Филми снимани в Ню Йорк, Бостън и Филаделфия

• 631
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте!
Търся препоръки за филми, които реално са снимани по улиците на Ню Йорк, Бостън и Филаделфия,  може заедно или поотделно. Да не са на декор в студио, а по реалните улици. Предпочитанията са да са от 80-те, 90-те години и до днес. Да не са исторически, а да показват съвремието, жанра няма значение. Ще бъда благодарна за идеи по тези насоки.

# 1
  • София
Питай чат ботите.

# 2
  • София
Секса и градът Grinning Само това се сещам

# 3
"Servant" - Филаделфия

# 4
Law and Order (Закон и Ред)

# 5
Philadelphia  с Том Хенкс (който играе хомо, болен от СПИН), от този филм е и известната песен на Брус Спрингстийн: The Streets Of Philadelhia.

# 6
  • София
Джон Уик?

# 7
В Ню Йорк са снимани доста филми. По-скоро.. какъв жанр търсите?

Ето един коледен, романтичен:

# 8
Малко да изляза от посочения списък... с два хубави филма от 90-те, снимани в Сиатъл:

Singles (Любовни квартири) - 1992 с Бриджит Фонда и Кампбел Скот
целия филм

Sleepless in Seattle (Безсъници в Сиатъл) - 1993 с Мег Райън и Том Ханкс
първа, втора, трета, четвърта част

# 9
“Имате поща” също е сниман в Ню Йорк. Както и “Болни от любов” и “Кейт и Леополд” - всичките са сладки романтични комедии с Мег Райън.
“Сам вкъщи” 2 също е там.

# 10
Днес гледаx филма "Дим" (Smoke, копродукция САЩ, Германия, Япония - 1995), сниман е в Ню Йорк, по-точно Бруклин.
Скрит текст:
В ролите: Харви Кайтел, Уилям Хърт, Харолд Перино, Форест Уитакър, Стокард Чанинг.
Трагикомедия на режисьора Уейн Уан по сценарий на Пол Остър., по неговия разказ „Коледната приказка на Оги Рен“.[2]

Сюжетът е развит около съдържател на магазинче за цигари в Бруклин, който е и любител фотограф, и различни свързани с него хора – негова някогашна приятелка и бременната им дъщеря, живеещ в квартала писател и избягал от дома си чернокож младеж. Главните роли се изпълняват от Харви Кайтел, Уилям Хърт, Харолд Перино, Форест Уитакър, Стокард Чанинг.[3]

„Дим“ е номиниран за „Златна мечка“ и за „Сезар“ за чуждастранен филм.
Пробвайте да намерите филма, може да го има в интернет.

# 11
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много е трудно,защото процедурата да затворят улица в НЙС е тромава и мноого скъпа.
Във френската асоциация,в която работих едно време,така затворихме улица за 14 юли за няколко часа и имаше 100 страници какво може и не може да се прави.
Какво те интересува специално от НЙ и Бостън? Във Филаделфия не съм ходила и не мога да съм полезна.

# 12
Нищо конкретно, иска ми се да се потопя в атмосферата и да видя реални улици, сгради,  места. Дори да чуя типичния уличен шум, светлината, хората.

# 13
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не може да се пресъздаде,трябва да се отиде на място:)
НЙС по това време е феноменално красив заради Коледните светлини и украси. Дори студа,тъплите туристи и преспите сняг са чаровни.
На много места съм била и съм живяла, но този вайб,който Ню Йорк има,никога не съм изживявала на друго място.

# 14
Ще отидем на място, имаме билети и нощувки 😃 Искаме да се надъхаме  😃

Общи условия

Активация на акаунт