The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 206
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ето и официален мини тийзър за предстоящия последен 11 сезон това лято.

Тук ще разпитват Юджийн и компания в Арката или намек за Рик и СРМ (примерно), мхмх? Simple Smile

Тук сник пийк за епизод 18 тази неделя, както и промо пак за епизода Simple Smile

Кучето ще играе основна роля в този епизод. А ние така и не знаем откъде се появи 'Дог' Може тази Лия, за която знаем (насочващата пушката срещу него) да е флашбек, от времето когато Даръл търсеше Рик като зомби или труп. Това куче да е било нейно, защото Даръл отиде без куче, а се върна с куче. Не знам, гадая. Но от тийзъри и трейлъри съдя, че Даръл е имал някакви сантименти към тази мистериозна жена, защото когато трябваше да разказва историята си на Каръл бе доста тъжен.

Тъй, да уточня нещо важно, уф Simple Smile
Този Жътваря, който се самовзриви в епизод 17 е всъщност Майк Уинет, от сезон 7, когато нашите се разправяха със ''Спасителите.''

ето го юнака
->ЦЪК<-

Може би този герой, който ще се играе от Робърт Патрик е този Поуп, техния лидер? Мхм?
Елорче, това може и е последната спасителна жилетка за твоя човек.
Защо? Ами в комикса, ''спасителите'' припознаха отново Ниган за свой лидер и коленичеха пред него в Александрия (а и не знаеха, че е оцелял). Е, в сериала тази роля може да е отредена за 'Жътварите' Т.е. да се появяват в Александрия с лоши намерения и Ниган да спаси деня (отново). Може би това ще е последен шанс да се рабилитира пред Маги. Но Хършъл си е заплаха. Вникнете в думите ми, има символика и логика... И към комикса има препратки, а и към съдбата на живота. Ниган уби Глен, а синът на Глен ще убие Ниган... :о Освен ако не спаси живота на Хършъл или малкия някак си да го хареса, както стана с Джудит. Защото Ниган си е харизматичен образ и хората лесно го харесват и следват.

За феновете на Каръл
Цялата и история в 15 мин. Simple Smile
много добро видео.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 00:36 от Diavolo

# 496
Здравейте, извинявам се, че така се намъквам в темата. Идвам с няколко въпроса...
1 някой знае ли нещо повече за филмите за Рик?
2. The Walking Dead: World Beyond малко инфо за този сериал? Какво общо има с нашия интересен ли е, къде може да се гледа?
3 FTWD разбрах за какво става въпрос, но интересен ли е? Заслужава ли да се гледа според вас?
Благодаря ви предваритвлно!
П. П. Живо ме интересува дали ще намерят Кони. Не знам защо но имам чувството, че всички женски, които си хареса Дарил изчезват. В началото жеше Керъл, тя избляга не помня в кой сезон беше, после Бет умира, сега Кони. Или само аз си въобразявам..

# 497
  • София
Добре дошла в темата!
Виж, разгледай темата, тя е за това, да осведомява хората, освен и да се развличаме с мнения, идеи, критики и пр. Изписано е много и всичко е обяснено. Simple Smile

Накратко,
Първия филм от обещата от Скот Гимпъл (биг боса) трилогия е в пре-продукция, ще се започнат снимките тази пролет и се очаква да излезе 2022 г. месец Май или за лятото.

The Walking Dead: World Beyond е добър, без да е нещо специално. Но задължително трябва да се гледа от всеки уважаващ се фен. Освен това е свързващата спойка между сериала и филмите. Това шоу ще е само 2 сезона. Предполага се, че последния втори сезон ще се излъчи между паузата на последния сезон 11 на шоуто майка, което ще е 24 епизода и се очаква да са 12+12 с голяма пауза от 3 месеца поне между тях.
В това шоу се разказва за CRM (Civil Republic Military). Тях ги няма в комиксите. Това е мистериозна военизирана група, която се опитва да възроди Америка и да намери лек срещу вируса. Но на каква цена...

FTWD е много добро шоу. Задължително го гледай.

Кони ще я има в сезон 11, споко. Едва ли ще я покажат в тези 6 бонус епизода. Всъщност няма, според мен шансът е 1% Но ще я има със сигурност и историята и ще продължи.

# 498
  • София
Официално, Майкъл Джеймс Шоу ще играе Мърсър, култовия лидер на армията на Арката от комикса.
Кой е актьора? https://www.imdb.com/name/nm4473692/
За мен отличен избор. Ще му легне перфектно. Simple Smile

The Saddest Deaths On The Walking Dead

Интересна класация. Липсват ми обаче Дейл и Саша, хм.

# 499
  • Варна
Бих махнала от класацията Глен (поради личната ми неприязън към него хич не ми беше зле като умря) и Шейн (едва ли някой много е скърбил за неговата кончина), а може би и Ноа (по кофти начин умря, но за мен беше доста безличен и даже не второстепенен герой). Да, Дейл и Саша ги няма. Странно.

Хенри, Инид и Тара не бяха голяма изненада за мен. Не че са точно те, а че са сравнително главни герои и беше ясно, че ще падат и от техните глави. Но ако бастисат някой от баш главните, шоуто губи, така че бяха донякъде предвидими. Между другото, много се накефих на начина, по който показаха кои са с набити на коловете глави - онзи пее, показват липсата на съответния и после виждаме главата му на кола.

Двете момиченца, Лизи и Мика, загинаха много трагично, но не ги виждам да можеха да се приспособят към новия свят. Едната с фикс идеята си да дружи с мъртвите, а другата - прекалено добра. Но бяха големи сладурани и двете, аз много ги харесвах.

Мърл... Противоречива фигура. Но смъртта му беше тъжна. При всичките му отрицателни качества и постъпки, лоялността към брат му беше трогателна. Дарил, милия, как плака...

# 500
Я виж ти, значи тия са били от Спасителите.
И трепят всичко наред.
Защо досега не са нападнали Александрия?

Дяволо, Мърсър добър или лош герой е?
Още не съм дочела комикса. Срам ме, ама тва е положението Grinning

# 501
  • София
По-скоро добър. Силен образ.
''Жътварите'' ги няма в комикса. Те са измислица на Анджела Канг да има някаква интрига и екшън, защото частта с Арката е най-слабата и скучната от цялата сага. Къркман ли си губи вдъхновението, що ли, не се знае, но не случайно и слага изненадващ край на всичко. Екшън няма, зомбита няма, само някакви скучни разговори. Никой не иска да гледа това в последния 11 сезон, за това и измислиха СРМ, а сега и ''Жътварите''
За Жътварите още не знаем нищо, но сигурно са малко хора като бройка. Ако всички са бивши 'спасители' то Ниган ще играе важна роля и както писах, това може да е спасителния пояс за него, иначе е сигурен пътник. Wink

Още една класация, от най-лошо организираните/сигурните до най-добрите:

Най-добрите/сигурните общности в света на TWD
The Walking Dead: Every Community Ranked From Worst To Best

# 502
Абе ще измислят драма, няма начин. Иначе наистина ще е скучно.

Някъде четох, че
Скрит текст:
Карл след години убива зомби и го съдят за това. Може ли да разкажеш повече.

# 503
  • София
Не виждам смисъл от спойлери, тъй като нещата в комикса нямат нищо общо със сериала. Поне тази линия де.
Освен това всичко е толкова малоумно, безумно и скучно, че нямам думи просто.
Значи 20 години след смъртта на Рик, Карл вече е женен за София (дъщеричката на Каръл, дето я затриха още в сезон 2) и имат дъщеричка, Андреа (жената на Рик в комикса). Зомбитата отдавна не плашат никого и са рядкост.
В града пристига Хършъл (синът на Глен и Маги и брат на София, защото в комикса, Маги и Глен осиновяват София след като Каръл е убита отдавна, отдавна), който си има лична колекция от зомбита и по закон са защитени (?!), обаче едното зомби се измъква и попада в двора на Карл и Карл го убива. След което лекето Хършъл го съди (ЖДНБ). Само намесата на Маги го предпазва от ефективна присъда и затвор и трябва да плати само обезщетение и да намери друг 'бродещ' за Хършъл. Общо взето е това. Но вече съм забравил нещата, защото бая време мина.

# 504
Олелеле мале докъде са я докарали Joy

# 505
  • Варна
Човек май не трябва да чете/гледа и двете. Тотална объркация. Избираш комикс или сериал и толкоз.

# 506
А няма такова нещо.
Никаква обърквация не е. Даже е интересно.
Все едно ако съм чела книга и има филм по нея, да не го гледам. Или обратното. Няма как да стане.

Впрочем 18-ти епизод излезе, че и буквите се сготвиха бързо.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 22:52 от Елора

# 507
  • София
Емоционален епизод Simple Smile
Хареса ми повече от епизод 17, а Лин Колинс е страхотна.
Скрит текст:
Общо взето без изненади, правилно бях разчел посланията от многото промота и тийзърчета. Кучето бе страхотно, това е класическата немска овчарка, използвана в К-9.
Много ми харесаха Даръл и Лия, имаше естествена химия между двамата, дано това да не е бил само филър и един ден отново да видим Лия. Даръл заслужава в края на пътешествието да намери жена до себе си, а Лия е точно като за него. С Каръл няма как да се получат, а и няма никаква химия. Като най-добри приятели са ми един до друг. Кони е прекалено добричка и мила, някак си не е за характера на Даръл. Лия обаче е огън жена, а и точно като Даръл обича самотата и не е социален тип. Имаме си новина, за първи път в шоуто, Даръл прави кекс.

За неразбралите, имаме три основни времеви линии в епизода

Настоящето ; преди 5 г. ; прескачане през тези години 5 години

сник пийк за епизод 19 и дебюта на Робърт Патрик като зловещия Мейз

# 508
Скрит текст:
Eмоционален, ама малко скучен епизод.
Наистина пестят пари.
Сигурно е имало кекс, ама да бяха показали нещо. То нямаше ни целувка, ни прегръдка, нищичко. Само намек, че няколко месеца са живеели заедно. Трябваше да покажат нещо.
То всъщност може и в затвора да е правил кекс с някоя, не е ясно.
Що така му изграждат образа, не знам.

# 509
  • София
За да не разсърдят фенките, че Норман Рийдъс е любимецът на американките, особено тези на средна възраст. 100% имаше кекс.

Хареса ми
Скрит текст:
че имаше туист в самото заглавие на епизода. Мислехме, че ще е свързано с търсенето на Рик, а то Даръл остави зов за помощ, да бъде намерен. Ами според мен си се влюби истински и избра да остане с нея, но уви, птиченцето отлетя. Тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт