The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 177
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Нямам проблеми аз с такива неща и никога не съм имала. Сънувам много, обикновено хубави работи. И не спирам дъщерята (8г) да надниква като си гледам зомбитата. Явно е перде като мен, не й пука, гледа си, даже й е интересно. А аверката ми се чудеше дали да позволи на дъщеря си тинейджър да гледа Игра на тронове...

# 316
  • София
Оф, надявах се да е по-скоро.
Но нищо.
Ще се размажееем  newsm44   

Впрочем мернах статия в която се казва, че хора, които гледат апокалиптични филми издържат психически много по-добре на епидемия в реала. Визираше се корона вируса.
И си е така.
Аз бях бетон. Само за два дни лека паника.
Около мен хората пощуряха. Mr. Green
А сега как си, Елорик? Щото епидемията сега набира скорост у нас, доскоро на практика нямахме.

# 317
Ми добре съм си.
Днес отивам на моренце Grinning

# 318
  • Варна
Излязла е втората част на Влак до Пусан. Има я в замунда вече.

# 319
  • Разпиляна във въображението
Видях, но все лоши коментари.

# 320
И аз я видях, ама чакам буквите.

# 321
  • Варна
Коментарите наистина са унищожителни. На всичко отгоре пишат, че това не е продължение на първия филм, а е просто филм във същата вселена.

# 322
Аз много не обръщам внимание на коментари. Ще си го гледам  и ще преценя.
То какво да му продължават? Всички измряха в първата част. Освен май жената и детето, ама не помня вече.
Субтитри имало.
Само дето не ми тръгва филма.

# 323
  • София
Елора, има субтитри в замундата и върви филм (Влак към Бусан), аз стигнах до половината - мен ми хареса, доста. Не знам защо е хейта, не съм го и чел. Но като за корейско кино - доста ми допада, защото по принцип не гледам азиатски хоръри.

# 324
Да Роналд, видях че има.
И филма тръгна.
Обаче не ме впечатли.
Първата част беше наистина уникална.
Тази не чак толкова. Но пак оплакнах окото.

# 325
А какъв е статусът на нашия сериал?

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 11:00 от Fenris

# 326
На пети октомври ще бъде излъчен последния на Ходещите.
Но почва новия + Фиъра.
А другия сезон на сериала-майка не е ясно кога ще е.
Впрочем погледнах сега имдб-то.
В 10-ти сезон освен 16 епизод има отбелязани от този сезон още 6 епизода. Странно е, предвид, че обикновено са по 16 епизода.
Тоест ще са уж 22 серии.
Ама дали не е някаква грешка в сайта?

# 327
Преди малко на телефона четох статия на инглиш, че 11 сезон ще е последния и щял да бъде 24 епизода Sad
Не знам, ама е редно поне 20 сезона да има Mr. Green

https://tvline.com/2020/09/09/the-walking-dead-final-season-11-e … te-last-episodes/

Уж ще има за Рик, а също за Дерил и Керъл.
Няма да откажа и 10 сезона с Мъж ми Grinning

# 328
  • София
Жалко, но все пак всичко хубаво свършва някога.
Поне все още сме много далеч от края...

# 329
  • София
Този 11 сезон от 24 епизода щял да излезе в рамките на 2 години, т.е. 2 години да гледаме тези 24 епизода.
След края на шоуто ще има два нови спинофа за Даръл и Керъл. Този 4-ти сериал от вселената на Живите мъртви ще започне през 2023 г.
Вторият spin-off ще се казва ''Tales of the Walking Dead''. Той ще бъде епизодична антология, фокусирана върху нови и вълнуващи герои, бекграунд истории и други преживявания.

От една страна е радващо, от друга страна за какво ги правят тези спинофи вместо да си продължат любимото шоу с още епизоди?
Явно просто искат да завършат историята като в комикса, скоропостижно след изненадващото решение на Къркман преди година.
А и по този начин ни издават, че нищо лошо няма да се случи с двама от основните герои. Тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт