💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 364
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 780
То и този Томас не знам ,защо си губи времето това момче да ги прави тези пародии в ютуб.Нищо съществено не казва,няма и дар слово да се обоснове.Той даже не ми и преразказва излъченото по тв-то.Това не го помнел,онова не го помнел-все едно играта е била преди 2 години,а не преди месеци.Не разяснява и кой знае какво по време на играта което не е излъчено и остава скрито от зрителя.Личните им отношенията.Пълна трагедия е ! Да си запълва времето с нещо друго,това не му се отдава.Та чак и ще му гостува някой: сякаш има предаване по телевизията(Гала 2-ли ще става? ) :Д .Боже боже ... няма по-голяма глупост от самозаблуждението човешко!
Толкова се смях като го гледах със Стоян:тръгнал на него да му се преразказва, колко време били на плажа и в рибарската хижа и колко гладни били , да му кажел защо така награбили шоколадите (удрям се по челото -Баммм ! ).Все Стоян пада от Марс и той не е бил равноправен на него участник и не знае какво се е случвало.И не са живели заедно и не е коментирано още тогава.А Стоянчо го гледа тъпо мига на парцалки ,засмее се неестествено и каже и той някоя небивалица.

# 781
  • София
Инфо от фб:

Спойлер
Скрит текст:
Скрит текст:

Rosen Yordanov Stamenov
: Radina Voykova, вие не разбрахте ли, че тази седмица си заминава единствения мъж в племето на Славянките и това е Амелия-Мира. Те губят дуела утре и номинират Амелия. Томаска я бие в Петък и това племе се превръща в п.д.р.с.о племе!!!

# 782
  • Sofia
Каква беше тая реплика на Мартеницата от средата на промото: "Той ... го чака томахавка."? Или аз нещо не чух правилно?

# 783
  • София
Жените хем се борят с мъжете, хем с продуцента Wink
Ми, то и продуцентът е мъж... поне според акта си за раждане. Познавайки "творчеството" му, обаче,  и той си е чист джендър, както и възлюбените му славяни. Тъ, не им е лесно на жените посред подобно обкръжение. Въпреки това те се справят страхотно.
И на мен не ми беше лесно да проумея като как Амелия и Роберта паднаха баш на пъзел. Но... хъм... с всеки нов епизод все по-малко неща ме учудват. Да живее бг-сценарият, ура! Подозирам, че целта е за втори път славяните да загубят и двете номинационни битки, че със сигурност да си тръгне още един от тях. След като затриха племето на прабългарите, сега е ред на славяните. Да се готвят пратраките.

Амелия ме зарадва много с номинацията си. Явно се е примирила с идеята, че, каквото и да направи, все тя ще е виновна и на пангара. Абсолютно безсмислено е да приема подарък "още двама души време", ако така или иначе след тях е нейният ред. Или на финал, или да идва краят на мъките й и да си ходи по-скоро. Според мен няма друга логика.
Заради подобни "мъже", предполагам, жените остават моми цял живот или сменят сексуалната си ориентация.
Надявам се, че се шегуваш. Защото иначе 90% от жените ще си ходят хомосексуални, тъй като вече 90% от мъжете са "подобни"... хъм...

# 784
Като го гледам Март и все в главата си започвам да разсъждавам върху лицемерието човешко  - значи баща му разтяга вече n брой години локуми по тв как човек трябва да е амбициозен, борбен, честен, газ до дупка, а фактически е възпитал сина си да си кюта, да се скатава, да си прави тънки сметки, да се държи нагло и непристойно към жена и да се старае да избута един тв формат криво-ляво като мижитурка. Ако Март беше кандидат готвач в негово реалити и демострира "себе си ", щеше да го залее с най-грозните думи, така както само Ангелов го може, да го изравни със земята и да го изгони от шоуто. ...
Ама нА - лицемерие и фалш!

# 785
Каква беше тая реплика на Мартеницата от средата на промото: "Той ... го чака томахавка."? Или аз нещо не чух правилно?
Точно това каза.. Grinning

# 786
  • Пловдив
Инфо от фб:

Спойлер
Скрит текст:
Скрит текст:

Rosen Yordanov Stamenov
: Radina Voykova, вие не разбрахте ли, че тази седмица си заминава единствения мъж в племето на Славянките и това е Амелия-Мира. Те губят дуела утре и номинират Амелия. Томаска я бие в Петък и това племе се превръща в п.д.р.с.о племе!!!
🌬🤐 Надявам се това да не е вярно👎🏻.

# 787
  • Испания
Като го гледам Март и все в главата си започвам да разсъждавам върху лицемерието човешко  - значи баща му разтяга вече n брой години локуми по тв как човек трябва да е амбициозен, борбен, честен, газ до дупка, а фактически е възпитал сина си да си кюта, да се скатава, да си прави тънки сметки, да се държи нагло и непристойно към жена и да се старае да избута един тв формат криво-ляво като мижитурка.

Виктор Ангелов няма нищо общо с възпитанието му.

# 788
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този - с по-малък размер на видеото.

Игри на волята: България (23.10.2019)

Епизод: 34

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 789
  • Берлин
Не ми харесват коментари за хора извън формата. Но пък тези вътре...добре ги храним. Март е много жалко същество. Глупав,та тъп, облякал грозната си душица в няколко мускула. Мноооого гнусен.
Идва и другото човекоподобно галфон. Поср@ си, постопли се, похапна си, почина си. И ей го на...все по-отвратително става. Амелия ми оправи вкуса днес

# 790
Аз чух “Томи го чака томахавка” и според мен са обсъждали срещу кого от траките може да се изправи.

# 791
  • Sofia
Томас плувал 2 пъти, Алекс що не си каже направо, че 2 пъти ходи, от славяните и Веско и Томас и Стоян си ходеха, толкова е плитко. А на траките ми се струва, че топката трудно минаваше
Много се смях.Те дъно имат под краката,ама със спасителни жилетки.Аа,и жилетките две.И си ги менкат. Joy

Тази вечер Амелия доказа,че е единствения мислещ човек при славяните.'Убавците седнали да мислят стратегии.Ма как бее,то мисленето да не е лесна работа.Ама са си натурално тъпи.Лошото е,че са четирима и ако Томас не отпадне,най-вероятно няма да си тръгнат преди Стоян,Роберта и Амелия.Ама нищо.Защото са много умни,като гледам,всяка седмица ще са на номинация.

Между другото,аз очаквах Амелия да номинира Март,защото се усети,че няма как да се оправи за толкова кратко време.Но важното е,че съобрази бързо ситуацията /хич не е маловажно в какъв ред ги питат кой за кого ще гласува/.И Томас оттече. Mr. Green
А той да няма някакъв проблем с посоки и ориентация?За кой път вече тръгва на някъде другаде.Разбирам да не се вижда понтона,ама...

На Роберта абсолютно ѝ вярвам за написаното.То едно да имаше,което да им е наред на продукцията.
На моменти се чудя защо си го причинявам,ама...като съм се хванала на хорото.. Rolling Eyes

# 792
Пак изгледах епизода.При казване на регламента на играта,не казват това колко плочки има в чувалчето и как трябва да изглежда готов пъзела.При реденето обаче дават на Роберта ръката ,че брои елементите,а траките още със изсипването на елементите веднага почват да пишат Странджа и т.н ...
Та Роберта не лъже според мен.Венцислава и Радостина,ако не са чули от тях (славяните)текста.Няма как веднага да почнат да пишат точните думи от текста.Та те си търсиха точните буквички от всяка дума,затова свършиха толкова бързо.Едно е да знаеш какво трябва да напишеш,съвсем друго е да се луташ между 40 букви и да намериш верните думи от отговора.
А Веско не го чувам точно какво казва за спейса:променете ли ,помнете ли?
А понтона е бил много близко до брега.Това го реших понеже като плуваха Томас и близначката.Александра каза,че близначката го настига и той веднага се обърна назад към нея.За да си чуват толкова ясно какво говори Александра,значи са много близко до брега или тя зверски трябва да е крещяла.

# 793
Това, което е написала Роберта, е пълна глупост! Няма как да напишеш Странджа е по-малката сестра на на 4 реда с по 10 плочки... Роберта и Амелия го били казали няколко пъти... ама целта е не да го кажеш, а да съобразиш как да го напишеш! Това не е пъзел - да редиш фигурки по цветово съответствие, трябва съобразителност как да напишеш нещо, спазвайки българските правописни правила. 😉

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 08:03 от Bilyana14.

# 794
  • Козлодуй
Гледай ти какъв обрат - разби всичките ви спойлери и предположения Simple Smile Кой ще си помисли че ще номинират Томас - браво на Амелия обаче тя е много слаба и неуверена а лошото е че заразява и Роберта - не можаха да наредят едно изречение на всичкото отгоре и видях как една плочка им падна до масата и никой не я вдигна - тръгнали да викат, че не съвпада броя на плочките то и Ана-Мария викаше, че не стават ключовете ама ставаха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт