💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 852
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Досадно беше,особено по време на игрите...

# 76
Освен, че е качила, Амелия според мен си е пипала и носа. Леко подпухнала изглежда, но така по ми харесва определено. В предаването толкова и’ хлътна всичко, че погрозня от слабост

Насето с пръскането на лозето! Чудех се откъде ми е познат ахахх голям шемет

# 77
Марешка при Гала сега.

# 78
La Vikinga,
Нали прочете какво написах. Още преди капитанския дуел с Томас тук цареше една такава масова представа, че Юлиян е много добър в игрите от представянето му в отборните игри, където имаше на три пъти ключови изяви в полза на своя отбор. На Томас също му беше първи дуел срещу опонент от друг отбор или макс втори. Аз не помня преди това да е бил капитан, ама може и да е бил в началото. Георги също само веднъж отиде на капитански дуел. Пламен също. Стоян също. Само Георги спечели. Пламен и Стоян загубиха. То по тази логика Амелия е най-добрия играч от всички мъже и жени, защото е 3 от 3. Не помня обаче дали е ходила на капитански дуел. Юлиян просто нарочно не иска фокуса да пада върху игрите му и не иска да се набива много на очи в тях.

Амелия е добра само на пъзелите, иначе физически е много неподготвена. Битката срещу Анита спечели с луд късмет, на физическата част от битките й с Гичка и Марешка беше отвята. На капитанска битка ходи - тази със стената, и се отказа, нищо, че обяснява, че никога не се отказвала.

# 79
Не се е отказала - скочи 10 пъти срещу тъпата стена. Аз бих престанала след втория опит - вижда, че не може, трябваше да спре. Венцислава се отказа и Роберта я замени в началото. Не е ясно, защо за прабългарите направиха компромис, а за славяните - не. Сигурно защото "прекрасната" Бояна беше вътре с протекции и играеше само когато тя иска?

# 80
А бе момичета, защо я дъвчете още тази игра със стената.
Представете си, че цяла сутрин строят съоражението, снимачния екип се е разгърнал и е в готовност. Строяват племената под слънцето, излизат 3-те капитанки и се оказва, че игра, която е преминавана от корави колумбийки, мексиканки и т.н. се опира на нашите момичета. Венци се контузи, Ана-Мария се набра, прехвърли и после падна, Амелия 10 пъти пада. Какво се очаква? - да извадят Венци, обявяват Ана-Мария за победител с едно прехвърляне на стената. Че то е смях и срам. Кой знае колко пъти са спирали, мислили варианти все някак някоя да успее, явно са осъзнали, че платформите са далеч от стената, това са момичета 1.65м., но няма за кога да се правят промени. Ако излязат други участници, трябва да се правят презаписи на предните им "съвещания"...настава паника. Роберта успява, като зад кадър са решили да не я мъчат с по 1 торбичка на курс, а с 2. Тя самата едва стъпваше на платформата при слизането, имах чувството, че ще си изкълчи глезен.
Добавям, че и всички бяха пребити от предната игра с боя за топката.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 13:06 от Cafelate

# 81
Могли са просто да доближат малко платформите - не са вкопани в земята.

# 82
  • Sofia
Не е невъзможно да измислят нещо друго.Няма да е за сефте игра да се преиграва на другия ден.

# 83
Знаели са, че жени ще се състезават, знаели са, че наличните не са гиганти, следователно са можели да коригират съоражението, което още повече е било тествано от мъж.

# 84
Знаели са, но снимачното време е пари. И ако деня преваля, няма за кога. Другия ден снимат друга игра. Можеха изобщо да отрежат играта...

# 85
  • Sofia
Ми дай да изпотрепят народа по-добре.Получава им се,де.
Което ме навежда на мисълта,че не плащат яки неустойки за контузии.Иначе щяха да се замислят повечко.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 12:40 от avi10

# 86
Ми изпотрепаха ги, видяхме го не само в тая игра.
Може и другите да са опитали, то не, че имаше избор. Бояна с контузия, Йоана я няма, Марешка в болница...Радостина и Близначките.
И да са им доближили платформите, като не могат да се наберат?

# 87
  • Sofia
Така ще е явно,който оцелее... Wink

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 12:48 от avi10

# 88
  • Пловдив
Гледах един лайф на Амелия в инстаграм, в който я попитаха за капитанската битка и тя каза, че също е била контузена и с болки в кръста от предната битка и даже все още ходила на процедури за кръста. То при славяните нямаше и кой да я замени. Бояна я болеше лапичката, а другата въобще не присъстваше. Не се представи добре, но отбора й можеше да прояви повече разбиране. Все тя бе на пангара, участваше им във всички блъсканици, а накрая с вечно наблюдаващата отстрани Бояна се разделиха с болка в сърцето, а за Амелия никакво признание. Неблагодарни мъже, и за приятели не стават.

# 89
Така ще е явно,който оцелее... Wink
Е па да го бяха кръстили "Игрите на глада" и да стрелят на месо, поне няма да се мъчат.

Бояната отстрани и акъл даваше как точно да се мята Амелия върху стената.

Общи условия

Активация на акаунт