The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 195
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Попадна ми това интересно видео
най-популярните герои от TWD според търсенето в Гугъл.
Интересно е направено от 2012 до 2019 г. и как всяка година се променя класацията според броя кликания и пр.

https://www.youtube.com/watch?v=rLbO0T_mTU4

# 436
  • София
Много интересно, Diavolo, Благодаря!

Чак не мога да повярвам, че Маги е на второ място сърчване..... защо, на какво основание, чак пък на второ....преди Нийгън и Рик.....
лично аз не видях бившия на Хил Топ в класацията, както и Саймън (помощника на Нийгън).

# 437
  • София
Не забравяй в какъв свят живеем с каква яростна пропагандно феминистично промиване на мозъците, а и милиони момичета фенки на шоуто са кликали по една или друга причина да търсят инфо за нея.
На мен класацията ми е нереална, но си има логика, но е интересна и за това я публикувах.
Първото място на Даръл е ясно. Той винаги е бил на 1 място. Но на мен си ми е Рик, а Даръл след него. Simple Smile

# 438
  • Варна
Има такива клипчета и за сериалите. Там показват през годините как се менят предпочитанията. Интересни са. Нашия е на едно от първите места.

# 439
  • София
Това съм го пропуснал...

https://www.youtube.com/watch?v=qHS3IED7Z5U&t=87s

Къркман е обявил официално, че причината за заразата, вирусът е с извънземен произход. Пренесен чрез някаква спора.

# 440
  • София
Хайде на пресния тийзър за предстоящите 6 бонус епизода от 28 февруари. Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=DB8x81nL8B0&ab_channel=Skybound

Трейлърът е истинска лудница и взриви социалните мрежи с хиляди коментари Simple Smile

Аз по-назад в темата писах доста за това което предстои да се случи.
Да обобщим накратко (това не са спойлери, просто разсъждаване на глас + слухове оттук-оттам)

10.17 ''Home Sweet Home''
Това ще е историята на Маги. Какво се е случило с нея преди 6 г. когато напусна след изчезването на Рик, за което носеше косвена вина. Знаем, че е контактувала само с Керъл и никой друг. Дали ще дадат, че е станала уважаван член в Арката или в сезон 11 ще предстои ще видим.

10.18 ''Find Me''
Това трябва да е епизодът в който Даръл ще търси Рик и ще прекара месеци наред сам в гората и околносите търсейки най-добрия си приятел (като зомби)

10.19 ''One More''
За този епизод се знае най-малко, но аз очаквам да има много екшън и съспенс.
Забелязахте ли в трейлъра една много специфична и популярна мутра? Робърт Патрик, хехе Simple Smile
Според мен точно в този епизод ще е кастнат. Сигурно ще има сблъсък с Арън и Гейбриъл. Може би опре пистолет в главата на Арън и ще иска да разбере къде е Александрия. Не знам, но от тийзъра героя на Робърт Патрик изглежда ужасно плашещо и лудо

10.20 ''Splinter''
Един от най-чаканите епизоди. Това ще е историята на Юджийн, Юмико, Принцесата и Езикиел как ще бъдат плелени от мистериозните войници в бяло. Това трябва да са от въоръжените сили на Комън Уелта или Арката. Основното място на което ще се развива последния 11 сезон и където приключи всичко в комикса.
Краят на този епизод трябва да е свързан с първия от сезон 11

10.21 ''Diverged''
Тук ще има някакъв спор и разкол между Даръл и Керъл. Може би свързано с Рик или с Ниган или за бъдещето на Александрия и на тях самите. Може би ще има намек за това което знаем, че ще се случи след 2 г. или новият спин оф с тях двамата в който знаем, че ще е мисия за откриване/спасяване на Рик и трябва да е връзката с филмите

10.22 ''Here's Negan''
Може би най-чакания и последен епизод. Историята на Ниган. Какъв е бил преди светът да полудее, когато Люсил умира (тук дават кадър с нея как стреля по зомби мисля или мародер, не знам, но в комикса тя умира от левкемия преди началото на заразата, докато тук явно са го променили малко), моментът в който той се преобрязява и се превръща в чудовището Ниган. Би трябвало на финала да се реши и неговата съдба. Ще остане ли с групата, ще бъде убит или изгонен. Според мен последното. Но за съжалание едва ли ще го видим повече във Вселената на The Walking Dead. Защото както знаете новото спин оф шоу ще е за Губернатора, а не за него.

# 441
За последното да но не си прав, дано.
Историята на Губи не ми е интересна. Виж на Мъж ми е друга бира Grinning
Губи си беше психопат. То и Неган, ама поне не беше като Саймън, който жадуваше да избива хора.
Когато един от работниците на Неган избяга, каза на Дарил, че преди Неган да дойде са помагали на хората и са живяли добре.
А в епизода с Гейб и  Неган, той твърдеше, че били банда животни и ги бил спасил.
И защо да не могат да му простят.
Нали точно Рик завърза Мърл и той си изгуби ръката. Дарил как му прости.
Ами Тара? Беше с Губи. Я как бързо Глен и другите и простиха.

А коя тази популярна мутра Робърт Патрик? Я разкажи, нямам си на идея.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 07:29 от Елора

# 442
  • addicted
Според мен докато Маги е с тях няма никакви шансове да му простят. Да приемат да остане, тоест. Кой колко му е простил е индивидуално, но тя няма да се примири да е част от групата. Според мен това, което я чухме да казва в трейлъра го потвърждава. И мисля, че е оправдано, нещата, които си изброила са лоши, но не е същото като бруталните убийства с бухалка на вързани и подчинени хора.

Онагледявам кой е Робърт Патрик: Grinning

Вторият най-известен терминатор. Simple Smile

# 443
  • Варна
Ооо, този играе в Скорпион Simple Smile Вече и аз се сетих.

Магито открай време не ми е кой знае каква любимка. Да не се пъне много, айде. Прежалила го е Глен вече. Аз пък се зарадвах като умря, хич не го харесвах.

# 444
  • София
(тук дават кадър с нея как стреля по зомби мисля или мародер, не знам, но в комикса тя умира от левкемия преди началото на заразата, докато тук явно са го променили малко)
В сериала Ниган също каза, че жена му е умряла от левкимия преди началото на апокалипсиса.

# 445
Да не забравяме, че в сериала войната я започнаха те първи.
В комикса Неган пръв нападна, но в сериала нямаше такова избиване докато спят хората.
Ако ги бяха нападнали, да отвърнат приемам, но такова създаване на конфликт не приемам.
И се чудя понякога дали ако не го бяха направили, щеше да има друг изход.
Тия дни си отговорих на въпроса като си припомних. Неган винаги убива един за да всее ужас.
Но можеше да не е Глен или Ейб, а някой незначителен.
Дори на Глен не му беше особено приятно това, което правеха. Да убиват спящи хора.
Глен си го харесвах. Може би от всички, той остана най-много човек.
Сега се сещам кой е този Патрик. От Терминатора. Не съм го гледала в други.
Лош ли ще го играе?
Или е този маскирания?
И аз знам, че умира от рак жена му и в сериала си го каза на Отчето още като бяха в караваната.
Ще е тъпо сега да променята историята. Не отиват такива неща на сериал от такава класа.

Аз стигнах до 8 сезон.
Заблудата на Неган е изумителна. Горкия си вярва, че спасява хората. Ама кой го е молил бре. Спасявай тия дето имат нужда.
Все пак много си го обичкам и предпочитам да видя неговия път. Какъв е бил, защо е станал такъв, отколкото Губи.
Губи си беше психопат. Ама ще се гледа, зомбита са, все ще ми грабне окото.
За кой ли път си  го гледкам.
Майка ми не обича филми със зомбита. Нито каквито и да е било други филми на ужасите. Ще хареса някое трилърче, ама дотук. Тя нали се смята за по-възвишена и обича сериозни и силни филми. Иначе отдавна съм я сиктердосала и критики какво гледам не търпя. Е, понякога прави жалки опити.
И се чуди какво гледам и защо за пореден път го гледам този сериал.
От другата стая вика, че чувала някакво гадно ръмжене. Преди седмица и половина реши да поседне. Вика ми - я да видя какво гледаш, че това нещо от много време го зяпаш. Викам - ми това е сериал ма майко и то с 10 сезона, сега си го повтарям, че си го обичкам.
Пуснах и аз някъде на 7-ми сезон. Гледа пет минути и не можа да отлепи. Сега иска да види финала на боя с Неган и не ми дава да гледам сама. Като има свободно време подскача като малко дете в сладкарница и вика - айде пусни набързо едно епизодче да видя Mr. Green
Вчера вика - какво мислех аз, каква стана тя. Седнах да видя какъв тъп филм гледаш, а се зарибих зверски по нещо, което уж не бих гледала.
Grinning
Даже каза, че има много хляб в този сериал, много идеи дава.
Оф, та тя нищо не е гледала.
Викам и да изгледа отначало, ама не иска.

# 446
  • София
Елорче, спокс, може пък в крайна сметка да го оставят в шоу.
Сега чета, че са си отворили вратичка да го видим и в сезон 11 в Арката. Феновете надигнаха вой (Джефри е много популярен в Щатите) и може и да го махат от каста.

Едно готино видео за връзките/намигванията между двете топ шоута в историята на AMC:
The Walking Dead и Breaking Bad Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=-SvyPx8mVNE

# 447
Имаш предвид да НЕ го махат, нали? Grinning

# 448
  • София
Да, да не го махат разбира се.
Но продължавам да не съм оптимист.

# 449
Моля те, бъди оптимист Grinning

Общи условия

Активация на акаунт