Какво направих днес за себе си? - 6

• 42 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • В един копнеж!
Свърших много хубава работа, която отлагах от около година.
Купих си 11 броя лакове. Срам ме е. Grinning Никога не съм правила такова нещо.
Купих си и страхотен кашмирен шал. Шарен. Мек, топъл. Супер.
Сега съм си напълнила кошницата в озон.бг и чакам черния петък. Надявам се да размисля, защото седмицата ми започна с пилеене на много пари и това не е good.

# 196
  • София
Свърших доста полезна работа днес. Мобилизирах се и това което отложих от вчера и беше планирано и за утре успях да отметна днес Simple Smile

# 197
Хапнах една вкусна мусака с чашка ракия и салата с ММ, говорихме си, отмаряхме!

# 198
Поръчах си много хубава рокля от български производител.
Взех си преди работа две блузи от HM, че ме е налазило, тази година, онлайн пазаруване. Иначе си бях на работа.
Сега се излежавам и си чакам сериалчето 😆

# 199
OnDiNe_,, пожелавам ти бързо възстановяване.Hands Pray Hands Plus1
Скрит текст:
и на моя съпруг днес му вадиха зъб, дори два зъба, върна се с шевове. Не са му дали нищо за жабурене, нито АБ. На теб препоръчаха ли ти някакви средства за промивка?
Днес за себе си нищо не направих. Само за близки и познати. И за колеги. От ранни зори, до късни добри.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 00:07 от Катерица

# 200
  • Street of Dreams
OnDiNe_,, пожелавам ти бързо възстановяване.Hands Pray Hands Plus1
Скрит текст:
и на моя съпруг днес му вадиха зъб, дори два зъба, върна се с шевове. Не са му дали нищо за жабурене, нито АБ. На теб препоръчаха ли ти някакви средства за промивка?
Днес за себе си нищо не направих. Само за близки и познати. И за колеги. От ранни зори, до късни добри.

Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 11:03 от OnDiNe_

# 201
# 202
  • Plovdiv, Bulgaria
премерих се. ужас! качила съм 3 кг за 2 месеца
трябва да взема бързи мерки, а непрекъснато ми се яде въглехидрат Hotdog

# 203
  • Street of Dreams
премерих се. ужас! качила съм 3 кг за 2 месеца
трябва да взема бързи мерки, а непрекъснато ми се яде въглехидрат Hotdog

Таблетки Хром и 2-3 литра вода на ден. Много е лесно - слагаш апликация (преди 7-8 месеца тук се похвалих, че съм си сложила такава), която ти напомня на всеки час да изпиваш по една чаша вода на час. Зорът е три дни - после започваш сама да ожадняваш. Изключително лесно се свиква, сама се изненадах. Махнах апликацията преди месеци и ето - още е обяд, а аз съм с 1.5 л вода напред. И съм минус 10 кг от онзи пост, като сложих апликацията.

# 204
  • Plovdiv, Bulgaria

Таблетки Хром и 2-3 литра вода на ден. Много е лесно - слагаш апликация (преди 7-8 месеца тук се похвалих, че съм си сложила такава), която ти напомня на всеки час да изпиваш по една чаша вода на час. Зорът е три дни - после започваш сама да ожадняваш. Изключително лесно се свиква, сама се изненадах. Махнах апликацията преди месеци и ето - още е обяд, а аз съм с 1.5 л вода напред. И съм минус 10 кг от онзи пост, като сложих апликацията.

пия доста, но с апликация ще ми е по-лесно даже, благодаря Heartpulse

# 205
Не е по темата, за това ще се опитам да го сложа в скрит текст:
Скрит текст:
Как се справяте с пишкането, след толкова вода? Аз ли съм дефектна, но като изпия една чаша и до 10 - 15 мин тичам до тоалетна. А като се наливам с литри - трябва все там да си седя. Ми ттака нито на работа, нито в къщи мога да свърша нещо.

А по темата - получих на патерица подарък от сина ми за РД. И си купих билет - Шоуто на златните момичета , в четвъртък, ще ходим с дъщерята.
 Тези излизания с децата - ме карат винаги да се усмихвам.

# 206
  • Street of Dreams
Скрит текст:
Честно казано постоянно се чудя къде отива всичката тази вода. Там не забелязвам разлика, мога и по 8 часа да издържа - както преди. Чак съм се чудела дали нямам някакъв проблем.

Принципно си е идеално, щом излиза, а може и организмът ти да е твърде дехидратиран и да му трябва свикване.

Днес бях навън с приятели и беше много весело. Сега за себе си ще взема една таблетка за глава и един буркан течен шоколад - смятам с тези две неща да реша всичките си проблеми Simple Smile

# 207
Не е по темата, за това ще се опитам да го сложа в скрит текст:
Скрит текст:
Как се справяте с пишкането, след толкова вода? Аз ли съм дефектна, но като изпия една чаша и до 10 - 15 мин тичам до тоалетна. А като се наливам с литри - трябва все там да си седя. Ми ттака нито на работа, нито в къщи мога да свърша нещо.

Скрит текст:
Предполагам, че е до организъм. Аз като започнах да пия по около 3 литра вода на ден, не забелязах кой знае каква разлика в честотата на ходене до тоалетната. Братовчедка ми пък сподели, че ходи по около 15 пъти дневно.

Четох в интернет някаква статия - за трите зодии, на които ще им стане по-лек (така да се каже) живота след средата на ноември. Моята зодия беше в списъка. Наясно съм, че всичко това е ала бала, но пък написаното ми хареса и силно желая да повлияе и на моя живот тази положителна промяна, която вещае текста. Та днес съм с положителна нагласа за положително развитие.

# 208
  • Bарна, морето, сините вълни
Скрит текст:
Аз също пия много вода, от време на време и чай. И доста често ми се налга да ходя до тоалетната, като изляза на разходка с детето и кучето, първото нещо, което правя след като се приберем е да тичам до тоалетната.
Дълго не намирах време да започна една книга, но тези дни, вечер вместо с телефон в ръка заспивам с книга и вече почти я прочетох, много ми харесва.
Докато детето спи на обяд правя коледни украси, много приятно се чувствам.

# 209
Аз пак със списъците за изпълнение на дребни задачи Joy
Този път ще ги връча на мъжа ми по негово настояване.
Освен това започнах по-често да казвам каквото мисля. Сега няма кой да ме спира или наказва, но аз просто бях загубила навик да го правя и за всичко бях "ок, както кажеш" . Е, напредвам.

Общи условия

Активация на акаунт