The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 145
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Тамън почна якото и свърши.

Ее роситка, аз не бих устоял Simple Smile

# 181
И мен ме яд. Локуми и интересното накрая.
Ама видях трейлърче. Неган нещо планира с Алфа. Ще видим.

# 182
Благодаря за спойлерите, но

Скрит текст:
май интересното ще е в другия епизод

# 183
Четох, че следващия щял да бъде за Мишон последния епизод.
И Маги щяла да се върне. Ама дали Маги ще се върне в следващия не знам.

# 184
  • София
Може Маги да се завърне с група хора и да помогне. Не се знае, ще видим.
Малко остана, ще е мътна и кървава.

Иначе много добър епизод. Емоционален и тъжен, като пред сбогом с много от героите... Не знам как ще спасят и Кони и Магна в пещерата, абе ужас.
Елорче, Неган е на наша страна.
Скрит текст:
Искаше да предотврати сигурното избиване на нашите, но не успя. Алфа се оказа по-хитра.
А това със смолата бе брутално.

# 185
Въпросът на месеца е дали ще и резне гръцмуля другия епизод Mr. Green

Ако е на наша страна му прощавам изневярата.

# 186
  • София
Остават още 5 епизода, а има да се случват страшно много неща.
Това за което ти казваш, отмъщението на Бета (ако следват комикса, а може и да променят много неща), Мишон, Маги, нашите (оцелелите, не се знае колко и кои) към Арката.

# 187
Абе всъщност тия от Александрия се запътиха на някъде като се замисля.
Не отиват ли към Хил топ да им помогнат?
Изкефи ме Юджийн какво каза:
"Айде да приключваме, че имам среща"
Все едно ще мете двора, а не отива на война Grinning

# 188
Забравих да коментирам. Хареса ми епизода, но си беше загрявка за следващия. Поне започна битката в края, но се чудя защо Хилтопците не направиха повече прегради покрай Хилтоп? Да изкопаят ров, да ползват самите те огън, нещо друго ... Или нямаха време.

# 189
  • София
Нямаха време просто. Дойде им изневиделица. Добре, че поне Лидия се прибра с Даръл и разбраха поне...
Следващия епизод ще е режисиран от самия Грег Никотеро и щял да бъде уникум. В снийк пийка пък в тоталния хаос изгубиха Джудит...

# 190
Да, гледах снийк пийк в Говорещите и си мисля, че Джудит или е отишла да се бие, или Негън я е намерил да я скрие и ще я спаси. Но се чудя кой ще помогне на нашите ... Стана ясно, че Александрия и Оушънсайд няма да успеят навреме да дойдат. Но дали не са тръгнали по някаква причина по-рано някаква група? Очаквам да има смъртни случаи сред нашата група - може би няколко пълнежа и 1 или 2 от по-основните герои. Езекиел ми е вероятна жертва - например да се жертва да спаси Керъл или Джудит или нещо там. Или е много банално? Евентуално Бета или Алфа да са намерили Джудит и Негън да я спаси ...

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 16:26 от Fenris

# 191
  • София
Оо, със сигурност ще има смъртни случаи. Банално, не банално, никой няма да обърне чак такова внимание ако всичко останало е на шест. Визирам това за Езикиел, защото и аз мисля като теб. Иначе помощ може да дойде от Маги? Ще е като на филм малко, ей така да изникне отнякъде, но после ще обяснят предполагам, в сериала никога не е имало такива големи дупки без да е ясно... Защото от кой друг да дойде помощ? Ами няма.
Има и друг момент, ако Ниган кръцне главата на Алфа точно сега това ще предизвика огромен шок и дезорганизация сред шептящите и шанс за нашите да се прегрупират и спасят, обаче зомбитата са много, а те няма да се шокират от нищо, така че и това донякъде издиша като вероятност. Харесва ми това като идея, Ниган за пореден път да спаси Джудит (и преди при снежната буря я спаси именно той). И да речем да се срещнат някъде с Даръл? Даръл да види, че той я спасява и да разбере от 1 лице, че има таен план и че е на тяхна страна. Абе развития бол, да видим какво са измислили. Simple Smile

# 192
И аз имам десетина сценария в главата Simple Smile Маги наистина е логичен спасител. Да дойде точно тогава с голяма група хора и да нападне зомбитата в гръб.

Скрит текст:
Или Мишон. Нали 12 щял да й е последен?

# 193
  • София
да.
Но тц, Мишон не мисля, че ще е спасител. Просто ще я дадат, за да видим какво става с нея. Засега инфо няма, но има 2 сценария

1 сценарий
Скрит текст:
Отива при... Рик, но без да го дават буквално, ще се подразбере... Това е най-очаквания и логичен неин край в шоуто.

2 сценарий, но по-малко популярен, защото феновете ще са шокирани и разочаровани
Скрит текст:
Мишон се връща и помага с оръжията открити от нея там, но умира в схватката. Недвусмислено.
Аз лично вярвам повече на горния сценарий.

# 194
Ето ви 4 минути от следващия епизод.
https://www.youtube.com/watch?v=59_CpH2PXXk&feature=youtu.be … Xvjpa3vGNu1SsXXCY

На Джудит ще и се случи неприятна случка, но и е време да свиква.
Смятам, че Мъж ми ще резне гръцмуля на който трябва.
От клипа се вижда, че

Скрит текст:
От Александрия се включват в битката.

А Джудит ще
Скрит текст:
убие Шептящ и ще и стане малко кофти
.

В интрото за този сезон имаше сцена как Мишон държи бухалката и я насочваше към някого. Това още не е минало. Ще я видим, няма начин.
Дано Маги дойде с помощ.

Общи условия

Активация на акаунт