Надежда ми казаха ,че не могат да го удължат. Не пречи и да попитате.

# 657
Благодаря, току що се връщам от там. Попитах и казаха, че става през личния лекар и явяване на ЛКК. От болницатата не могат да го удължат.

# 658
Аз пак идвам с въпрос:
След ембриотрансфер полага ли се болничен и ако да, колко дни?

# 659
  • Sofia
Аз пак идвам с въпрос:
След ембриотрансфер полага ли се болничен и ако да, колко дни?

Здравей Alba rosa,

От клиниката може да ти дадат до 30 дни болничен след трансфер, но тъй като аз не съм искала да става ясно в работата ми какво правя и си взимам болничен от личната лекарка, а именно 2 пъти по 7 дни, общо 14 дни наведнъж може да ти даде, то до тогава ще стане ясно да е успешно или не.
juniper е написала подробно на 42 страница за болничните от клиниката при пункция и след трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт