🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 5 /20.10. - 03.11.19 г./

• 36 607
  • 760
  •   1
Отговори
# 315
Уликата, че е много известна, е от преди изобщо Мария да предположи, че е Роберта..

# 316
Жана тази вечер в 22 ч.има участие в Пловдив. Няма как да е тя.

# 317
А дали ще започне да пее в 22 часа, или в 1 Simple Smile

# 318
  • София

За онези които са на МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ,
използвайте този с по-малък размер на видеото.

Игри на волята: България (24.10.2019)
Епизод: 35

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 319
Как мислите,възможно ли е Розата да е дъщерята на Глория-Симона Загорова?

# 320
Интересното е, че и аз за нея се сетих по едно време, но ми се струва твърде млада за тази роля, дамата Роза май има по-дълъг житейски опит, ако не ни заблуждават генерално с представянето ѝ. Дори ми хрумна да не е дъщерята на Роберта, но и това никак не ми се връзва. За да изпее такава песен като снощи, трябва да има самочувствие, достатъчно обработван глас и опит.

# 321
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз също започнах да мисля за Жана, освен заради уликата с врабчетата, и тази с песента на АББА, както казах мисля, че последното води към победител във формат, но пък частта с шивачката къде се връзва?  Много възможно е да е някаква метафора, както беше с Филип Аврамов и конете(името с препратка към конете).
Това е завършила.

# 322
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Когато говореше за предното си изпълнение на ABBA, The winner takes it all, Розата каза, че песента е "точно определящата ме мен" . За мен това значи, че е печелила нещо, например, музикален формат или друго подобно предаване...
Винаги съм приемала тази песен като особено тъжна и носеща безнадеждност. Най-малкото защото е изпята от името на губещия и наранения. Според пресата на Жана са й взели детето, ама не се знае колко е истина.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 21:52 от Шебек

# 323
В инфото за шоуто са написали,  че някои мъже ще застанат под светлината на прожекторите в женски дегизировки и обратното...Освен лъвът, който е жена...кой мъж е в женски образ?

# 324
Единствено за Стефан Илчев(може да си преправя успешно гласа) се сещам, но той е по-висок от розата. Розата със сигурност е жена - има характерни бричове и очевидно с листата се цели прикриване на корем и паласки, талия няма. На лайфа от вчера ми изглеждаше дори напълняла в сравнение с предишните 🤔

Иначе предметът улика на розата - пръстенът е без камък. Този на М.Попова е с камък.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 11:44 от Organza

# 325
Значи първия и най важен жокер според мен е, че или розата е жена без почти никакви гърди или е мъж. Втория е, че сега е известна а преди не(демек Роберта отпада) и третия е, че на първия въпрос "ти Роза професионална певица ли си" тя отговори "някога и това съм се опитвала да правя"

# 326
Алекс Раева? Тя пък има гърди..

# 327
Алекс Раева? Тя пък има гърди..
Поразрових малко гугъл. Височината на Розата (170) не съответства на Жана (168), на Есил Дюран (168) и на Алекс Сърчаджиева (164).
Не успях да намеря колко висока е София Джамджиева.

# 328
  • Sofia
София може и да е 170см,но Роберта мисля, че е по-ниска.

# 329
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Визитката на София в Капките, в която се чува как си преправя гласа на 4-5 тембъра, някои доста ниски и мъжки.

https://www.vbox7.com/play:bfe9ab9123

Общи условия

Активация на акаунт