💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 488
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 795
Много прости тези славянски мъже, в частност Томас. Разбрали се били, Амелия ги била предала и не била славянка за тях вече. А като се бяха разбрали да номинират новите и номинираха отново Амелия нямаше проблем? Мъжки ... да не казвам какво.

# 796
Честно казано , добре , Славяните дори и да се уговорят да паднат умишлено. Аз мисля, че Амелия ще победи играта довечера , все пак е за помнене. Ама да видим !

ПС: тази игра също е от Сървайвър Камбоджа.

# 797
Уоу Амелия и Наско THE BEST. Animal Heart Eyes CatНе мога да повярвам, че в тази игра с определено доминиращ спортен характер, точно тези двамата ще се помнят дълго и то само с добро.Heart Exl След тях слагам Юлиян и близначките. Stuck Out TongueНа дъното определено са славянските мъже и колкото по-бързо ги забравим, толкова по-добре за тях.Laughing

# 798
  • София
Как да ги забравим, като не можем да ги запомним.
Кухи като пет хралупи.

# 799
  • София
Сега ми идва на ум , продуцентите могат да спрат договорките,като сменят рязко правилата. Вместо да се номинира кой да е на битка, се номинира добър играч, на битка отива този с най- малко гласове.
Има начин ,ама няма желание.
Напоследък усмивката на Роберта е някак насила,леко глуповато даже изглежда.

# 800
Томас плувал 2 пъти, Алекс що не си каже направо, че 2 пъти ходи, от славяните и Веско и Томас и Стоян си ходеха, толкова е плитко. А на траките ми се струва, че топката трудно минаваше
Много се смях.Те дъно имат под краката,ама със спасителни жилетки.Аа,и жилетките две.И си ги менкат. Joy

Тази вечер Амелия доказа,че е единствения мислещ човек при славяните.'Убавците седнали да мислят стратегии.Ма как бее,то мисленето да не е лесна работа.Ама са си натурално тъпи.Лошото е,че са четирима и ако Томас не отпадне,най-вероятно няма да си тръгнат преди Стоян,Роберта и Амелия.Ама нищо.Защото са много умни,като гледам,всяка седмица ще са на номинация.

Между другото,аз очаквах Амелия да номинира Март,защото се усети,че няма как да се оправи за толкова кратко време.Но важното е,че съобрази бързо ситуацията /хич не е маловажно в какъв ред ги питат кой за кого ще гласува/.И Томас оттече. Mr. Green
А той да няма някакъв проблем с посоки и ориентация?За кой път вече тръгва на някъде другаде.Разбирам да не се вижда понтона,ама...

На Роберта абсолютно ѝ вярвам за написаното.То едно да имаше,което да им е наред на продукцията.
На моменти се чудя защо си го причинявам,ама...като съм се хванала на хорото.. Rolling Eyes

Амелия нямаше как да номинира Март, колкото и да искаше, защото той си почиваше в резиденцията с другата принцеса

# 801
Значи онзи спойлер ще се окаже верен.
Скрит текст:
Аз помня, че според него след Наско излиза Амелия, а след нея Стоян, а не обратното. Доволна съм за което, защото траките остават цели още поне седмица.

Бастунчо да не му се доака пак като разбере колко добре се справят без него и как Добрата има нов обект на обожание .

# 802
Надявам се, независимо от развоя на събитията довечера, да видим още от Амелия. Много ми се иска да е реагирала на думите на приматите някак и да се е защитила.

Ей сега по време на рекламите на сутрешния блок, пуснаха няколко секундно клипче, в което Амелия казва на Роберта, че не иска да се изправя срещу Томас, смята че ще го победи, но не иска да се налага, че след марешка и било много гадно. Каза го с усмивка, двете бяха на тераста и тъкмо влизаха навътре.

# 803
Ей бТВ и Нова се убиха тая година да пускат спойлери в промотата си..Мислят си, че са много интересни ли? Много хора не искат да знаят как ще се развие епизода..

Постът на Роберта е изключително плиткоумен и абсолютно ненужен. Откакто е при славяните започна да ми опротивява. А я харесвах.

# 804
Мен много ме дразни как създават грешни впечатления в промото и то изглежда толкова интересно, а всъщност епизода след това е пълна скука (за справка-извънредното студио, както го излъчиха, аз помислих, че Юлиан е направил нещо страшно и всички са в шок, а то се оказа крака на Наско)

Също ужасно манипулират епизодите. Тази седмица ми направи впечатление, когато в началото дават кратко припомняне на предния епизод, показаха Наско като се прибра от болницата и разказваше на всички, последния кадър, който показаха беше на Юлиан с една мазна, нахилена физиономия, все едно се кефи на ситуацията. А всъшност Радостина каза, че Юлиан изобщо не е станал да види какво става, самия кадър с усмивката на Юлиан, беше от момента, в който си правиха шегички преди това.

Ей бТВ и Нова се убиха тая година да пускат спойлери в промотата си..Мислят си, че са много интересни ли? Много хора не искат да знаят как ще се развие епизода..

Постът на Роберта е изключително плиткоумен и абсолютно ненужен. Откакто е при славяните започна да ми опротивява. А я харесвах.

# 805
  • Испания
Нищо извънземно.  Подобни похвати се използват в цял свят. Ножица и монтаж.

# 806
  • Бургас
Според конспирации във Фейсбук, а и споменато няколко пъти тук
Скрит текст:
Тази вечер славяните падат и на  номинация съвсем резонно изпращат Амелия - Стоян ще гласува с тях като чистокръвен славянин. Утре за съжаление ще отпадне Амелия. Съжалявам много, че ще излезе от играта, но това е по-добрият за нея вариант, защото те няма да я пожалят и от тук нататък все тя ще им е бушона, а подозирам, че "мъжкарите" с поведението си ще я подложат на сериозен психически тормоз в къщата. При така стеклите се обстоятелства за нея е дори по-добре, че ще си тръгне утре. Много обаче ми е интересно как ще се справят без нея.... ммм дам
Надявам се, независимо от развоя на събитията довечера, да видим още от Амелия. Много ми се иска да е реагирала на думите на приматите някак и да се е защитила.
Сигурна съм, че няма да им влезе в тона. Прекалено интелигентна и дипломатична е да влиза в махленски скандали. Това е женска работа и Веско, Гергиус, МАРТ и Томас се справят чудесто с нея!

# 807
  • София
Роберта я харесвам, но ме дразни, че се обяснява и оправдава във фейса. Със сигурност има много манипулации в това предаване, но няма реално как да го докаже. По-добре да си мълчи.

# 808
Hands ClapТова е за Амелия.Наистина поздравления за постъпката й.Ако това,което пишете в спойлерите,е вярно,жалко наистина.Не харесвах Амелия,но тя се доказа не един път.И да коментираме полза няма.Четворката са направо идиоти.Те я номинират от началото на играта,ама тя нямала право да ги номинира.Защо?!Специални права ли имат?!Роберта си я харесвам много,въпреки че си нямаха представа какво да напишат и затова загубиха.Може след известно време да са се сетили и да са го казали на глас и затова траките да са се справили по-бързо.Но и така,пък се е тяхна грешка. Александър се връщал.Е,защо им е сега?Тъкмо почнаха да печелят,и пак някой ще ги дърпа назад.Явно няма да стигнат до резидентцията😁

# 809
Подлагам под съмнение интелигентността на Амелия. Простете, ама след всичко, което и причиниха тия примадони, тя и след формата е толкова близка с тах... Чак походи по планината си организирали! Айде, нема нужда.

Общи условия

Активация на акаунт