🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 5 /20.10. - 03.11.19 г./

• 36 598
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Вики от Мастило е омъжена. ..Но иначе има детски песнички, които записва с детски вокална група "Шоколадче"

# 346
  • Бургас
Малко е грубичка, нищо чудно да е Жана или пък Рут К.?
Рут има естествено голям бюст.

И фини, прави крака.

# 347
Някой може ли да обобщи какви улики имаме за Розата? Wink

# 348
Има ги в първия пост на тази тема.

# 349
  • Испания
Аз се замислих върху уликите на Розата снощи и по-конкретно върху изречението, че харесва Веселин Плачков като актьор. Възможно ли е сега да е актриса и да е играла някъде с Плачков?

Ако погледнете уликите така, както са записани различните седмици, ще видите, че преди следващото си участие почти всички включват фрази, свързани с предишни предположения на панела. Та мисля, че в този случай Розата отговоря така, защото имаше предположение, че е Марияна.

# 350
Аз се замислих върху уликите на Розата снощи и по-конкретно върху изречението, че харесва Веселин Плачков като актьор. Възможно ли е сега да е актриса и да е играла някъде с Плачков?

Ако погледнете уликите така, както са записани различните седмици, ще видите, че преди следващото си участие почти всички включват фрази, свързани с предишни предположения на панела. Та мисля, че в този случай Розата отговоря така, защото имаше предположение, че е Марияна.
Смайли, да, това го знам отлично, но мисълта ми е, че всички други говорят директно за човека, който панелът е предположил. Само Розата вместо за Попова отговори за нейната половинка - Плачков. Затова се замислих.

# 351
Намирате ли някъде в нета как Роберта, Марияна Попова или Жана Бергендорф изпълняват народна песен?
Или да търсим певици от Планета, които изпълняват  песента за Дельо....И имат афинитет към поп и рок песни и са ходили по модни подиуми...?

# 352
Певицата Мариана Попова e родена на 6 юни в София. От 1989 до 1991 г. се занимава с народно пеене и народни танци. Завършва гимназия "Филип Станиславов". Следва поп и джаз пеене в Нов български университет. От 1996 до 2000 г. е вокал на "Кокомания", нашумели с песента "Ти не дойде". През 2001 г. побеждава в обявения от "Шоуто на Слави" конкурс за беквокалистки, но остава на работа там само три дни. По-късно печели конкурс за водещи в "БГ радио", а после - в предаването "Пиано бар "Нощни птици" по БНТ.

# 353
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А да ви кажа честно, на мен Розата така ми удари на Петя Буюклиева снощи ... Едва ли е тя, но мноого ми приличаше,  дори като поведение на сцената.

Петя в момента е двойно по-пълна от Розата.

# 354
За Розата- относно майка ѝ - работила наравно с благородник- равно участие е например в оркестър на музиканти, ако някой от тях има благородно потекло, ето ви връзка. Но може да бъде още какво ли не и това определение.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 18:28 от fenyx

# 355
Може ли Розата да е Дара Екимова? Има и такива предположения.
За мен Розата има зрял глас. Клоня към Жана.

# 356
Абсурд да е Дара. До тук никое предположение не ми се връзва. И за Жана и за Мариана Попова

# 357
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Дара ако имаше толкова талант, нямаше да ѝ се налага да се обяснява чия щерка е.

# 358
Жана Бергендорф е родена на 20 октомври 1985 г. като Жана Владимирова Бранкова в София с фамилното име на втория съпруг на майка си.[1]. Започва да пее още от 6-годишна. В рода ѝ музиканти са майка ѝ и нейните баба и дядо. Пяла е в Детския радиохор и детска вокална група „Врабчета“

# 359
На мен Розата също ми изглеждаше по-закръглена (с корем), даже си помислих дали не е бременна, ама после ми се стори невъзможно предположение предвид, че имат още време до финала ...

За песента на АББА - по-скоро се хванах само за името, не за целия смисъл, защото все си мисля, че едва ли толкова биха задълбали, ама кой знае ..

Общи условия

Активация на акаунт