The Walking Dead - тема 22 - The Silence of the Whisperers

• 23 208
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Аз си харесвам Кони и много се надявам между двамата да се получи нещо.

# 511
Да бе да, да не се разсърдили. Поне целувчица да имаше.

Представете си да стане нещо с Кони и после да се появи Леа. Харем ще си прави Даръл.

Предвид, че кучето остави, дали пък нещо не и се е случило се питам?

# 512
  • София
за предстоящия епизод 19 (Аръл, Гейбриъл и мистериозния Мейз, героя на Робърт Патрик)

сник пийк 2

кратко промо

нов кратък тийзър на последния 11 сезон

откачена работа. Все едно гледам тийзър на филм по Стивън Кинг, хаха.
Но това е по-скоро реклама на сладолед, намек, че в Арката си имат дори и телевизия... Изобщо град-държва, единствена по рода си в пост апокалиптична Америка. Simple Smile

# 513
Къде ги гледате тия епизоди? Май не съм в час.

# 514
  • Варна
В бг торентите ги има.

# 515
Аз нямам бг торенти. Сега разбрах, че могат да се стриймват някъде, та май ще трябва да се абонирам.

# 516
Новите епизоди ги дават по Фокс всеки понеделник от 23 часа. Аз от там ги гледам понеже не мога да си ги тегля от нета. Дразни ме само, че е бг аудио Имало ги и в замунда. В нетфликс ги има до 15 епизод. А в ХБОГО мися до 10 или 11 епизод.
Аз не останах особено впечатлена от този епизод. Керъл от 5 сезон си ме дразни и не мога да я понасяяяям. Толкова се надявах най-накрая да я убият.... Но чувам че, ще има друг свриал само с нея и Дарил (не знам колко е вярно)....та изглежда скоро няма да ми се сбъдне желанието.
Може би имах по-големи очаквания за епизода, не знам, някак един час мина, а нищо не се случи. Интересно ми е само при мен ли е така? Да, разбрахме кучето и червенокоска, но... Само това ли? 🤷 Надявам се следващия епизод да бъде интересен и чакам с нетърпение☺️☺️

# 517
  • София
Аз пак си ги гледам по Фокс, така отчитам и трафик. Заслужават го.
Йоанче, 100% сигурно е, че ще има сериал за Даръл и Керъл. Нея няма да я убият, ще трябва да я търпиш до края на цялата история (някъде към 2024 г.). Може би ще я убият в последния филм, ама се съмнявам.

Значи сега като гледах пак епизода ми направи впечатление, че след поредния скок във времето (10 месеца), Лия постави ултиматумът на Даръл и после изчезна. Дали пък не е бременна??? Според мен това не бе филър епизод и ще я видим пак и според мен има голяма вероятноат да е бременна, защото се държеше доста съмнително при последния им разговор. А и всички главни герои си имат наследници, само Даръл няма. Е и Керъл няма, но за нея е късно вече ми се струва.

# 518
Ееее... Много жалко. Не мога да разбера какво ѝ харесват толкова...
 Ще е хубаво Дарил най-накрая да има половинка. Той е един от любимите герои. Много плаках като убиха сестричката на Маги... Сега и Кони като изчезна. Да, несъмнено и според мен ще се върне червенокоска.  А за това с бременноста, като го каза наистина има голяма вероятност да си права... Мисълта ми беше, че някак си не беше толкова вълнуващ епизода. Не бях на тръни както обикновено. Можеше и нещо по-пикантно да сложат.. Къде е избягала? Отвлякъл ли я е някой? Ама... Каквото такова.

# 519
Кони беше намерена от човека с който тръгна Мишон и я направи временно заложник.

# 520
Елора, това в кой епизод е? Явно нещо не съм не разбрала или съм пропуснала?
П. П. Мишон не тръгна ли сама? Боже забравила съм сериите, трябва да ги изгледам на ново..

# 521
Не помня кой епизод, но беше скоро.
Явно не си гледала епизода до край.
Виж последните два епизода с войната с Шептящите.
15 и 16-ти.

# 522
  • Варна
Че той Дарил нищо не завъртя със сестрата на Маги... Според мен само с Кони имаше наченки на някакви отношения извън чисто приятелски. Иначе Бет и на мен много ми стана мъчно като умря. Но тя беше прекалено мека и добра за него. На този му трябва някоя като Кони, боец. Новия сезон не го гледам, докато не излезе целия, та не знам коя и каква е червенокоска, но явно и тя е такава.

# 523
Той не е нов сезон, а допълнителни 6 серии. Явно сниман и с по-малко пари. Личи си, пазят ги за 11-я последен сезон.

# 524
HighSpeed според мен имаше нещо там... Когато бяха само двамата в барската и тя се напи, когато бяха в някакъе магазин за дрехи.. Не че нещо е станало, тъкмо започаше и хоп та я убиха. Мое мнение

Общи условия

Активация на акаунт