The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 199
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Да, ама на екран ни го показват почти веднага и така с някой случаен разговор набързо разбираме какво е станало.

Иначе Нигън пак трябва да се доказва и тоя път ще му е най-трудно.

# 481
Е, преди се знаеше, че 6 години са минали.
А сега си беше почти веднага.

Мерси Дяволо.
Ама ми се струва този епизод малко пълнеж. Ама ще видим.

# 482
  • София
Според мен, Нигън се влюбва в Маги бе, дами и господа, въобще не я гледа лошо или по-скоро я гледа "лошо". Той вече е променен човек (герой) Grinning
Скрит текст:
Изгледах, много ми хареса, че не беше ретроспекция целия епизод, то даже такава нямаше. Надявам се е и следващите да са такива. Апропо, от тия ретроспекции, в един от доста по-старите епизоди, по гърба на Мишон имаше някакви кървави белези. Уж пак щяха да дават ретроспекции, а ги орязаха, май.....

# 483
Това ще е най-обречената любов на света Grinning
Белезите на Мишон бяха обяснени още предишния сезон.
Да не би да си изпуснал цял епизод?

# 484
  • София
Ей за тази сцена писах относно предстоящия епизод 18

The Walking Dead 10x18 Exclusive Sneak Peek Season 10 Episode 18 [HD]

# 485
Малко ми прилича на Юмико.

# 486
  • София
В очакване на епизод 18, една любопитна класация

Every Walking Dead Villain Ranked From Worst To Best

Един сериозен пропуск обаче. Може ли да не включат Шейн?!
Можеше да сложат и Мърл, защото щом го има Дуайт (?!), то закъде без Мърл.
За Алфа съм съгласен, но там Бета бе не по-малко страховит, макар и да не бе лидерът.

# 487
  • Варна
Малко ми прилича на Юмико.

Гледах го. Не е тя според мен. Обаче мъжа ти пак се вихри с бухалката Simple Smile

# 488
Да де, не е  тя, просто ми заприлича.
Следващия ще е след седмица за съжаление.

# 489
  • София
Имаме голяма новина!
Официално от AMC обявиха, че последния 11 сезон ще започна това лято!! Нямаме точна дата, но се предполага за Август.
Ако е така, то предполагам, че всичко с основното шоу майка на всичко и всички ще приключи 2022 г. пролетта. :о
Т.е. 12 епизода тази година, до декември. После традиционната двумесечна пауза и Февруари/Март ще излъчат останалите 12 епизода.
Защо се забързаха така? Предполагам е свързано с филма за Рик, който се снима вече и се очаква да излезе догодина късната пролет, ранното лято през 2022 г. Simple Smile

Пф, а сега цяла седмица суша заради решението на AMC+ да излъчат епизод 17 една седмица по-рано за абонатите си.
От скука, мислех си нещо за Ниган и реших да споделя с вас. Почти сигурно е, че ще напусна Александрия както е в комикса, едва ли ще го убият, не и сега. Въпросът е дали ще се появи в последния сезон 11 в Арката? Все още се съмнявам, но толкова популярен герой в момента като него едва ли ще го изтърват. И тъй като сериалът ще избърза и няма да видим Рик  в него и понеже знаем, че Даръл и Каръл ще имат свое шоу, то нищо чудо Ниган да изиграе ролята на Рик в комикса и нелепата му смърт. Та, внимание към малкия Хършъл. Нищо чудно малкия Глен да убие Ниган заради всичко което майка му е наговорила за него (и което тя разказа на Даръл в епизод 17). Това което Джудит само заплаши, че ще направи (ако си спомняте бе насочила псистолет срещу Ниган, но не стреля), може би Хършъл ще направи по подобие на Себастиан (синът на кметицата на Арката) с Рик.
Мхмхм :о

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:21 от Diavolo

# 490
  • Варна
Пепел ти на езика, не ща да умира Нигън, хем не ми е баш любимец...

# 491
Ауууу, супер новина. Бравос.
Да, да, пепел ти на устата.
Ако келеша прилича поне малко на баща си, няма да го убие.
А за Рик сега 1 или 3 филма ще са?

# 492
  • София
Уж три (и уж потвърдено отново), ама нека видим първия... Wink

# 493
# 494
Олелее Grinning имала момент hahaha   
Аз пък искам да захапя Мъж ми. На няколко места  tooth   

А защо не ги наричат зомбита? Опитах се да чета една статия по въпроса, ама нищо не разбрах.

Сега видях Хенри Робинс. Доста прилича на комиксовия Неган. Ама нямаше да го обичам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт