The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 193
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Носталгията те гони май Simple Smile Хубаво е човек да си гледа старите сезони понякога. Аз сега нали зяпам Фиъра, та правя паралел между двата. При Рик и неговата група някак по-реалистично ми се вижда всичко. При Фиърите ми е по-отнесено някак, по-мудно действието. На Рик и група им се наложи много бързо да се променят, да се нагодят към живота сега. Докато Мадисън и сие много бавно се адаптират, много трудно достигат до прозрението, че светът е необратимо различен и ще трябва буквално да се борят за да оцелеят.

# 421
  • София
Ти докъде стигна с Фиъра, кои са героите в момента?
Че плъзна един слух за един от героите който потенциално може да е спасителя на
Скрит текст:
Морган от края на сезон 5 и началото на сезон 6

# 422
  • Варна
Тия дни все не стигам до тях и съм по средата на третия сезон. Може спокойно да пишеш, на мен не ми пречи да знам нещо, което тепърва ще се случи.

В тая връзка, Травис наистина ли умря като скочи от онзи хеликоптер? Много ме човърка.

# 423
Какво да ме гони носталгията, тя ме хвана направо Grinning

Дяволо, недей мълча, ами кажи кой го е спасил. Какъв е този слух? Кой, кой, кой? Казвай!!!

За Травис не помня. Дяволо да каже, моята памет не е толкова силна.

Някой ден и Фиъра ще изгледам отначало.

# 424
  • Варна
Много бих се радвала, ако този слух за финал на цялата сага, където се събират всички оцелели, се окаже верен.

# 425
От Fear изгледах пети сезон. Всъщност съм на 3-ти епизод от сезон шест.
Ами... съжалявам, че бях гледала до втори сезон само. Още повече съжалявам, че имам само още четири епизода да видя, супер си е. Набива ми се едно усещане, не знам как да обясня... сякаш във Fear  света е толкова по-голям. 
За мен е по-динамичен, не е еднопластово, не е предвидимо... не знам.
След него май ще започна първите сезони на TWD, тъкмо ще видя дали не съм се заблудила. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 426
  • София
Да, Фиъра е много добър, спор няма. Проблема ако изобщо може да се каже че е проблем е чисто емоционален. Цялата любов на феновете отиде в героите от оригиналното шоу и липсва тази емоционалност и съпричастност с героите от Фиъра. Не че не са обичани и не ни пука за тях, но просто не е същото. Иначе като сценарий и много други неща са напълно еднакви, а този сезон 6 на Фиъра е много по-силен от поне 4, 5 сезона на шоуто майка.

за Травис
Скрит текст:
да, умира.

за тайнствения спасител на Морган (това не е спойлер на официално инфо, а слухове и сплетни)
Скрит текст:
Упорито се говори, че Мадисън ще се завърне. Че ги е следяла и винаги е била с тях, но без да се намесва. Ние така и не видяхме истинската смърт на Мадисън. Предполага се че е изгоряла, но труп няма... Та да видим.

# 427
Скрит текст:
За Мадисън и аз четох, че може да се завърне. Реално, не я даваха как умира.
Но ако е жива, защо ще страни от всички?

# 428
  • София
Е, ще измислят нещо... Може да е част от някоя организация, защо не и СРМ, хах представяш ли си? Тя обичаше да командори така или иначе.
Не знам аз съм 50 на 50 за всичко това. Малко фантастично ще ми дойде чак такова едно завръщане. Не че няма да и се зарадвам.

# 429
  • София
Официално потвърдено, спин офа ще е за Губернатора! Simple Smile
Много се кефя, това ми бе любимия отрицателен герой. Нищо че уби големия ми любимец Хършил. Просто бе уникален и героя и актьора.

# 430
Хич не му се кефя, ще е скучно ми се струва.
Но ще има зомбита, ще го гледам.
По-добре спин оф за Мъж ми да има.

# 431
  • София
Хич не му се кефя, ще е скучно ми се струва.
Но ще има зомбита, ще го гледам.
По-добре спин оф за Мъж ми да има.
И на мен ми се струва странен , ама...да видим. Но е хубаво, че Нийгън си продължава!
Искам да ви питам, сори за офтопика, но изтеглих епизод едно на новия сериал по Сблъсък на Стивън Кинг - The Stand - някой нещо с отзиви? У,а?

# 432
  • София
Пише се за него в общата тема за сериали, дето е закована горе. Аз писах и за двата епизода до тук. Ами лично за мен е провал и то голям. Поне до тук. Книгата е велика, а стария филм също. Това е жалко подобие до тук.
А Ниган ще видим дали ще продължи изобщо някъде, защото според мен има много голяма вероятност да не участва във финалния 11 сезон.

# 433
  • Варна
За Губернатора значи... Не съм очарована, но ще гледам със сигурност.

Нигън го гледах в Унищожителите, баш си беше същия, все очаквах да извади Лусил от някъде Simple Smile

# 434
Пепел ти на устата. Трябва да участва.
The Stand съм го изтеглила, ама сега си гледам Одещите.
Изтеглих и стария филм. Още нямам мнение за сериала.

Общи условия

Активация на акаунт