The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 192
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Diavolo,
Скрит текст:
съмнявам се тия двете да са от ключово значение, но кой знае. Може Хоуп наистина да помогне за ваксината.
Кюблек каза, че има дъщеря, но като ги гледам не ми се вярва да е на годините на Хоуп. Хоуп е тийнче, а Хък е доста по-голяма. Ама много по-голяма. Щом е била военен още в началото. Просто е излъгала момичетата за да спечели симпатии.
Трябва добра основателна причина за да избиеш почти 10 000 човека. Ама много добра.

# 406
  • София
за мен
Скрит текст:
няма никакво оправдание за постъпката им.
Това за мен си е чист геноцид. Там имаше и деца!!!
Просто не мога да повярвам, че ни сервираха това и как ще го обяснят в сезон 2, ако изобщо го сторят...

# 407
Скрит текст:
То че няма оправдание е ясно.
Затова и за мен тия трябва да бъдат унищожени. Не са добри хора, зли са.
Но ще ми е интересно да видим каква причина ще измъдрят.
И може да си прав, че Хък ще премине на отсрещния бряг. Но ми се струва,че няма. Промит и е мозъка.
Още в началото тя започна стрелбата срещу невинни. Не бяха заразени. Нямаше никаква логика и в тази заповед.
Пък ако не го обяснят това, то тогава нивото пада, ама много.
Може би единствената причина е, че не им харесва да има друга голяма колония, която за вбъдеще да им пречи.
Имат си планове за диктатура и те не са добри.

# 408
  • Sofia
Скрит текст:
Хък всъщност уби войниците, които бяха с нея, за да спаси цивилните.

# 409
  • София
Мне,
Скрит текст:
Хък уби войниците и може би за това майка и крие от нея геноцида в Колония Кампус. Когато Хък разбере според мен 100% ще се обърне срещу нея, но това няма да върне Тони. Хък за мен ще умре героично, опитвайки се да изкупи греховете си.

# 410
Скрит текст:
Кои войници е убила? Позабравих, моля припомнете.

# 411
  • София
епизод 7
Скрит текст:
Там даваха ретроспекция. Името и бе Дженифър Малик. Интересно майка и е Кюблек. Явно след раздялата с баща и (намеква се нещо, че не се кльопат много) си е върнала фамилията на баща си. Не че в тези времена е чак толкова важно. Та, редник Малик бе в морската пехота и получиха нареждане от щаба да ибият всички цивилни, без значение от пол и възраст (а бяха много, имаше и жени и деца). И Хък настисна ключа за осветлението и в тъмнината уби всички войници, включително и гаджето си и после дадоха как през един тунел извежда цивилните извън зоната.

# 412
Спомням си, но
Скрит текст:
на мен ми се стори, че изби хората, а не войниците.
Хмм, пак ще видя.

Изгледах. Прав си, войниците изби и изведе хората.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 14:58 от Елора

# 413
  • София
Поздрави за всички фенове с този коледен подарък по случай десетте сезона на TWD Simple Smile

12 Days of Christmas'' Parody Grinning

Освен тази страхотна песничка, Скот Гимпъл беше в студиото на коледното Talking Dead show и успокои феновете, като потвърди, че плануваните филми за Рик и CRM са на дневен ред и че забавянето е заради пандемията. Но това не ги отказва, напротив, наблягат на детайлите, за да стане още по-добро.
Дилемата е дали ще се пускат на кино (изобщо кината са големите губещи, предполагам знаете, че следващите филми на Марвъл и Дисни директно ще се пускат на стрийминг олатформата едновременно с премиерата на кино, ако изобщо има кино, но повече нищо няма да се отлага).
А филмът ще тръгне основно по две платформи, HBO MAX и AMC+

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 19:23 от Diavolo

# 414
Забавна e.

Аз едитнах назад, но да кажа.
Скрит текст:
Изгледах и наистина тя убила войниците. Ама съм бльон.

# 415
  • София
Още от коледното шоу на The Walking Dead
Гости бяха Бет (и пак пя, хехе), Ти Дог (спомняте ли си го, от оригиналната група от Атланта), Джудит, Маги и Юджийн.
А по-късно дойдоха Анджела Канг (шоурънъра на TWD) и Скот Гимпъл (големия бос на цялата Вселена).
Гимпъл обеща още два проекта. Единия ще е спин оф шоу за един от най-големите злодеи във вселената на TWD. Обаче не спомена кой точно визира. Слухове всякакви, но аз залагам на Губернатора.
А другия проект е комедийно шоу, тип ‘’Шон от мъртвите’’

Епизод 17 вече си има дата, 28.02
Предполагам всички знаете за тези 6 бонус епизода.
Сега малко повече подробности. Отново да кажа, това няма да са епизоди, които пряко да продължат историята на сезона спрямо захода към Арката и сезон 11. Но всеки един епизод ще е много важен сам за себе си и ще разкрие важни неща.
Историята на Маги, какво се е случило с нея, къде е попаднала след като напусна всички от случката с Рик и неговото изчезване. Какво е преживял Даръл през всичките тези дълги месеци в които търсеше Рик. Кои бяха мистериозните ‘’нинджи’’ в бели костюми, които отвлякоха Юджийн, Езекиел, Юмико и Принцесата. Даръл и Каръл ще се скарат в епизод 21 и ще поемат по различни пътища. Разбира се ние вече знаем, че двамата ще са заедно, защото ще има спин оф, след края на сезон 11, така че там дълготрайни драми няма да има. А последния 22 епизод ще е за Ниган. Ще е емоционален епизод, ще има флашбек към миналото му преди света да се побърка, ще дадат истинската Люсил (жена му), която както знаем умира от рак. Лично според мен това ще е последния епизод на Ниган в шоуто. Аз лично не очаквам да се появи през последния сезон 11. Това не е инфо, не е спойлер, това са мои заключения вследствие на всичко прочетено и подочуто. А и по комикса е така. Това е много важно също. Въпросът е дали Маги ще изгони Ниган еднолично, дали ще има съвет и гласуване или дали самият Ниган няма сам да реши да напусне, за да не бъде ябълка на раздора. Според мен Каръл ще бъде на страната на Ниган, но ще е глас в пустиня. Даръл в този епизод 22 едва ли ще го видим или може би в началото, не знам. Та Каръл може би ще помогне на Ниган, да го насочи към някакъв нов дом и място, да му даде провизии и насоки. Освен това очаквам да се появи и бухалката Люсил. Нищо чудно през цялото време да е била в Каръл и да му я даде на сбогуване. Не знам, догадки са това, но нещата отиват към последен сезон без Ниган. А този спин оф може и да е за него. Все си мисля, че ще е за Губернатора, но Ниган е по-популярен и обичан в Щатите и заради рейтинга може да направят шоу за него вместо за Губи.

И за финал за Даръл и Каръл шоуто. Все още няма нищо конкретно като каст, синопсис, но поизтече малко инфо, че мисията и идеята ще е на Даръл. В сезон 11 ще разберат всички, че Рик е жив или поне Даръл ще разбере. И неговата основна мисия и цел в живота ще бъде да го намери и върне в групата сред своите. Каръл е тази, която ще тръгне с него. Всичко ще започне в сезон 11, който ще е свързан с шоуто World Beyond, ще премине през спин офа с Дарък и Каръл и ще приключи с трите филма. Очаква се първия филм да излезе 2022 или 2023 г. но на 90% ще е след края на последния 11 сезон, който ще е от 24 епизода и ще се точи 2 години. Два пъти х 12 епизода да речем. Но дати още няма разбира се. Даръл ще се сблъска с CRM, ще бъде част от техния вътрешен конфликт и борба за надмощие. Във филмите ще видим и Мишон. За самия 11 сезон едва ли ще видим Рик и Мишон.
Не знам обаче какво ще правят с Фиъра. Морган Джоунс трябва да е връзката между двете групи, ама там голяма лакомия за нови и нови сезони и епизоди. Подновен е за 7 сезон, не е обявен, че ще е последен. Все се надяваме на едно голямо обединение и сливане, ама как ще го направят не знам, все по-съмнително ми става.

Но феновете много искат всички да се съберат на масата за един последен кадър и последно сбогом (визирам основното ядро от шоуто майка), имам предвид цялата група оцелели, но ако това стане ще е в края на последния филм, когато и да е това. Уви и да стане ще е без Карл, Глен, Бет, Хършъл, Ейбрахам, Тара, Саша и още и още куп, куп обичани герои (да не се връщам към Андреа, Лори, Ти Дог, Дейл стожера на морала и доброто).

# 416
  • Варна
Много искам и аз да се съберат заедно. Искам да видя Алиша и Морган заедно с Даръл, Карол, Маги и Нигън. Страшен тандем ще бъдат. А изгубените герои ще си ги гледаме периодично като се връщаме към началните сезони Simple Smile На мен не ми омръзват.

# 417
Оф, дано не си прав и Мъж ми бъде до края на сериала.
Велик човек е все пак, не може без него.
Маги да не го закача. Да си ходи там при сина си.

Абе въобще това е най-великия сериал за мен.
Оф, скоро трябва да го почна пак отначало Grinning

# 418
  • София
Весела Коледа
освен да сме здрави, да си пожелаем и повечко зомбита! Grinning Wink

Важна новина,
Андрю Линкълн обяви официално, че започват да снимат филмите тази пролет. Април, Май. Очаква се някакъв тийзър за комикона лятото и трейлър есента. Филма най-вероятно ще излезе през 2022 г.
Все повече слухове има за финал на цялата сага/зомби вселена в последния трети филм, където да видим освен Рик и Даръл, Мишон + оцелелите от двете групи, но сме още много далеч от това. Новината е, че първи филм ще има, а началото винаги е най-трудно и важно. Simple Smile

# 419
Весела Коледа.
Аз не издържах и почнах пак отначало.
Припомням си някои неща.
Зомбитата са някак си по-различни в началото. По-бързи и даже мислят.
Помните ли как взимаха предмети. Момичето вдигна куклата, жената на Морган искаше вратата да отвори и въртеше дръжката. А онзи счупи витраната с тухла.
Може би по напред някак са ги анимирали ли, знам ли.
На втори сезон съм. Във фермата. Все още ми е мъчно за София.
Не съм стигнала до момента с Дейл, но там също плаках. Прекрасен човек. Като Хършил.
Забравила съм как Глен срещна Маги за пръв път.
Маги на кон, Андреа на земята пищи като кифла от зомби. А тя на коня и държи бухалка. Здравата го цапна. С таз бухалка се сетих за Мъж ми.
Но като се замисля при сцената с кладенеца като вадеха зомбито, тя реагира сякаш за пръв път вижда да се убива зомби. А преди това като професионалист цапардоса с бухалката одещия.
То всъщност май после Дарил го довърши. Ама пак...
Ох, и Глен как ми липсва.
Щеше ми се и Карл да не убиваха. Не трябваше да напуска шоуто.

Общи условия

Активация на акаунт