💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 850
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Смайлис, благодаря отново! Hug

Ла Викинга, на мен също Юлиян ми е крайно неприятен като човек, но гласувах за него. Във всички игри показва сила, ловкост, самообладание, точност. Освен това има някаква стратегия, къде ще го отведе е друг въпрос, но поне прави опити.

# 61
Какво е станало с лицето й? Супер подпухнало и топчесто, все едно не е тя. Въобще не ми харесва. Юлката пичага 😀

# 62
Какво е станало с лицето й? Супер подпухнало и топчесто, все едно не е тя. Въобще не ми харесва. Юлката пичага 😀

Според мен е качила килограми.

# 63
  • София
Това е друг аспект, който също доста бързо се "забрави", достатъчна бе една индивидуална победа на Юлиян, за да бъде определен като силен играч. Истината е, че той се "скатаваше" по време на 90% от игрите, когато беше част от Прабългарите и отказа да се яви на Капитанска битка. Александра дори напомни, че миналата седмица му беше първата такава, която той отново прие с неохота.

Е, не е точно така. Според доста харесвания тук Ваня не е ок да се буташ да ходиш на дуели. И Юлиян като виден нстратег хич не си и даваше зор и все се измъкваше по някаква причина. При него всичко е стратегия, но има много силно его и това му пречи да е перфектния играч. Ваня никога не би си позволил по такъв начин да хока жените. Ама и смее ли при онази цепнатата Йори. Wink
Иначе относно игрите, точно неговата победа срещу Томас бе най-изразителната такава от всички индвидуални битки до тук. Обаче той загатна, че е много добър и то в доста разнообразни по рода си игри при колективните битки. Бе единствения който преплучва 2 пъти разстоянието при онази много тежка и прословута втора териториална битка, показвайки завидно кардио. На два пъти в различни колективни битки се отличи, като много точен стрелец с топка в ръка и също така победи лидера на Славяните, Веселин при обръщането на кубчетата онзи ден и то доста убедително. Веско не знаеше откъде му е дошло и какво стана. Така че да скатава се и клинчи, но когато ножа опре до кокала си личи безапелационната класа.  Peace

# 64
  • Sofia

На тази снимка ми прилича на фолкпевицата ДесиСлава. Confused

# 65
  • София
Ла Викинга, на мен също Юлиян ми е крайно неприятен като човек, но гласувах за него. Във всички игри показва сила, ловкост, самообладание, точност. Освен това има някаква стратегия, къде ще го отведе е друг въпрос, но поне прави опити.
Аз не съм видяла подобно представяне от негова страна във всички игри, имам чувството, че хората съдят само по отминалата седмица. Георги, който ми е също толкова неприятен, колкото Юлиян, имаше повече индивидуални победи и беше по-изявен в общите битки на Прабългарите, но зрителите ще запомнят, че беше отстранен от Атанас.
Иначе относно игрите, точно неговата победа срещу Томас бе най-изразителната такава от всички индвидуални битки до тук.
Досега Томас е бил побеждаван на всички битки, на които се е явявал. Щеше да е убедителна победа, ако Юлиян се беше изправил срещу Пламен или Стоян (хипотетично).

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 02:30 от La Vikinga

# 66
  • Sunshine state
И аз чак във всички игри не съм видяла да се е представял блестящо, даже отказа един път да ходи на капитанска доколкото си спомням, но пък е боец, не може да му се отрече. Гласувах за Юлиян в анкетата. 0% за Александър 😂😂😂

# 67
  • София
La Vikinga,
Нали прочете какво написах. Още преди капитанския дуел с Томас тук цареше една такава масова представа, че Юлиян е много добър в игрите от представянето му в отборните игри, където имаше на три пъти ключови изяви в полза на своя отбор. На Томас също му беше първи дуел срещу опонент от друг отбор или макс втори. Аз не помня преди това да е бил капитан, ама може и да е бил в началото. Георги също само веднъж отиде на капитански дуел. Пламен също. Стоян също. Само Георги спечели. Пламен и Стоян загубиха. То по тази логика Амелия е най-добрия играч от всички мъже и жени, защото е 3 от 3. Не помня обаче дали е ходила на капитански дуел. Юлиян просто нарочно не иска фокуса да пада върху игрите му и не иска да се набива много на очи в тях.

# 68
Гласувах за Наско, но бих искала да спомена и близначките + Юлиян.
+1
П.П
И аз като гласувах, си мислех, че е за любим участник.(Исках Наско(гласувах за него), ама наравно с близначките),
но щом е за най-заслужаващ победител - Юлиян.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 04:19 от criisi

# 69
Не виждам никъде на снимките Александър и Радостина.

# 70
Не виждам никъде на снимките Александър и Радостина.
Няма и да ги видиш...

# 71
Това ще прозвучи осъдително, но всъщност съм просто учудена, че Юлиян е с най-много гласове като любим участник. Преди време бях писала, че зрителите не забравят, относно неговото поведение, но явно съм грешала.

Анкетата не е за любим участник, а за харесван играч. Поставих така въпроса, защото важното е кой действително става за този формат. Като състезател, не като характер.

Аз, например, гласувах по грешка. Не можах да се коригирам, защото така задавам анкетите. Иначе бих гласувала за Юлиян. Не защото го харесвам това, което говори, как се държи с останалите, а как се проявява в игрите.
Абсолютно подкрепям мнението. Аз също гласувах за Юлиян, не защото го харесвам като човек, а като играч. Все пак това е състезание, това е Игри на волята, а не Биг Брадър 😉

# 72
  • София
Юлиян ми харесва повече от Амелия на снимката. Тя ми изглежда странна в лице.
Гласувах за Пламен.

# 73
  • Sofia
Къде изчезна второто име на Амелия?! Само за в Игрите ли го ползваше? И в инстаграм е само с едното....
Една позната,на която дъщеря и е учила с нея и е казала,че в у-ще всички я знаели като Амелия,без Мира...

# 74
Пълното име на Амелия си е Амелия - Мира. Да, навсякъде се представя като Амелия, в предаването може да са искали да я представят с пълното име.

Общи условия

Активация на акаунт